Principal Altres Pila d'arbres de Nadal

Pila d'arbres de Nadal


  • Christmas Tree Stack

Mostra el menúCuineu el vostre pastís de manera que assumeixi la forma d’un arbre de Nadal. Fes una ullada a aquesta recepta realment senzilla per gaudir d’un plaer visual i gastronòmic per als teus convidats

Pila d'arbres de Nadal

Ingredients:



Per a les cookies:
1) Farina simple: 3 tasses (13 oz / 375 g).
2) Sucre glasat: 1 3/4 tassa (8 oz / 225 g).
3) Mantega freda sense sal: 1 pal (11 oz / 115 g), tallat a trossos.
4) Aigua - 1 cullerada.
5) Ou: 1, batut lleugerament.
6) Una mica de sucre llustre addicional (per decorar).

Instruccions: 1) Aboqueu 1 tassa de sucre llustre en un bol. Tamiseu-lo amb la farina.

2) Feu servir la punta dels dits per fregar la mantega fins que la barreja sembli molla de pa.

3) Afegir l’aigua i l’ou. Combineu bé els ingredients del bol per obtenir una massa ferma.

4) Incloeu la barreja en paper alimentari de plàstic i refrigereu-la durant aproximadament mitja hora.

5) Augmenteu la temperatura del forn a 350 graus Fahrenheit (Gas Mark 4).

6) Unteu dos o tres plats de forn grans.

7) A continuació, traieu la massa de la nevera. Amasseu-ho lleugerament fins que estigui prou suau per estendre’s.

8) Esteneu la massa sobre una superfície enfarinada fins a uns 5 mm de gruix.

9) Retalleu diverses formes d’estrelles de la massa mitjançant sis talladores de galetes en forma d’estrella de mides graduades, des de 1 1/2 ’(el més petit) fins a 4’ (el més gran). Feu dues formes de cada mida.

10) Aixequeu les formes sobre les planxes de cocció greixades i coeu-les al forn durant 10-12 minuts.

11) Traieu les estrelles cuites del forn i refredeu-les un o dos minuts abans de posar-les en una reixeta per refredar-les completament.

12) Tamiceu el sucre de llust restant en un bol per fer la llustre. Afegiu-hi 2 cullerades. d’aigua, a poc a poc. La cobertura ha de ser prou gruixuda com per formar ràpidament un revestiment espès a la part posterior de la cullera.

13) Utilitzeu una bossa de pastisseria equipada amb un broquet fi per col·locar la cobertura de la cobertura a la vora de cada galeta.

14) Quan la cobertura s'hagi establert al voltant de les vores, empleneu el centre de les galetes amb cobertura. Diluïu-ho una mica afegint unes gotes d’aigua.

15) Quan la cobertura s’hagi endurit gairebé, organitzeu les galetes en una torre mantenint les més grans a la part inferior i les més petites a la part superior.

16) Premeu-los lleugerament per deixar que la cobertura els mantingui units.

Del 7 al 14 de febrer setmana de l'amor
  • Torna a Receptes principals



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès