Principal Altres Tronc de xocolata

Tronc de xocolata


  • Chocolate Log

Mostra el menúLa xocolata és una temptació mil·lenària per a tots nosaltres. Als nens, res millor que la xocolata. Aquest Nadal tenim unes postres de xocolata que poden gaudir persones de totes les edats. Mireu aquesta recepta de registre de xocolata.

Tronc de xocolata

Ingredients:
1) Ous: 4.
2) Aigua tèbia: 4 culleradetes.
3) Sucre súper fi: 1/2 tassa (4 oz / 115 g).
2) Farina normal: 1/2 tassa (2 1/4 oz./60 g).
3) Cacau: 1/4 tassa (1 oz / 25 g).
4) Pols de coure: 1 culleradeta de nivell.
5) Mantega (per untar).
6) Sucre glasat (per espolvorear).



imatges de feliç dia de la rosa per al marit

Per al farciment:
1) Gelatina sense sabor - 3 culleradetes.
2) Bailey's Irish Cream: 1/2 tassa (4 oz. 115 ml).
3) Sucre fi: 1/4 de tassa (2 oz / 55 g).
4) Extracte de vainilla - 1/2 culleradeta.
5) Nata per muntar: 1 tassa (8 fl. Oz / 225 ml).

Instruccions:
1) Gireu la temperatura del forn a 400 graus Fahrenheit (Gas Mark 6).

2) Aboqueu aigua en un bol. Afegir els ous i muntar fins que quedi espumós.

3) Afegiu el sucre poc a poc, batent lleugerament la barreja.

4) Combineu la farina, el cacau i la cocció en un bol separat. Plegar gradualment la barreja d’ous.

5) Folreu amb cura una paella de rotllos de gelatina (35 cm X 40 cm) amb paper de forn untat. Aboqueu la barreja escorrentia sobre el paper i repartiu-la uniformement.

6) Coure la barreja durant uns 15 minuts, o fins que quedi ferma.

7) Gireu la barreja refermada cap per avall sobre una tovallola neta esquitxada de sucre llustre. Peleu el paper de forn.

8) Començant per un costat llarg, emboliqueu l’esponja amb la tovallola a dins. Aixequeu-lo sobre una bossa de foc i deixeu-lo refredar.

9) Aboqueu 2 cullerades. d’aigua en un bol petit i escampeu-hi la gelatina. Deixeu reposar 5 minuts.

10) Col·loqueu el bol en una paella plena d’aigua tèbia per deixar que la gelatina es dissolgui.

11) Combineu la crema irlandesa Bailey, el sucre i la vainilla en un bol petit. Afegiu-hi la gelatina dissolta i remeneu. Refredeu-vos durant uns 15-20 minuts o fins que la barreja comenci a espessir.

12) Muntar la nata fins que quedi rígida. Plega-ho a la barreja de fixació.

13) Desenrotlleu l’esponja i esteneu-hi uniformement la crema irlandesa de Bailey. Torneu a enrotllar-lo i refrigereu-lo durant aproximadament una hora.

14) Guarniu amb romaní i groselles vermelles (podeu saltar-ho si preferiu el contrari). Servir.

  • Torna a Receptes principals



quin és el significat del Nadal al juliol
any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès