Principal Altres Peix fregit de comí amb xili - Recepta de Rosh Hashanah

Peix fregit de comí amb xili - Recepta de Rosh Hashanah


  • Chili Cumin Fried Fish Recipe

TheHolidaysSpot Presentar
  • Inici
  • Rosh Home
  • Sobre Rosh Hashanah
    • Les Festes
    • Costums i tradicions
    • Història
    • El secret del bufat de Shofar
    • Alts dies sants
    • Oració
    • Creació de l’univers i la pregària
    • Repentiment, Preyer, Caritat
    • Què és el quart pecat
    • Importància d’Ellul
    • Shofar Blast
    • Temps de canvi
  • Especial Rosh Hashanah
    • Fons de pantalla
    • Targetes de felicitació
    • Activitats de trencaclosques
    • Imatges a color
    • Idees d’artesania
    • Jocs online
    • Regals personalitzats
    • Poemes
    • Amagar buscar
    • Cançons
  • General
    • Guia per a les altes festes jueves
    • Hebreus
    • Història
    • Selichot preparant-se per les vacances
    • Horari
    • Noves opcions, nova esperança
    • Shofar
    • Per què Any Nou
    • Drogues
    • Yom Kippur
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Peix fregit de comí de xili

Ingredients:
2 lliures de filets de peix blanc (com ara llobarro, aspre taronja o pargo vermell),
cadascun d'uns 1 polzada de gruix
Sal gruixuda
3 ous grans, batuts per barrejar
1 tassa de menjar matzo sense sal
4 culleradetes de xili en pols
1 1/2 culleradeta de comí mòlt
1/2 culleradeta de pebre negre mòlt
1/2 culleradeta de sal grossa
1/4 tassa (o més) d’oli vegetal
Falques de llimona Branques de coriandre fresques



peix fregit de comí de xili

Preparació:
Escampeu filets de peix generosament per tots els costats amb sal grossa, deixeu-los reposar 30 minuts. Esbandiu el peix per eliminar la sal i asseceu-lo amb tovalloles de paper.
Col·loqueu els ous i la farina de matzo en bols grans separats i poc profunds. Barregeu xili en pols, comí, pebre negre i 1/2 culleradeta de sal grossa en un bol petit per barrejar. Escampeu el peix generosament amb barreja de xili en pols. Submergiu el peix en ous i després en farina de matzo, recobrint-lo completament. Transferiu el peix al paper encerat.
Escalfeu 1/4 de tassa d’oli en una paella gran i pesada a foc mig-alt. Treballant per lots, fregiu els peixos en una sola capa fins que siguin opacs al centre i rossos, afegint-hi més oli si cal, uns 5 minuts per costat. Passeu el peix a paper absorbent i escorreu-lo.
Disposar els peixos a la safata. Guarniu amb tascons de llimona i branquetes de coriandre.
Serveix de 4 a 6.

Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents

Estudi al Regne Unit



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



Busqueu alguna cosa? Cerca a Google:

  • INICI
  • Tornar a casa Rosh Hashanah
  • Festivitats jueves
  • Enllaça amb nosaltres
  • Comentaris

Articles D'Interès