Principal Altres Delicioses receptes per a l'any nou xinès

Delicioses receptes per a l'any nou xinès


  • Delicious Recipes Chinese New Year

TheHolidaySpot: celebracions de festes i festesL'Any Nou Xinès o Any Nou Lunar és la festa tradicional més important de la Xina i una ocasió de gran festivitat per a la comunitat xinesa de tot el món. Amb celebracions fulgurants, vestits de colors i festes suntuoses, als xinesos els agrada sonar amb estil el seu nou any. Les festes formen una part emocionant de les celebracions de l'Any Nou xinès i molts plats deliciosos es preparen especialment per a l'ocasió. TheHolidaySpot us ofereix un grapat de plats populars elaborats tradicionalment durant el llarg festival de quinze dies. Consulteu-los i prepareu-vos a casa per donar una delícia real als vostres amics i familiars. Feliç any nou xinès!

Consell:
feu clic al menú de fitxers a la part superior esquerra del navegador i deseu-lo a l'ordinador per facilitar-ne l'accés més tard. Bon any nou! Inici Inici Casa d'Any Nou Xinès Sobre l'Any Nou Xinès Història de l'Any Nou Xinès El festival Tradicions Fets Especial d'Any Nou Xinès Feu els vostres propis desitjos animats Símbols videos Targetes de felicitació Cullera Zodiac xinés Receptes Símbol d'Any Nou Xinès Dates d’Any Nou Xinès Activitats Idees d’artesania Qüestionari Imatges a color Troba el teu partit d’amor Descàrregues Fons de pantalla Música

Feu clic per veure les receptes que escolliu:
Dumplings en streaming | Pollastre de sèsam | Porc picant | Amanida xinesa | Ou Foo Yung | Pollastre Lo Mein | Pastís de nap d’any nou xinès | Dumplings de porc | Ous de fulla de te xinès | Pollastre de taronja asiàtic



Vídeos de receptes xineses

Kok Chais
Kok Chais
No és molt difícil preparar Kok Chais a casa i si veieu el vídeo, sens dubte seria més fàcil. Receptes d'Any Nou Xinès: Dumplings al vapor
Pastissos d’arròs tradicionals
Voleu conèixer el secret de l’elaboració dels millors arrossos casolans de la ciutat? Si la resposta és afirmativa, només estareu a un clic. Receptes d'Any Nou Xinès: pollastre de sèsam
Dumplings
La tradició i les tendències alimentàries dels xinesos varien segons les regions. Però, les boletes sempre són exquisides si podeu preparar-les adequadament. Aquest vídeo us ajudaria. Receptes d'Any Nou Xinès: porc picant
Fideus de vedella taiwanesos
No és una mala idea fer fideus de vedella taiwanesos a casa teva. El procés és senzill si obteniu la guia d’aquest vídeo.

Dumplings al vapor

Ingredients:
1) Col xinesa: 3 tiges.
Receptes d'Any Nou Xinès: amanida xinesa2) Scallions - 2.
3) Salsa de soja - 1 cda.
4) Sal - 1 culleradeta.
5) Maizena - 1 cda.
6) Porc: 1 lliura, magre i a terra.
7) Embolcalls de boletes.

Instruccions:
1) Piqueu finament la col xinesa i les cebolletes. Poseu-los en un bol.
2) Afegiu la salsa de soja, la sal, la maizena i el porc. Barregeu-ho bé amb una cullera.
3) Deixeu omplir 1 culleradeta de farcit a cada embolcall. Doblegueu els embolcalls a mitges circumferències. Humitegeu les vores interiors amb aigua. Premeu els embolcalls junts per segellar.
4) Aboqueu 2 quarts d’aigua en una olla gran i porteu a ebullició. Deixeu caure les boles de massa i tapeu-les.
5) Aboqueu una tassa d'aigua freda quan l'aigua torni a bullir. Repetiu aquest pas dues vegades més. Quan l’aigua bulli per tercera vegada, es faran les boletes.
6) Barregeu 1/4 tassa de salsa de soja amb 2 cullerades de vinagre blanc. Serviu els vostres dumplings al vapor amb aquesta salsa.

[Vés a dalt]

Pollastre de sèsam

Ingredients:
1) Pits de pollastre: 3 sencers, desossats.
2) Llavors de sèsam: 2 cullerades soperes, torrades.
3) Oli de cacauet: 4 tasses, per fregir.

Per a la marinada:
Receptes d'Any Nou Xinès - Egg Foo Yung
i) Salsa de soja lleugera: 2 cullerades.
ii) Vi de cuina / xerès sec - 1 cullerada.
iii) Oli de sèsam: unes gotes.
iv) Farina - 2 cullerades.
v) Maizena: 2 cullerades.
vi) Aigua - 2 cullerades.
vii) Pols de coure: 1/4 culleradeta.
viii) Bicarbonat de sodi - 1/4 culleradeta.
ix) Oli vegetal - 1 culleradeta.

Per a salsa:
i) Aigua - 1/2 tassa.
ii) Caldo de pollastre - 1 tassa.
iii) Sucre: 1 tassa.
iv) Maizena: 1/4 tassa.
v) Dark sóc salze - 2 tbsp.
vi) Oli de sèsam - 2 cullerades.
vii) Pasta de xili: 1 culleradeta o més si es desitja.
viii) All - 1 clau picada.
ix) Vinagre: 1/8 tassa.

Instruccions:
1) Torreu les llavors de sèsam i mantingueu-les al costat.
2) Talleu el pollastre a daus d’1 polzada. Barregeu els ingredients de la marinada i marineu el pollastre durant 20 minuts.
3) Barregeu tots els ingredients de la salsa i aboqueu-los en una olla petita. Bulliu els articles, sense deixar de remenar amb una cullera de fusta. Baixeu el foc a BAIX per mantenir la temperatura calenta mentre fregiu el pollastre.
4) Introduïu els trossos de pollastre marinats, uns a la vegada, i sofregiu-los fins que estiguin daurats. Escórrer sobre paper absorbent. Repetiu el procés amb la resta de trossos de pollastre.
5) Just abans d’acabar de fregir, torneu a bolar la salsa. Col·loqueu els trossos de pollastre fregit en un plat gran. Aboqueu la salsa sobre els trossos i també escampeu les llavors de sèsam. Serviu-ho amb arròs.



full de dates de la setmana de Sant Valentí 2019

[Vés a dalt]

Porc picant

Ingredients:
1) Filet de porc - 8 oz, tallat en trossos de mida de mossegada.
2) Oli - 1 cullerada.
3) Gingebre: 1 cullerada, ratllada o picada.
Receptes d'Any Nou Xinès - Chicken Lo Mein4) All - 1 clau gran, picat.
5) Llavor de coriandre - 1/2 culleradeta, a terra.
6) Cúrcuma - 1/4 culleradeta.
7) Comí: 1 culleradeta de terra.
8) Flocs de pebrot vermell - 1/4 culleradeta.
9) Caldo o brou de vedella - 1/2 C.
10) Pebre i
11) Suc de llima
12) Arròs

Instruccions:
1) Coeu primer l'arròs.
2) Escalfeu l'oli en una paella antiadherent. Quan l'oli es faci molt calent, tireu-hi l'all i el gingebre. Fregir durant 30 segons.
3) Afegiu carn de porc i fregiu-la fins que quedi marró per tots els costats.
4) Tirar les espècies i remenar. Coeu-ho durant 30 segons. Afegiu-hi el brou. Continueu cuinant fins que es redueixi una mica el brou i el porc ja estigui fet.
5) Condimentar amb pebre acabat de moldre i suc de llima. Serviu sobre arròs.

[Vés a dalt]



Amanida xinesa

Ingredients:
1) Col - 1, picada.
2) Pits de pollastre: 2, cuits i trossejats.
Receptes d'Any Nou Xinès: pastís de nap3) Fideus de ramen - 2 paquets., Amb gust de pollastre.
4) pèsols i pastanagues congelats: 10 oz. paquet
5) Ametlles - 1 paquet., Tallat a rodanxes. Per a la preparació: 1) Sucre: 1/3 tassa.
2) Oli - 1/2 tassa.
3) Vinagre d'arròs - 7 tbl.
4) Pebre - 1/4 tbl.
5) Condiment de ramen: 1 o 2 sobres (del paquet de fideus ramen).

Instruccions:
1) En un bol gran, barregeu tots els ingredients excepte els fideus ramen. Combineu bé els articles.
2) Llançar el vestit. Afegiu els fideus ramen (no cuits) uns 20 minuts abans de servir-los.
3) Serviu l'amanida xinesa en un plat.

[Vés a dalt]

Ou Foo Yung

Enviat per: Debbie A
Receptes d'Any Nou Xinès: Dumplings de porc
Foto de: Becky

'El pollastre, la vedella i el porc sobrant es poden saltar amb bolets, brots, ceba i, per descomptat, ous. La salsa que l’acompanya és senzilla i saborosa.

TEMPS DE PREPARACIÓ 5 Min
TEMPS DE CUINA 25 min
A PUNT EN 30 Min
Rendiment de la recepta original: de 4 a 6 racions

Ingredients:
8 ous, batuts
1 tassa d’api a rodanxes fines
1 tassa de ceba ben picada
1 tassa de brots de mongeta
1/2 tassa de bolets frescos tallats a daus
1/3 tassa de pit de pollastre cuit picat
1/3 tassa de vedella mòlta cuita i esmicolada
1/3 tassa de porc cuit picat
1 culleradeta de sal
1/4 culleradeta de pebre negre mòlt

FOO LA SALSA
2 daus de caldo de pollastre
1 1/2 tassa d'aigua calenta
1 1/2 culleradeta de sucre blanc
2 cullerades de salsa de soja
6 cullerades d’aigua freda
1 1/2 cullerada de maicena
Instruccions:
Batre els ous en un bol gran. Afegiu-hi l’api, la ceba, els brots de mongeta, els bolets, el pollastre, la vedella, el porc, la sal i el pebre. Barregeu-les juntes.
Escalfeu l'oli en una paella mitjana o wok i barregeu d'ous daurats 1/2 tassa a la vegada. Quan tota la barreja estigui rossa, reserveu-la.
Per fer salsa: dissoleu el brollet amb aigua calenta en una cassola petita, afegiu-hi sucre i salsa de soja i barregeu-ho bé a foc mig. Afegiu aigua freda i maicena i remeneu fins que quedi espessa i homogènia. Serviu-lo amb Egg Foo Yung.

febrer mes dies especials per als amants


[Vés a dalt]

Pollastre Lo Mein

Enviat per: Michelle
Receptes d'Any Nou Xinès: ous de fulla de te xinesa
Foto de: Shaikira

'Aquest plat és fàcil de fer i ple de sabor. El pollastre és increïblement tendre i el gingebre, l’all i la salsa de soja es combinen per donar-li el seu sabor autèntic. Decoreu-ho amb coriandre fresc picat. '

TEMPS DE PREPARACIÓ 45 Min
TEMPS DE CUINA 30 min
A PUNT EN 2 H 15 Min
SERVEIS I ESCALADA
Rendiment de la recepta original: 4 racions

Ingredients:
4 meitats de pit de pollastre desossat i sense pell: tallat a tires fines
5 culleradetes de sucre blanc, dividides
3 cullerades de vinagre d'arròs
1/2 tassa de salsa de soja, dividida
1 1/4 tassa de brou de pollastre
1 tassa d’aigua
1 cullerada d'oli de sèsam
1/2 culleradeta de pebre negre mòlt
2 cullerades de maicena
1 paquet de pasta de linguine crua (12 unces)
2 cullerades d'oli vegetal, dividit
2 cullerades d’arrel de gingebre fresca picada
1 cullerada d’all picat
Bolets de shiitake frescos de 1/2 lliura, tallats i tallats a rodanxes
6 cebes verdes, tallades a la diagonal en trossos de 1/2 polzada

Instruccions:
En un bol mitjà no reactiu, combineu el pollastre amb 2 culleradetes i mitja de sucre blanc, 1 1/2 cullerada de vinagre i 1/4 tassa de salsa de soja. Barregeu-ho i cobriu bé el pollastre. Tapem i deixem marinar a la nevera durant almenys 1 hora.

En un altre bol mitjà, combineu el brou de pollastre, aigua, oli de sèsam i pebre negre mòlt amb la resta de sucre, vinagre i salsa de soja. En un bol petit separat, dissoleu la maizena amb una mica d'aquesta barreja i afegiu-la lentament al gruix de la barreja, remenant bé. Deixar de banda.

Coeu la linguina segons les indicacions del paquet, escorreu-la i reserveu-la. Escalfeu 1 cullerada d'oli vegetal en un wok o cassola gran a foc fort fins que comenci a fumar. Afegiu el pollastre i sofregiu-lo durant 4 o 5 minuts, o fins que estigui daurat. Transferiu aquest i tots els sucs a un plat calent.

Escalfeu l’oli vegetal restant al wok o paella a foc fort. Afegiu-hi el gingebre, l’all, els bolets i les cebes verdes i sofregiu-ho durant 30 segons. Afegiu la barreja de salsa reservada i després el pollastre. Cuini a foc lent fins que la salsa comenci a espessir-se, uns 2 minuts. Afegiu els fideus reservats i tireu-los suaument, recobrint-ho tot bé amb la salsa.

[Vés a dalt]

llista de dies del 7 al 14 de febrer

Pastís de nap d’any nou xinès

Enviat per: Carol

'Aquesta recepta es transmet de la mare de la meva mare. Això NO és un postre (no dolç), sinó més aviat un 'pa ràpid' per als xinesos. Aquest 'pastís' se sol fer i menjar durant l'Any Nou Xinès o les seves llesques se solen trobar durant tot l'any entre els DIM-SUM dels restaurants xinesos. Podeu refredar-lo a la nevera, però sempre s’ha de menjar CALENT després d’escalfar-lo bé al microones o fregir-lo amb unes cullerades d’oli. Aquest pastís es pot conservar 1 setmana a la nevera (però normalment s’acaba en un dia !!) '

Ingredients:
2 cullerades d'oli vegetal
Receptes d'Any Nou Xinès: pollastre de taronja asiàtic8 unces de bolets secs xinesos, mullats durant la nit amb aigua
1/3 tassa de gambetes seques, mullades amb aigua durant la nit i escorregudes
1 lliura de llonganissa de porc, tallada a rodanxes
1 cullerada d'oli vegetal
2 rodanxes d'arrel de gingebre fresca
3 naps, triturats
1 1/2 culleradeta de pols xinès de cinc espècies
2 culleradetes de sal
1/2 culleradeta de grànuls de pollastre
1 cullerada de pebre blanc mòlt
2/3 lliures de farina d’arròs blanc
Rendiment de la recepta original: de 6 a 8 racions

Instruccions:
Escalfeu 2 cullerades d’oli en un wok o una paella gran a foc fort. Afegiu-hi bolets, gambes i salsitxes i salteu durant 1/2 minut. Traieu-la de la paella i reserveu-la. Escalfeu 1 cullerada d’oli més en wok / paella. Afegiu-hi gingebre i salteu-ho una mica. Afegiu-hi naps triturats i sofregiu-los durant uns 3 minuts (NO traieu l’aigua dels naps). Afegiu 5 espècies en pols, sal, caldo de pollastre i pebre blanc i tireu-ho tot junt fins que es distribueixi uniformement. Extreure llesques de gingebre de la barreja.

Apagueu el foc. Cobreix la barreja de naps amb farina d’arròs i fes servir escuradents per barrejar la farina uniformement. Afegiu la barreja de salsitxa reservada i tireu-la per barrejar-la. Traieu la mescla del wok / paella i poseu-la en una paella rodona de 9x2 polzades de profunditat.
Netejar el wok / paella, omplir-lo d’aigua i bullir. Col·loqueu el motlle sobre una reixeta rodona sobre aigua bullint. Reduïu el foc al mínim i deixeu-ho coure a foc lent durant 45 minuts. (Nota: també podeu utilitzar un vapor de bambú gran si en teniu). Quan el pastís estigui al vapor, talleu-lo a trossos i serviu-lo calent o refredat a la reixeta abans de tapar-lo amb paper plàstic i posar-lo a la nevera perquè es refredi.

[Vés a dalt]

Dumplings de porc

Enviat per: Lorna
Sant Valentí
Foto de: Allrecipes

'Aquestes delicioses delícies fan un aperitiu perfecte o es poden servir com a plat principal. Per a un plat principal, compti amb unes 15 boles de massa per persona. Serviu-ho amb salsa hoisin, mostassa calenta a la xinesa i llavors de sèsam torrades.

Ingredients:
100 (3,5 polzades quadrades) embolcalls wonton
1 3/4 lliures de porc mòlt
1 cullerada d’arrel de gingebre fresca picada
4 grans d'all picats
2 cullerades de ceba verda a rodanxes fines
4 cullerades de salsa de soja
3 cullerades d'oli de sèsam
1 ou, batut
5 tasses de col xinesa ben triturada
Rendiment de la recepta original: 100 boletes

Instruccions:
En un bol gran, combineu el porc, el gingebre, l'all, la ceba verda, la salsa de soja, l'oli de sèsam, l'ou i la col. Remeneu-ho fins que quedi ben barrejat.

Col·loqueu 1 culleradeta de farcit de porc sobre cada pell de wonton. Humitegeu les vores amb aigua i doblegueu les vores per formar una forma de triangle. Feu rodar les vores lleugerament per segellar el farciment. Deixeu les boles de massa sobre una superfície lleugerament enfarinada fins que estiguin a punt per cuinar.
Per cuinar: cuineu al vapor vaporetes en un vapor de bambú o metall cobert durant uns 15 a 20 minuts. Serviu immediatament.

[Vés a dalt]

Ous de fulla de te xinès


Enviat per: soygirl
Les zones ergonòmiques per besar la teva parella
Foto de: Caroline C

Un dels meus plats preferits quan torno a casa combina ous durs amb el sabor subtil de l'anís i els tons marrons profunds del te negre i la soja. Els patrons esquerdats de les closques trencades fan que siguin força atractius. Els menjo a rodanxes i es refreden com a guarnició, aperitiu o berenar. Recepta cortesia de la mare.

TEMPS DE PREPARACIÓ 20 min
TEMPS DE CUINA 3 Hrs
A PUNT EN 11 H 20 Min
Rendiment de la recepta original: 8 ous

Ingredients:
8 ous
1 culleradeta de sal
3 tasses d’aigua
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de salsa de soja negra
1/4 culleradeta de sal
2 cullerades de fulles de te negre
2 beines anís estrellat
1 tros de pal de canyella
1 cullerada de ratlladura de mandarina

Instruccions:
En una cassola gran, combineu els ous i 1 culleradeta de sal amb aigua freda. Poseu a ebullició, reduïu el foc i deixeu-ho coure a foc lent durant 20 minuts. Retirar del foc, escórrer i refredar. Quan estigui fresc, toqueu els ous amb la part posterior d’una cullera per trencar closques (no traieu les closques).

En una cassola gran, combineu 3 tasses d’aigua, salsa de soja, salsa de soja negra, sal, fulles de te, anís estrellat, pal de canyella i ratlladura de mandarina. Porteu a ebullició i reduïu el foc, tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent durant 3 hores. Retireu-ho del foc, afegiu-hi ous i deixeu-ho empinar durant almenys 8 hores.

Pollastre de taronja asiàtic

Enviat per: Harry Wetzel
Cites
Foto de: Erij1

'Una deliciosa recepta de pollastre cítric que recorda el pollastre taronja d'un popular restaurant del centre comercial'.

TEMPS DE PREPARACIÓ 40 Min
TEMPS DE CUINA 40 min
A PUNT EN 3 H 20 Min
Rendiment de la recepta original: 4 racions

Ingredients:
Salsa:
1 1/2 tassa d'aigua
2 cullerades de suc de taronja
1/4 tassa de suc de llimona
1/3 tassa de vinagre d'arròs
2 1/2 cullerades de salsa de soja
1 cullerada de ratlladura de taronja ratllada
1 tassa de sucre morè envasat
1/2 culleradeta d’arrel de gingebre fresca picada
1/2 culleradeta d'all picat
2 cullerades de ceba verda picada
1/4 culleradeta de flocs de pebrot vermell
3 cullerades de maizena
2 cullerades d'aigua

Pollastre:
2 pits de pollastre desossats i sense pell, tallats a trossos de 1/2 polzada
1 tassa de farina per a tots els usos
1/4 culleradeta de sal
1/4 culleradeta de pebre
3 cullerades d'oli d'oliva

Instruccions:
Aboqueu en una cassola 1 1/2 tassa d’aigua, suc de taronja, suc de llimona, vinagre d’arròs i salsa de soja i poseu-ho a foc mig-alt. Incorporeu-hi la ratlladura de taronja, el sucre morè, el gingebre, l’all i la ceba picada. Porteu a ebullició. Retireu-ho del foc i deixeu-lo refredar de 10 a 15 minuts.

Poseu trossos de pollastre en una bossa de plàstic que es pugui tornar a tancar. Quan el contingut del cassó s’hagi refredat, aboqueu 1 tassa de salsa a la bossa. Reserveu la salsa restant. Segellar la bossa i refrigerar-la com a mínim 2 hores.

En una altra bossa de plàstic que es pugui tornar a tancar, barregeu la farina, la sal i el pebre. Afegiu-hi trossos de pollastre marinat i remeneu-ho per cobrir.
Escalfeu l'oli en una paella gran a foc mitjà. Col·loqueu el pollastre a la paella i daureu-lo pels dos costats. Traieu-les a les tovalloles de paper i cobriu-les amb paper d'alumini.

Esborreu la paella i afegiu-hi la salsa. Poseu a ebullició a foc mig-alt. Barregeu maicena i 2 cullerades d’aigua i remeneu-ho en salsa. Reduïu el foc a mitjà-baix en trossos de pollastre i deixeu-ho coure a foc lent, uns 5 minuts, remenant de tant en tant.

divertides bromes del dia de Sant Valentí per a adults



Feu clic aquí per obtenir més receptes any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents Estudi al Regne Unit Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parella

Cites

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



COMPROVA AQUESTS!

any nou xinèsdia de Sant Valentí Sant ValentíLes zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Imatges de Sant Valentí per WhatsApp

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Benvingut al concurs Hot Dog!
Benvingut al concurs Hot Dog!
Participa al Quiz on Hotdog i posa a prova els teus coneixements.
Holi Craft Idees
Holi Craft Idees
Seguiu les instruccions i feu aquests articles artesans sorprenents per fer d’aquest festival de Holi un esdeveniment molt especial.
Cites patriòtiques el dia de la independència de l'Índia
Cites patriòtiques el dia de la independència de l'Índia
Pressupostos feliços del Dia de la Independència 2020: esbrineu les millors cites, desitjos i refranys del Dia de la Independència amb imatges. Podeu compartir aquestes felicitacions i desitjos del Dia de la Independència 2020 amb tothom. Les millors imatges de descàrrega gratuïta de les bones imatges del Dia de la Independència i dites i refranys del Dia de la Independència de l’Índia.
Santa Carta 7 per Nadal
Santa Carta 7 per Nadal
El Nadal ja és aquí. Llegiu la carta número 7 escrita per Pare Noel. Personalitzeu-lo i envieu-lo ara.
Aneu Festa or Eid Festa
Aneu Festa or Eid Festa
El final del Ramadà està marcat per la gran celebració de l’Eid, o id ul fitr, també conegut com l’identificador de la felicitat. Es fan sacrificis i se segueix la diversió i la festa. Els musulmans de tot el món celebren la identitat a l'uníson. Obteniu informació sobre els detalls de les celebracions d’AID a TheHolidaySpot
LA HISTORYRIA DE NINGÚ
LA HISTORYRIA DE NINGÚ
Llegiu aquest conte nadalenc sobre un home que vivia en un lloc ocupat, que va treballar molt dur per viure i que no tenia cap esperança de ser ric mai. I llegiu per saber què va passar després.
Bolets salvatges de vedella i receptes de vi negre per a Rosh Hashanah
Bolets salvatges de vedella i receptes de vi negre per a Rosh Hashanah
L’últim recurs per fer receptes a Rosh Hashanah.