Principal Altres Receptes de postres de Nadal per a vosaltres

Receptes de postres de Nadal per a vosaltres


  • Christmas Dessert Recipes

Mostra el menúEl sopar de Nadal o les festes són incompletes sense postres. Aquí teniu algunes senzilles cuines de postres nadalencs que els encantarà tenir. I si us agraden, envieu-los a altres. També esperarem els vostres comentaris. També hi esteu convidats envieu les vostres pròpies receptes per publicar aquí.

PUDDING NADALENC :

Ingredients:
4 unces de farina auto-pujant
6 unces de pa ratllat
4 unces de margarina
8 unces de sucre morè
4 unces de groselles
8 unces de sultanes
8 unces de panses
1 unça de taronja o llimona barrejades
1 poma ratllada
1 unça d'ametlles picades
1 taronja, suc i pela de
1 culleradeta d'espècies mixtes
3 ous, batuts
1/4 pinta de cervesa
1 culleradeta de sal



Preparació:
Barregeu tots els ingredients secs. Incorporar tots els líquids. Unteu 1 o 2 cubetes de púding. Aboqueu la barreja i tapeu-ho amb Reynolds Wrap fent un plegat a la part superior per permetre la pujada. Cuini al vapor durant 4 hores. Serviu-ho amb crema o flam. Menjar feliç.
serveix 8 persones


ROLL DE XOCOLATA DE VACANCES:

Ingredients:
8 lliures ous
1 tassa de sucre
8 oz. Barra de xocolata dolça alemanya
2 cullerades. aigua
& frac12 quarts de crema de batre pesada
1 tassa de fruits secs (opcional)
Sucre en pols

Preparació:
Preescalfeu el forn a 350. Separeu els ous. Foneu la barra de xocolata amb 2 cullerades. aigua al microones. Deixem refredar deu minuts. Batre els rovells d’ou amb una tassa de sucre. Han de ser de color groc pàl·lid i tenir una consistència esponjosa. Afegiu la barreja d’ous a la xocolata. En un bol separat, batre les clares fins que es formin pics rígids. Combineu-ho amb una altra barreja. Unteu el fons de la paella de rotllos de gelea. Col·loqueu un tros de paper de cera a la paella assegurant-vos que els costats i el fons estiguin coberts. Aboqueu la massa a la paella. Es cou al forn durant 18 minuts. Un escuradents inserit sortirà net quan estigui acabat. Deixem refredar deu minuts. Col·loqueu una tovallola de cuina seca i dues humides sobre el rotllo. Refrigerar durant almenys una hora. Traieu el pastís de la nevera i traieu les tovalloles. Empolseu-lo amb sucre en pols i fruits secs si ho desitgeu. La cobertura vermella i verda es pot aplicar amb un patró creuat després que es refredi el rotllo de xocolata.




PASTÍ DE FORMATGE DE CARABA:

Ingredients:
1 (8 unces) de formatge crema
2 tasses de puré de carbassa
14 unces de llet condensada endolcida
3 ous
1 culleradeta d'espècia de pastís de carbassa
Closca de pastís sense coure d'1 a 9 polzades

Preparació:
Preescalfeu el forn a 350 graus F. Barregeu formatge crema i llet condensada junts fins que quedi homogeni. Incorporeu-hi la carbassa en puré, les espècies de pastís de carbassa i els ous. Barregeu fins que quedi ben combinat. Aboqueu la massa a la closca del pastís. Coure a 175 graus C (350 graus F) durant 45 minuts o fins que un ganivet inserit a 1 polzada de la vora surti net. Serviu-ho calent.


FUDGE DE L’ÀVIA:

Ingredients:
2/3 tassa de cacau
3 tasses de sucre
1 i frac12 tasses Minot
2 cullerades. mantega
& frac12 culleradeta. vainilla



Preparació:
Mesureu 1 tassa Minot i, a continuació, ompliu la meitat de tassa restant amb aigua. Poseu tots els ingredients en una paella de salsa mitjana. A foc fort, porteu la barreja a bullir durant deu minuts. Baixeu la temperatura a mitjana. Remeneu-ho constantment per evitar que la barreja s’enganxi al fons de la paella. Al cap de deu minuts, agafeu una gota de la massa i deixeu-la caure en aigua freda. Si es forma una bola petita, el fudge està a punt. Si no, cuineu a foc mig durant quinze minuts més. Retirar del foc. Afegiu 2 cullerades. mantega i & frac12 culleradetes. vainilla. Seguiu remenant. Poseu la paella a l'aigüera plena d'aigua freda a la meitat. Si la mescla s’ha d’endurir, afegiu-ne les restes de Minot per invertir el procés. Col·loqueu culleradetes de fudge sobre paper de cera i deixeu-les endurir.


MISLETOE:

Ingredients:
2- ampolles de 1 litre de refresc de llima i llima
Mig galó de gelat de vainilla sense greixos
1 cda. sucre
1 ou, només part blanca
2 cullerades. suc de llima
Cireres de marasquin
Branques de menta
Falques de calç

Preparació:
Barregeu envasos sencers ambdues ampolles de refresc de llimona i suc de llima. Col·loqueu en una safata d’un quart de litre. Congelar el refresc fins que es formi consistència suau. Bat una mica la clara d’ou. Afegiu la barreja d’ous a la barreja de llima. Torneu a congelar amb un darrer remenat assegurant-vos que la barreja sigui ferma. Traieu la safata del congelador al cap d’una hora. Consistència de trencament amb una forquilla just abans de servir. Col·loqueu les postres en un got poc profund. A sobre, poseu-hi dues cireres de marasquin, una branqueta de menta i una falca de llima. Serveix 10 persones.


PIL DE FORMATGE:

Ingredients:
1 paquet. crema de formatge, amb sabor picant (si el podeu trobar)
2 culleradetes. dip de piment
2 culleradetes. olives verdes
2 culleradetes. olives negres
1 paquet. formatge blau
1 m² jar cheddar
1 paquet. formatge suís
2 cullerades. cebes ben picades
1 culleradeta. sal d’all
1 cda. escabetx dolç picat
Peperons picats
Nous picades
Pebre vermell mòlt

Preparació:
Deixeu reposar el formatge a temperatura ambient abans de començar. Es barrejarà millor si espera. Barregeu formatge crema, formatge bleu, cheddar i suís junts. Es barreja bé. La barreja ha de ser cremosa. Afegiu un dip de piment, olives verdes i ceba. Formeu-les en boles. Incorporeu-hi el pepperoni picat i després les nous picades. Per sobre, poseu-hi pebre vermell mòlt.


TARTES DE MANTEGA DE NADAL:

Ingredients:
1/3 tassa de mantega
1/3 tassa de margarina
1 tassa de sucre moreno daurat lleugerament envasat
1 tassa de coco triturat
1/2 culleradeta de canyella mòlta
1/2 culleradeta de nou moscada mòlta
1/8 culleradeta de pebre bo
1/2 tassa de nous picades
1/2 culleradeta de sal
2 ous grans, batuts
2 culleradetes de suc de llimona fresc
2/3 tassa de xarop de blat de moro fosc
1 recepta de pastís de pastís

Preparació:
Estireu la massa de pastís de fins a 1/4 de polzada de gruix. Retalleu els cercles de massa per adaptar-los a tasses de llauna de magdalena estàndard. Col·loqueu suaument a les tasses de magdalenes. En una cassola, fon la mantega i la margarina a foc lent fins que es fongui. Incorporeu-hi sucre morè, coco, espècies, fruits secs, sal, ous, suc de llimona i almívar de blat de moro. Barregeu-ho bé. Ompliu les tasses de magdalenes preparades a la meitat amb aquesta barreja. Coure al forn a 375 graus F (190 graus C) durant 12 a 15 minuts, o fins que quedi daurat i bullent.


PIE DE PECÀ DE XOCOLATA:

Ingredients:
1 tassa de panses
1 tassa de pacanes
& frac34 tassa de sucre
2 ous
& frac14 tassa de mantega, fosa
1/3 tassa de bocins de xocolata semidulces
1 culleradeta. vainilla
Una mica de sal

Preparació:
Preescalfeu el forn a 350. Bateu la mantega i el sucre fins que quedi cremós. Afegir la vainilla i la sal. Afegir els ous i continuar remenant. Bateu-ho al màxim durant uns 2 minuts fins que estigui ben homogeni. Afegiu-hi panses i pacanes. Aboqueu-ho en escorça pastissera de 9 polzades. Es cou al forn durant 45 minuts. Afegiu bocins de xocolata després de 20 minuts de cocció i, tot seguit, continueu. Deixeu refredar el pastís i cobriu-lo amb nata muntada.


SACHERTORTE DE NADAL AUSTRIÀ:

Ingredients:
Pastissos :
1 tassa de mantega
8 rovells d’ou
6 unces de xocolata cuinant
1 tassa de sucre de pastisseria
Vainilla
10 clares d'ou
1 tassa de farina
4 cullerades de melmelada d’albercoc
Glacejat de xocolata :
1 tassa de sucre
7 unces de xocolata cuinant
1 tassa d’aigua

Preparació:
Crema de mantega. Foneu la xocolata a doble caldera. Afegiu-los gradualment a la mantega cremada, la xocolata desfeta, el sucre i els rovells d'ou, un per un, sense deixar de remenar. Afegir la farina i un rajolí de vainilla i batre bé. Batre les clares a punt de neu i plegar-les a la massa. Aboqueu la barreja en un motlle de 10 polzades ben greixat.
Coure a 300 graus F. durant aproximadament 1 hora. Deixem refredar i quedem sense motlle. Partiu i repartiu melmelada d’albercoc escalfada i lleugerament diluïda per la meitat inferior del pastís. Torneu a col·locar la part superior i raspalleu-la amb melmelada d’albercoc i cobriu-la amb glacejat de xocolata. (Recepta a continuació.)

Glacejat de xocolata :
Bullir el sucre i l'aigua fins que el sucre estigui completament dissolt. Foneu la xocolata per separat a doble caldera. Afegiu xarop de sucre gradualment a la xocolata, sense deixar de remenar. Quan es refredi, congeleu el pastís.
serveix / fa 6


PUDDING DE PA IRLANDÉS:

Ingredients:
3 ous
2 tasses de llet
1 culleradeta de vainilla
2 cullerades de sucre
salsa de mantega (ja feta)
1/2 pa de pa blanc de bona qualitat
2 cullerades de panses
1 cullerada de whisky irlandès

Preparació:
Combineu ous, llet, vainilla i sucre en un bol. Partiu el pa en trossos o talleu-lo a daus. Afegeix
barreja de pa a ou amb panses i whisky (opcional). Preescalfeu el forn a 350 graus. Aboqueu la barreja en un plat de forn amb mantega de 1 1/2 litre. Coure al forn fins que quedi marró daurat i inflat (aproximadament 40 minuts). Serviu-ho calent amb una mica de salsa de mantega

  • Torna a Receptes principals

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès