Principal Altres Galetes de Nadal per a vosaltres!

Galetes de Nadal per a vosaltres!


  • Christmas Cookies You

Mostra el menú
Benvingut a la pàgina de receptes de galetes. Només heu de navegar per la selecció i no oblideu referir TheHolidaySpot als vostres amics i famílies. Cookies feliços! Proveu aquestes receptes de galetes. Podeu copiar la pàgina i després enganxar-la al bloc de notes per utilitzar-la més tard. També podeu enviar-nos els vostres suggeriments i suggeriments o, si us plau, els vostres comentaris
contribucions a comentaris a theholidayspot.com

Enllaços de navegació




  • Inici
  • Espot de Nadal!
  • Pàgina principal de la recepta
  • Galetes de mantega
  • Hòsties de civada
  • Galetes Dreamz
  • Galetes d'Avena amb Poma
  • Galetes de la Mitja Lluna de Pecan
  • Galetes de barra de llimona
  • Galetes de pa de pessic de l’àvia
  • Galetes de barreja de pastissos
  • Homes de pa de pessic
  • Cookies definitives
  • Galetes de sucre
  • Hòsties Crema
  • Gotes d’anís alemany
  • Flors de cacauet
  • Galetes de boles de neu
  • Bars amb tapa de caramel

  • COOKIES DE MANTEGA

    Ingredients:
    1 c. mantega
    1 c. sucre
    1/4 c. suc de taronja
    1/2 t. extracte de taronja
    3 c. farina tamisada
    1/2 t. bicarbonat de sodi
    1 t de forn en pols
    1/2 t de sal

    Preparació:
    Crema de mantega fins que quedi ben lleugera. Afegiu sucre gradualment i continueu fent crema fins que estigui suau i suau.
    Afegiu suc de taronja i extracteu-lo.

    Tamiseu junts la farina, la sal, el refresc i la pols. Afegiu-ho a la barreja de nata a poc a poc.
    Quan estigui ben barrejat, tapeu el recipient amb paper plàstic i refredeu-lo almenys 1 hora (o tota la nit) a la nevera.

    Estireu sobre la superfície enfarinada i talleu-les amb talladors de galetes. Raspalleu lleugerament amb aigua i afegiu-hi aspersions de colors si voleu.
    Col·loqueu-los sobre fulls de galetes sense greixar o utilitzeu pergamí de cocció (més fàcil) i enforneu-los a 350 graus F durant uns 13 minuts o fins que es daurin delicadament. Refredar abans de guardar.


    HFLIES DE FARINA:

    Ingredients:
    1/2 tassa de mantega
    3/4 tassa de sucre
    2 cullerades de farina
    1 culleradeta de canyella
    1 culleradeta de pols de coure
    1 ou
    1 tassa de farina de civada
    Paper d'alumini
    3 o 4 tubs de cartró, com ara tovalloles de paper, paper de regal



    Preparació:
    Preescalfeu el forn a 375 graus. Unteu bé les fulles de galetes de mantega I enfarineu-les. Emboliqueu els tubs de cartró amb paper d’alumini i reserveu-los.

    Desfeu la mantega. Incorporar la resta d’ingredients. i barregeu-ho fins que quedi ben homogeni. Deixeu caure la massa d’una culleradeta aprox. A 3 polzades de distància al full de galetes.

    Coeu-ho al forn durant 6-8 minuts ... només fins que la galeta sembli 'fixa' Serà molt fina.

    Després de treure el full del forn. deixar reposar un parell de minuts. Traieu cada galeta i col·loqueu-la sobre els tubs recoberts de paper d'alumini (això els dóna un rínxol net). Les galetes són molt delicades quan són calentes, així que treballeu amb rapidesa i cura. (No és necessari cobrir els tubs d'alumini)


    COOKIES DE DREAMZ

    Ingredients:
    3 daus de mantega - 3/4 de lliura
    3 tasses de farina, sense tamisar, tamisar .. mai em vaig molestar
    3/4 tassa de sucre
    1 culleradeta de carbonat amònic: això és realment important. Ho podeu aconseguir en una bona xarcuteria ..
    en una mica, pot substituir el bicarbonat de sodi, però els resultats no seran els mateixos
    1 culleradeta de vainilla
    Ametlles blanquejades: meitats o estelles (usades a la part superior de la galeta)

    Preparació:
    Escalfeu prèviament el forn a 350 graus ... treureu la planxa de forn ... no cal greixar-lo

    Daureu la mantega a foc mig. Vull dir que realment es torna marró. La mantega quedarà tot espumosa: no us alarmeu. Seguiu remenant de tant en tant .. no vull que es cremi.

    Incorporeu la resta d’ingredients, excepte les ametlles esqueixades .. i afegiu-ho tot a la mateixa paella que vau fer servir per daurar la mantega.

    Potser voldreu deixar refredar una mica aquesta barreja per manipular-la. Feu rodar la massa en boles de la mida de nous. Col·loqueu-lo al vostre full de galetes. Cobrir amb ametlles. Premeu una mica les ametlles a la galeta perquè quedi, però no aplaneu la galeta com un panell.

    Coure al forn durant 12 - 15 minuts. Deixeu que es refredin en un full durant uns minuts. Les galetes calentes són força fràgils la majoria de les vegades.
    Transferiu-los a bastidors per refredar completament les galetes abans de guardar-les.




    COOKIES DE POMA OATMEAL:

    Ingredients:
    Quantitat / Porcions:
    Fa 2 1/2 dotzena
    3/4 tassa escurçament Crisco
    1 1/4 de tassa de sucre morè ben empaquetat
    1 ou
    1/4 tassa de llet
    1 1/2 culleradeta. vainilla
    1 tassa de farina per a tots els usos
    1 1/4 culleradeta. de canyella mòlta
    1/2 culleradeta de sal
    1/4 culleradeta. bicarbonat de sodi
    1/4 culleradeta. nou moscada mòlta
    3 tasses de civada ràpida (no instantània ni antiga)
    1 tassa de pomes pelades i tallades a daus
    3/4 tassa de panses (opcional)
    3/4 tassa de nous picades grosserament (opcional)

    Preparació:
    1. Preescalfeu el forn a 375 F. Greixeu el full de galetes.
    2. Combineu l’escurçador, el sucre, l’ou, la llet i la vainilla en un bol gran. Batre a velocitat mitjana amb la batedora elèctrica fins que quedi ben homogènia.
    3. Combineu farina, canyella, sal, bicarbonat de sodi i nou moscada en un bol petit. Barregeu en una mescla cremosa a baixa velocitat fins que es barregi. Incorporar, d’una en una, civada, pomes, panses i fruits secs amb cullera.
    4. Deixeu cullerades de massa arrodonides de massa a 2 centímetres de distància sobre el full de galetes.
    5. Refredeu 2 minuts sobre el full de galetes. Traieu-lo a la reixeta. Refredar completament.
    Enfornar:
    Coure al forn a 375 ºF durant 13 minuts o fins que estigui fixat.


    COOKIES CRECENTES PECANES:

    Ingredients:
    Quantitat / Porcions:
    (fa 64 galetes)
    Tasse mantega (a temperatura ambient)
    1/2 tassa de sucre de pastissers
    2 culleradetes. extracte de vainilla
    1 tassa de pacanes (picades finament)
    1 3/4 tassa de farina (per a la decoració) de sucre de pastisseria

    Preparació:
    1. Barregeu mantega, sucre i vainilla fins que quedi esponjós. Incorporar la farina i les pacanes.
    2. Forma en mitges llunes. Col·loqueu-lo sobre planxes de forn sense greixar.
    3. Coeu-ho al forn durant 10 minuts o fins que estigui ferm però no es dauri.
    4. Estireu suaument cada galeta amb sucre en pols refredat sobre reixetes.
    Enfornar:
    Forn de 350 F durant 10 minuts
    Regueu galetes amb xocolata desfeta. Deixeu reposar sobre paper encerat fins que la xocolata quedi ferma.


    COOKIES DE BAR DE LLIMONA:

    Ingredients:
    Quantitat / racions: fa 36 barres
    1 18 oz. paquet massa de galeta de sucre refrigerada
    4 ous (lleugerament batuts)
    1 1/2 tassa de sucre
    1/4 tassa de farina per a tots els usos
    1 culleradeta de pols de coure
    1/4 tassa de suc de llimona
    1 a 2 culleradetes de sucre en pols

    Preparació:
    1. Escalfeu el forn a 350 F. Tallar la massa de galetes tal com s’indica al paquet.
    Disposar les llesques al fons de la paella sense greixar de 13x9 polzades. Premeu la massa de manera uniforme amb els dits lleugerament enfarinats. Coeu-ho a 350 F durant 15 o 20 minuts o fins que estigui marró clar.
    2. En un bol gran, combineu bé els ous, el sucre, la farina i la pols de coure. Incorporar el suc de llimona. Aboqueu la barreja sobre l'escorça tèbia.
    3. Coure a coure a 350 ºF durant 20 a 30 minuts addicionals o fins que la part superior estigui marró daurat clar. Refredar completament. Espolvoreu amb sucre en pols tallat en barres.

    Enfornar:
    Coure al forn dos cops (llegir les instruccions) a 350 F.
    Utilitzeu llimones fresques per obtenir el millor sabor de llimona.


    COOKIES DE GIGERBREAD DE L’ÀVIA:

    Ingredients:
    2 pals de mantega
    1 tassa de sucre
    1 tassa de melassa
    2 ous
    4 tasses de farina
    2 culleradetes de bicarbonat de sodi
    1/2 culleradeta de sal
    2 culleradetes de gingebre
    2 culleradetes de canyella
    1/4 culleradeta de clau de terra mòlt

    Preparació:
    Batre la mantega amb el sucre i la melassa. Barrejar els ous
    Tamiseu els ingredients secs i afegiu-los a la barreja humida. Barregeu-ho bé.
    Congelar durant 1 hora o refrigerar durant 2 hores.
    Estireu una porció de la massa a 1/4 de polzada de gruix sobre un tauler lleugerament enfarinat mantenint l'equilibri de la massa refrigerada.
    Talleu-lo amb un tallador de galetes i poseu-lo sobre un full de galetes untat lleugerament.
    Coure al forn 8-10 minuts a 350 graus. Refredar i decorar com es desitgi.


    COOKE MIX COOKIES:

    Molt fàcil de fer. La cocció. Cal supervisió d’adults. Fa 15 peces.

    Ingredients:
    1 caixa de pastís de 2 capes barreja qualsevol sabor
    2 ous grans
    1/2 tassa d’oli

    Preparació:
    1) Barregeu-los en un bol gran fins que quedin ben homogènies.
    2) Afegiu 1 tassa de xips de xocolata, fruits secs, dolços i barregeu-los
    3) Deixeu anar una culleradeta sobre un full de galetes.
    4) Enfornar a 350 fins que estigui fet aprox. 7-9 minuts.
    5) Refredar uns minuts.


    HOME GINGERBREAD:

    Ingredients:
    3/4 tassa de sucre moreno clar o fosc
    1/2 tassa de mantega o margarina (estovada)
    2 ous
    1/4 tassa de melassa
    3 1/4 tasses de farina auto-pujant
    2 culleradetes. gingebre
    1/2 culleradeta picant
    1/2 culleradeta canyella
    1/2 culleradeta nou moscada
    1/2 culleradeta sal

    Preparació:
    En un bol gran, batre el sucre i la mantega fins que quedin ben homogènies. Afegiu ous i melassa. Incorporar la resta d’ingredients. Tapar i refredar 1 hora. Feu rodar la massa sobre taulell o taulell ben enfarinat fins que tingui un gruix d’1 / 8 polzades. Tallat en formes. Col·loqueu sobre el full de suport greixat. Es cou al forn durant 10 minuts a 350 graus. Refredar al bastidor. Podeu decorar amb glaçades si ho desitgeu. Aquesta recepta fa 24 galetes.


    COOKIES ULTIMES:

    Fàcil de fer. Cal cuinar. Molt acolorit i deliciós. Fa aproximadament 3 dotzenes de galetes.
    Ingredients:
    1 tassa (2 pals) de mantega, estovada
    1/2 tassa de sucre granulat
    1/2 tassa de sucre moreno clar envasat fermament
    1 ou gran
    1 culleradeta d’extracte de vainilla
    2 tasses de farina per a tots els usos
    1/2 culleradeta de bicarbonat de sodi
    1/8 culleradeta de sal
    3/4 tassa de fruits secs picats (opcional)
    1 paquet de 12 oz. M&M's Semi-Sweet ..OR ..
    (1 paquet de 12 oz. Mini xocolata amb llet)

    Preparació:
    1) Preescalfeu el forn a 350 F.
    2) En un bol gran, poseu crema de mantega i sucres fins que quedin suaus i suaus.
    3) Batre l’ou i la vainilla.
    4) En un bol mitjà, combineu la farina, el bicarbonat de sodi i la sal.
    5) Barregeu amb la barreja de nata.
    6) Incorporeu els M&M i els fruits secs.
    7) Llenceu-les amuntegant cullerades d’uns 2 centímetres de distància sobre un full de galetes sense greixar.
    8) Coure al forn 10-13 minuts.
    9) Coure al forn 10-13 minuts. No coeu-ho massa.
    10) Refredeu un minut sobre la fulla de galetes refredeu-la completament a les reixes.
    11) Emmagatzemar en un recipient ben tapat.


    COOKIES DE SUCRE:

    Ingredients:
    1 1/8 qts. farina de pujada pròpia
    1 1/2 tassa de mantega
    2 1/4 tassa de sucre
    4 ous grans
    1 culleradeta. vainilla
    Sucre verd i sucre vermell (opcional però recomanable)

    Preparació:
    Barregeu els ingredients secs excepte el sucre. La mantega nata i el sucre afegeixen ous. A continuació, afegiu els ingredients secs. Mescla. Formeu una bola gran i separeu-la en 4 boles de mida mitjana. Estireu cadascun i utilitzeu talladors de galetes de Nadal per retallar-los. Col·loqueu sobre una paella untada i cuineu a 350 graus. Aquesta recepta pot fer moltes galetes, però depèn de la mida que tinguin els talladors de galetes.


    HFLIES DE CREMA:

    Ingredients:
    1 tassa de mantega, estovada
    1/3 tassa de nata per muntar
    2 tasses de farina per a tots els usos
    Sucre granulat
    Emplenament:
    1/2 tassa de mantega estovada
    1 1/2 tassa de sucre de pastisseria
    1 culleradeta de vainilla

    Preparació:
    Barreja de mantega de cacauet:
    colorant alimentari vermell o verd Amb la batedora elèctrica, barregeu bé la mantega, la nata i la farina. Tapeu la massa refrigerada durant 1 hora. Dividiu en 3 trossos. Treballeu amb una peça a la vegada, mantenint la resta de peces refrigerades fins que sigui necessari. Estireu la massa de 1/8 de polzada de gruix sobre la superfície enfarinada. Tallar en cercles de 1 1/2 polzada. Transferiu els cercles a un full de paper encerat que hagi estat fortament recobert de sucre granulat. Cobriu les dues cares amb sucre. Col·loqueu-ho sobre una placa de forn untada. Pica cada cercle amb una forquilla unes 4 vegades. coure al forn preescalfat de 350 graus de 7 a 9 minuts, o simplement fins que estigui fixat, però no es daurà. Deixeu refredar a les reixes. Per farciment cremós. Amb la batedora elèctrica, la mantega de nata, els pastissers i el sucre i la vainilla fins que quedi suau i esponjós. Tint amb poques gotes de colorant alimentari. Es poden afegir unes gotes d’aigua per obtenir una consistència de distribució adequada. Esteneu un costat de la meitat dels cercles amb farciment. A la part superior amb els cercles restants. Emmagatzemeu-lo en un recipient hermètic o congeleu-lo fins que sigui necessari. Fa unes 5 dotzenes de galetes.


    GOTES D’ANIS ALEMANY:

    Ingredients:
    2 ous
    1 tassa de sucre
    2 culleradetes d'extracte d'anís
    1 1/4 tassa de farina per a tots els usos

    Preparació:
    Batre els ous i el sucre junts durant 20 minuts (ja sigui a mà o amb la batedora elèctrica a velocitat baixa). Afegiu anís i incorporeu-hi la farina gradualment. Deixeu caure una mitja culleradeta sobre els fulls de galetes untats. Deixeu-los reposar durant la nit o almenys 8 hores abans de coure-les. Enforneu-ho a 325 graus fins que les galetes tinguin un color groc pàl·lid a la part inferior (uns 12 minuts). Si es fan difícils durant el procés d’emmagatzematge, guardeu-les en llauna amb un parell de rodanxes de pa blanc. Això els suavitzarà. Una recepta fa 45 galetes.


    Flors de cacauet:

    Ingredients:
    1/2 tassa d’escurçament
    3/4 tassa de mantega de cacauet cremosa
    1/3 tassa de sucre granulat
    1/3 tassa de sucre morè
    1 ou
    2 cullerades de llet
    1 culleradeta de vainilla
    1 culleradeta de bicarbonat de sodi
    1/2 culleradeta de sal
    1 1/2 tassa de farina
    10 oz de paquets de mini petons de xocolata

    Preparació:
    Batre l’escurçador i la mantega de cacauet junts, afegir els sucres i batre fins que quedi esponjós. Afegiu l’ou, la llet i el batut de vainilla fins que quedi ben homogeni. Barregeu tots els ingredients secs gradualment fins que es barregi tot. Formeu la massa en boles d'1 polzada, enrotlleu-les amb sucre granulat. Coeu-ho al full de galetes sense greixar a 375 graus durant 8 a 10 minuts. Immediatament després de treure-les del forn, col·loqueu 3 mini petons sobre cadascun pressionant lleugerament cap avall. Fa aproximadament 4 dotzenes de galetes.


    COOKIES DE BOLA DE NEU:

    Cal cuinar. Molt fàcil de fer. Una deliciosa delícia!
    Ingredients:
    2 pals de margarina (o mantega)
    1/2 tassa de sucre en pols
    2 tasses de farina per a tots els usos
    1/2 culleradeta de vainilla
    1 tassa de pacanes (picades fines)

    Preparació:
    1) Crema de margarina i sucre junts.
    2) Afegiu altres ingredients.
    3) Barregeu bé i formeu boles.
    4) Col·loqueu-lo a la planxa de forn sense greixar i (amb supervisió d’un adult) enforneu-lo a 350 graus durant 20 minuts.
    5) Deixeu refredar i després enrotlleu-hi sucre en pols.


    BARS TAPATS:

    Cal cuinar. Molt fàcil de fer. Una deliciosa delícia!
    Ingredients:
    2 tasses de sucre morè ben empaquetat
    2 tasses de farina
    1/2 tassa de mantega, estovada
    1 culleradeta de pols de coure
    1/2 culleradeta de sal
    1 culleradeta de vainilla
    1 tassa de llet
    1 ou
    1 tassa de xips semi-dolços de xocolata
    1/2 tassa de nous
    1/4 tassa de coco sense sucre en escates

    Preparació:
    Barregeu el sucre morè i la farina junts. Utilitzeu un tallador de pastisseria o dos ganivets tallats a la mantega fins que la barreja s’assembli a les molles gruixudes. Traieu una tassa de barreja i reserveu-la. Afegiu a la resta de la barreja en pols de coure i sal. Amb una forquilla, batre lleugerament la vainilla, la llet i l’ou. Continueu batent fins que quedi suau. Aboqueu la massa en una paella de forn untada de 13x9. Barregeu suaument xips de xocolata, fruits secs i coco junts. Escampeu les molles reservades per sobre de la massa. A continuació, escampeu la barreja de xocolata per sobre de la molla. Esteneu-ho uniformement per sobre de la massa. Coure a 350 graus durant 35 minuts. Refreda completament les barres abans de tallar-les. Tallat a 24 barres. Emmagatzemeu-lo en un recipient hermètic fins a 5 dies.


    • Torna a Receptes principals

    llegenda del poema de la mitja nadal
    any nou xinès
    dia de Sant Valentí
    Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
    Definició de cites
    Problemes de relació i solucions

    • Inici
    • Casa de Nadal
    • Any nou
    • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

    Articles D'Interès