Principal Altres Àpats principals de Nadal

Àpats principals de Nadal


  • Christmas Main Meals

Mostra el menúAquest Nadal entreté els vostres convidats i familiars amb les nostres meravelloses receptes. Vedella, xai i porc. Trobeu totes les receptes de carn en una pàgina per al plat principal del sopar de Nadal.

Filets de vedella

Ingredients:
1) Oli d'oliva / vegetal - 1 cullerada.
2) Filets de vedella: 4 peces (1 1/2 lb./680 g), gruixudes i retallades.



Per a la salsa:
1) Bolets frescos: 1 1/2 tassa (5 1/2 oz./150 g), tallada a rodanxes.
2) Porro - 100 g (1/2 tassa), tallat a rodanxes.
3) Vi blanc sec / brou de pollastre amb sodi inferior: 1/2 tassa (4 oz / 110 ml).
4) Crema agra - 1/2 tassa (2 oz / 110 ml).
5) Farina per a tots els usos: 1 cda.

Per a la guarnició:
Un ganivet petit o afilat o pelador de verdures.

avui és o no el dia de la xocolata

També es necessita:
Una paella antiadherent de 12 ', un plat i un bol petit.



Instruccions:
1) Peleu amb cura una llarga tira de pell de tomàquet i arrossegueu-la en forma de rosa.

2) Aboqueu l'oli a la paella i escalfeu-ho a una temperatura moderadament alta.

3) Afegiu-hi els bistecs i coeu-los a foc mitjà durant 8-10 minuts, donant-los voltes una i altra vegada.

4) Passeu els filets cuits a un plat. Tapar amb paper d'alumini.

5) Per a la salsa, combineu els degotons a la paella amb els bolets, el porro, el vi, la sal i el pebre. Porteu a ebullició.

6) Baixeu el foc i deixeu-ho coure a foc lent durant 3 minuts o fins que els bolets estiguin tendres.

7) En un bol petit, barregeu la farina i la crema agra i incorporeu-hi la barreja de bolets.

8) Remenant contínuament, coeu a temperatura mitjana durant 2 minuts o fins que espesseixi.

9) Afegiu la salsa sobre els filets. Servir.


Costelles de xai

Ingredients:
1) Costelles de xai: 4 (125 g cadascuna), ben retallades.
2) créixens (per guarnir): un munt.

imatges de Lord Shiva i Parvati

Per a la salsa:
1) Llavors de comí - 2 culleradetes.
2) Coriandre - 1 culleradeta, a terra.
3) Cinamon - 1 culleradeta.
4) Pebre vermell - 1 culleradeta.
5) Vi negre: 3/4 tassa (175 ml).
6) Sucre - 3 cullerades.
7) Groselles vermelles - 200 g (7 oz), fresques.
8) Pebre negre mòlt.



També es necessita:
Una cassola petita i diversos plats.

Instruccions:
1) Gireu la temperatura de la graella a ALTA.

2) Per a la salsa, barregeu les espècies amb pebre negre.

3) En una cassola petita, combineu la meitat de la barreja amb el vi i el sucre. Mantingueu l’altra meitat de banda.

4) Esbandiu les groselles vermelles.

5) Mantenint algunes branquetes de banda per guarnir-les, passeu una forquilla per les altres branquetes per eliminar les groselles vermelles. Afegiu-los al vi.

6) Escalfeu a temperatura mitjana, remenant lentament una i altra vegada.

7) Quan comenci a bullir, reduïu la temperatura i deixeu-ho coure a foc lent durant 10 - 15 minuts o fins que el líquid quedi lleugerament xarop.

8) Condimenteu les dues cares de les costelles amb la barreja d’espècies reservada. Cuinar durant una mica menys de 10 minuts, girant una vegada per coure bé l’altre costat també.

9) Mentre es cuinen les costelles, aboqueu una mica de salsa a cada plat. Poseu una costella de xai per sobre.

10) Utilitzeu els créixens i les groselles vermelles per guarnir. Serviu-ho calent.

avui dia d’abraçades o dia de petons

Porc Tenderlin

Ingredients:
1) Romaní fresc - 1 cda., Picat.
2) Dents d’all - 2 picades.
3) Ratlladura de llimona - 1 culleradeta., Ratllada.
4) Sal - 1/2 culleradeta.
5) Filet de porc: 1 (aproximadament 1 lb./450 g), retallat.
6) Suc de llimona fresca: 1/3 tassa (2 1/2 fl oz / 80 ml).
7) Mel - 1/4 de tassa (2 fl oz.56 ml).
8) Mostassa de Dijon: 3 cullerades., Gruixuda.
9) Mitja llet: 1/2 tassa (4 oz 125 ml)
10) Farina per a tots els usos: 1 cda.

També es necessita:
Una petita torradora folrada amb paper d'alumini, tres bols petits una cassola petita.

Instruccions:
1) Augmenteu la temperatura del forn a 400 graus Fahrenheit (200 graus C / marca de gas 6).

2) Barregeu el romaní, la ratlladura de llimona, la sal i l'all al bol petit.

3) Fregueu uniformement el filet de porc amb la barreja i poseu-lo en una paella.

4) En un bol petit, combineu el suc de llimona, la mel i la mostassa.

5) Agafeu la meitat de la barreja i afegiu-la a una cassola petita. Mantingueu-lo de banda.

6) Utilitzeu 2 cullerades. de la salsa de mostassa de mel per raspallar el porc.

7) Rostiu el porc durant uns 25 minuts o fins que estigui daurat i esmaltat, basant-lo 2-3 vegades amb la salsa restant.

8) Aboqueu la mitja llet en un bol petit. Afegiu-hi la farina i bateu-la fins que quedi homogènia.

9) Aboqueu la resta de salsa de mostassa de mel en un cassó petit i escalfeu-ho a foc lent.

10) Aboqueu la meitat de la llet i coeu-ho, sense deixar de remenar, durant uns 3 minuts o fins que espesseixi la salsa.

11) Serviu amb el porc.

  • Torna a Receptes principals

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès