Principal Altres Amaretti Delight

Amaretti Delight


  • Amaretti Delight

Mostra el menúPer obtenir la màxima satisfacció dels vostres brots dolços, aquí teniu unes postres que portaran l’esperit nadalenc complet a la vostra taula de sopar. Mira això.

Amaretti Delight

Ingredients:
1) Mantega: 1 1/4 de pal (5 oz / 140 g).
2) Pa ratllat suau: 2 tasses (6 oz / 140 g).
3) Galetes Amaretti: 75 g (3 oz), triturades.
2) Sucre moreno clar - 2 cullerades.
3) Rovells d'ou: 4 grans.
4) Sucre fi: 1/3 tassa (2 1/2 oz / 75 g).
5) Licor amaretto: 4 cullerades.
6) Canyella - 1 culleradeta., A terra.
7) Estrelles de xocolata (per decorar).



Instruccions:
1) Aboqueu 1/2 gla de mantega (60 g) de mantega en una paella i foneu-la a foc mig.

2) Afegiu-hi la molla de pa, les galetes amaretti triturades i el sucre morè.

3) Remenar i coure fins que quedi cruixent. Traieu-la de la paella i deixeu-la refredar.

4) Abocar la mantega restant en una paella petita i fondre. Mantingueu-ho al costat per refredar-lo.

5) Afegiu els rovells d’ou, el sucre superfí i el licor d’amaretto en un bol gran resistent a la calor. Batre els ingredients junts fins que quedi homogeni.

6) Col·loqueu el bol sobre una paella plena d'aigua bullint. Procureu que el fons del bol no toqui l’aigua.

7) Batre la barreja durant uns 10 minuts o fins que quedi espessa i cremosa, mantenint la seva forma.

8) Aboqueu la mantega fosa i bateu-la suaument fins que quedi bé. Deixem refredar.

9) Posar la barreja d'ous batuts i la barreja de molla amaretti en gots de servir. Acabeu amb una capa de la barreja d’ous batuts.

10) Empolsineu la part superior de cada porció amb la canyella. Adornar amb estrelles de xocolata i servir.

  • Torna a Receptes principals

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès