Principal Altres RECEPTES EID a l’estil musulmà tradicional

RECEPTES EID a l’estil musulmà tradicional


  • Eid Recipes Traditional Muslim Style

TheHolidaysSpot Mostra la navegació Amaga la navegació
  • INICI
  • Eid-ul-Adha
  • Estil de vida saludable
  • Receptes
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres
MENÚ Recepta de Khurma pura per a EidÉs hora de celebrar-ho. És hora d’assaborir alguns deliciosos plats i preparacions. Què estàs esperant, doncs? Aquí teniu una àmplia gamma de receptes preparades per a vosaltres, fàcils de cuinar i adequades per a l’ocasió. Per tant, proveu-los preparant i augmentant l’estat d’ànim de la celebració a majors altures. Assegureu-vos de tractar els vostres éssers estimats amb aquests plats perquè també puguin participar en l’estat d’ànim de celebració.

Khurma pura

Ingredients:

Recepta de pollastre Tikka Biryani per a Eid-ul-Adha
  • 1 tassa de sucre
  • 1 litre de llet
  • 1/2 tassa de fruites seques picades (ametlles i pistas julienned, charoli o chironji)
  • 2 cullerades de ghee
  • 100 grams de fideus rostits (triturats a trossos petits)

Mètode:

  • Bullir la llet. Afegiu-hi sucre. Deixeu-ho coure a foc lent perquè espesseixi. Seguiu remenant a intervals.
  • Escalfeu el ghee en una paella. Fregiu els fideus fins que estiguin daurats.
  • Traieu-lo de la paella i deixeu-lo refredar.
  • Afegir a la llet bullent.
  • Decorar amb fruites seques. Serviu-ho calent.

Superior




Pollastre Tikka Biryani

Ingredients:

Kleicha: galetes de data per a la celebració de l'Eid Per al pollastre Tikka
  • Pollastre (tall Tikka): 4 peces
  • Iogurt: 4 cullerades
  • Pasta de gingebre i all: 1 cullerada sopera cadascuna
  • Color alimentari Zarda / Taronja: 1/4 de culleradeta
  • Pollastre Tikka Masala: 1/2 paquet
  • Salsa de Xile xinès: 1 cullerada
  • Pasta de papaia crua: 1 cullerada
  • Suc de llimona: 2 cullerades
  • Carbó vegetal: peça de 1 polzada, per dum
  • Oli: 5 cullerades
Per Biryani Masala
  • Arròs Basmati: 3 tasses
  • Coriandre fresc (picat): 2 cullerades
  • Oli: 1 tassa
  • Quorma Masala: 1/2 paquet
  • Pasta de gingebre i all: 1 culleradeta cadascuna
  • Iogurt: 2 tasses
  • Ceba (a rodanxes): 1 mitja
  • Sal iodada: al gust
  • Xile triturat: 1 cullerada
  • Xile Verd: 3-4
  • Menta fresca (fulles): 2 cullerades
  • Llimona (a rodanxes): 4-5 mitjanes
  • Color alimentari Zarda / Taronja: 1/8 culleradeta

Mètode:

Per a la marinació de pollastre Tikka
  • Feu talls a trossets de pollastre tikka amb un ganivet.
  • Combineu tots els ingredients en un bol, excepte els dos últims, i fregueu-los bé als trossos de pollastre. Cobriu la resta amb adob.
  • Doneu-li un koyle-ka-dum i deixeu-ho marinar durant almenys 1 hora a la nevera.
  • Escalfeu l'oli i cuineu el pollastre marinat tikka a foc fort per obtenir una mica de color.
  • Afegiu mitja tassa d’aigua i coeu-la amb la tapa tapada durant 15 minuts. Al cap de pocs minuts, gireu per assegurar una cocció uniforme per les dues cares. Cuinar fins que la carn estigui tendra. Deixeu de banda.
Per Biryani Masala
  • Rentar i sucar l’arròs Basmati durant almenys 15 minuts.
  • Escalfeu l'oli en una olla gran i fregiu les cebes fins que quedin de color daurat.
  • Afegiu-hi pasta de gingebre, pasta d’all, Quorma Masala, xili triturat, sal iodada i iogurt cuinat durant 4-5 minuts.
  • En una paella gran, feu bullir 3 litres d’aigua, afegiu-hi 3 cullerades de sal iodada i 2-3 llimones (a rodanxes). Afegiu l’arròs escorregut i bulliu fins que l’arròs arribi a la fase do kanni. Colar.
  • En una paella gran, feu bullir 3 litres d’aigua, afegiu-hi 3 cullerades de sal iodada i 2-3 llimones (a rodanxes). Afegiu l’arròs escorregut i bulliu fins que l’arròs arribi a la fase do kanni. Colar.
  • Comenceu a posar capes al masala amb les etiquetes de pollastre cuit. A continuació, escampeu xili verd, coriandre fresc, fulles de menta fresca i rodanxes de llimona. Finalment, col·loqueu-hi l'arròs i escampeu-hi una mica de color taronja. Deixa per dum.

Superior


Kleicha: galetes de data

Ingredients:

Mrouziya: una recepta de menjar musulmà per a Eid Per la massa
  • 1 tassa (100 g) d'ametlles mòltes
  • 2 cullerades de llet (qualsevol tipus que preferiu)
  • 1 1/4 de tassa (140 g) de farina d’arròs
  • 1 culleradeta de sal
  • 1/4 culleradeta de canyella
  • 1/4 tassa (4 cullerades) de mel (o un altre edulcorant líquid)
  • 1/4 culleradeta de pols de cardamom
  • 6 cullerades d’oli de coco, fos
Per omplir la data
  • 1/2 culleradeta de canyella
  • 1 culleradeta de cacau en pols
  • 1 / 4-1 / 2 tassa (4-8 cullerades) d’aigua
  • 1 tassa (140 g) de dàtils
  • Llavors de sèsam per sobre
  • 1/2 culleradeta de pols de cardamom

Mètode:

  • En un bol gran, barregeu les ametlles mòltes, la farina d’arròs, la sal i les espècies.
  • Afegiu-hi el coco i la mel fosos. Barregeu fins que quedi ben combinat.
  • Si la massa no s’enganxa i sembla esmicolada, afegiu-hi llet, 1 cullerada a la vegada. Vaig trobar que 2 cullerades de llet eren perfectes.
  • Posar a la nevera i deixar refredar durant 30-60 minuts.
Per omplir la data
  • Afegiu els dàtils, les espècies i el cacau a una paella i aboqueu-hi l’aigua; la quantitat d’aigua dependrà de la sequedat que tingueu. Utilitzeu dàtils força secs i afegiu al voltant de 1/2 tassa d’aigua. Escalfeu la cassola i comenceu a triturar els dàtils amb la part posterior d’una cullera de fusta. Continueu afegint aigua fins que tingueu una barreja suau, però encara espessa i enganxosa. Voleu que sigui prou prim per estendre’s.
  • Preescalfeu el forn a 180 * C (amb ventilador de 160 * C) / 350 * F.
  • Traieu la massa de la nevera i poseu-la sobre un tros de paper sulfuritzat. Col·loqueu un altre tros de paper sulfuritzat a la part superior i comenceu a desplegar la massa en un rectangle de thick 'de gruix.
  • Repartiu el farcit de dàtils sobre la massa deixant les vores clares.
  • Ara comença a rodar! Agafeu un costat de la massa i feu servir el paper vegetal per enrotllar la massa en un tronc.
  • Amb un ganivet afilat, talleu-lo a trossos d’1 polzada de gruix.
  • Transferiu amb cura les galetes a una safata de forn. Escampeu les llavors de sèsam per sobre.
  • Coure al forn durant uns 20 minuts o fins que les tapes de les galetes estiguin rosses.
  • Deixeu refredar completament i després gaudiu!
Notes: Per tenir un gust molt millor, guardeu-lo a la nevera.

Superior


Recepta de Kebab a la planxa

Serveix: 4
Temps de preparació: 20 minuts
Temps de cocció: 20 minuts

Ingredients:

  • Bull de vedella - 500 grams
  • Pebres verds- 3 (picats)
  • Pasta d’all de gingebre - 1 cullerada
  • Fulles de coriandre- 2 tiges (picades)
  • Suc de llimona- 1 cullerada
  • Ceba- 1 (picada fina)
  • Farina de blat de moro- 2 cullerades
  • Kebab masala- 1tsp
  • Garam masala- 1tsp
  • Oli - 1 cullerada
  • Sal- segons gust

Mètode:

  • Agafeu el keema de xai en un bol gran. Afegiu-hi cebes picades, fulles de coriandre i bitxos.
  • Regueu-hi una mica de suc de llimona, sal i afegiu-hi una pasta d'all de gingebre.
  • Ara espolvoreu les espècies en pols com el garam masala i el kebab masala.
  • Finalment, afegiu una mica de farina de blat de moro a la barreja. Ara pastem el keema com una massa.
  • La farina de blat de moro donarà a la barreja una consistència d’unió.
  • Escalfeu el microones a 200 graus.
  • Ara agafeu un grapat de la barreja i feu-ne uns kebabs rodons i plans.
  • Raspalleu una mica d’oli sobre aquests kebabs crus i col·loqueu-los en un plat de forn.
  • Col·loqueu el plat de forn sobre una reixeta i rostiu els kebabs durant 15 minuts amb una potència del 60%.
  • Al cap de 7 a 8 minuts, gireu els kebabs per a una cocció uniforme.
  • La recepta de keema kebab estarà llesta per servir-la un cop a la planxa. El podeu servir amb ceba i tomàquet picats.

Superior




Mrouziya

Ingredients:

Flam de fruites per a Eid
  • 2 lliures de trossos de xai
  • 4 cullerades de mel
  • 2 culleradetes de Ras El Hanout (barreja d'espècies incloses cardamom, clau, canyella, pebrots picats, coriandre, blat de pebre i cúrcuma, tot mòlt i barrejat)
  • 1/2 tassa d’ametlles i panses cadascuna.

Mètode:

  • Preescalfeu el forn a 350 graus.
  • Agafeu els trossos de xai i glaceu-hi bé el Ras El Hanout.
  • Poseu-ho en un plat i afegiu-hi aigua i la mel.
  • Coure al forn durant dues hores, però assegureu-vos de tapar el plat.
  • Escorreu l'excés d'oli i traieu el xai del guisat.
  • Afegiu les ametlles i les panses al guisat.
  • Bulliu aquesta barreja fins que espesseixi.
  • Col·loqueu de nou els trossos de xai al guisat i deixeu-ho bullir uns minuts.
  • Serviu-lo amb pa.

Superior


Flam de fruites

Temps de cocció i preparació (inclòs el tall de les fruites): 45 - 60 minuts.

Servei: De 5 a 6 persones



Ingredients:

Pollastre picant
  • Llet: 750 litres
  • Pols de flam de vainilla: 3-4 cullerades de te (o sabor que escolliu)
  • Sucre: 4 - 5 cullerades de taula (o al vostre gust)
  • Maduixa: 5 o 6 trossos, trossejats
  • Polpa d’1,5 o 2 taronges
  • Mitja magrana
  • 1 poma picada
  • 1 plàtan picat

Mètode:

Agafeu un recipient amb una base pesada, preferiblement antiadherent, perquè la crema no s’enganxi.

Preneu una mica de llet freda en un recipient i barregeu-hi la pols de crema pastissera fins obtenir una solució homogènia.

Feu bullir la llet i afegiu-hi la crema de llet dissolta en pols. afegiu-hi de forma intermitent culleres de mil fred per obtenir millors resultats. Assegureu-vos que no hi hagi bombolles de pols de natilla. Poseu la flama baixa. Afegiu-hi sucre.

Quan la preparació s’espesseixi, al cap de 5 a 10 minuts, traieu el recipient del cremador i deixeu-lo refredar. Refredeu la preparació i poseu-la al congelador per congelar-la.

Abans de posar-se a punt, poseu totes les fruites tallades en un recipient i aboqueu la preparació freda sobre les fruites. També podeu afegir llet condensada si voleu millorar el gust. La vostra preparació està preparada per servir.

Superior


Peppery Chicken: una delícia índia per a Eid

Consell: per obtenir millors resultats, marineu el pollastre durant la nit amb iogurt, gingebre triturat i xili verd.

Ingredients:

Pit de pollastre de llimona
  • 100g de pollastre, desossat
  • 1 ceba, picada
  • 1 tomàquet picat (opcional)
  • 1 cullerada de pasta de gingebre-all
  • ½ culleradeta excepte
  • ½ culleradeta de llavors de mostassa
  • ½ culleradeta de garam masala
  • 1 culleradeta de bitxo vermell en pols
  • ½ culleradeta de llavors de comí
  • Una mica de pols de cúrcuma
  • 3-4 grans de pebre, triturats
  • Una mica de mantega
  • Sal al gust
  • 1 culleradeta d’oli

Mètode:

En una paella, escalfeu oli, afegiu-hi llavors de mostassa, saunf, pasta de gingebre i all i sofregiu-ho durant un minut.

Afegir les cebes i coure-les fins que estiguin daurades i després afegir trossos de pollastre, barrejar bé.

Afegiu totes les altres masalas, mantega i deixeu-les coure una estona.

Quan el pollastre estigui mig cuit, afegiu els tomàquets si voleu, tapeu la cassola i deixeu-ho coure bé.

Servir amb xapatis (pa aplanat)

en quina data cau l'acció de gràcies

Superior


Pit de pollastre de llimona

Consells: Assegureu-vos de condimentar el pollastre amb sal i pebre abans de cuinar-lo. Utilitzeu pit de pollastre desossat i pell. El pollastre és humit i té una gran combinació de sabors, la quantitat adequada de llimona, all i farigola li afegeix una mica d’especial.

El temps total és d’1 hora incloent 15 minuts de preparació, 35 minuts de cocció i 10 minuts de temps inactiu.

Ingredients:

Spareribs de xai rostit marroquí
  • 1/4 tassa d’oli d’oliva bo
  • 3 cullerades d’all picat (9 dents)
  • 1/3 tassa de vi blanc sec
  • 1 cullerada de ratlladura de llimona ratllada (2 llimones)
  • 2 cullerades de suc de llimona acabat d'esprémer
  • 1½ culleradetes d'orenga sec
  • 1 culleradeta de fulles de farigola fresques picades
  • Sal kosher i pebre negre acabat de moldre
  • 4 pits de pollastre desossats, amb pell (de 6 a 8 unces cadascun)
  • 1 llimona

Mètode:

Preescalfeu el forn a 400 graus F.

Escalfeu l’oli d’oliva en una cassola petita a foc mig-baix, afegiu-hi els alls i coeu-los només 1 minut, però no deixeu que els alls es tornin rossos. Fora del foc, afegiu-hi el vi blanc, la ratlladura de llimona, el suc de llimona, l’orenga, la farigola i 1 culleradeta de sal i aboqueu-ho en un plat de forn de 9 per 12 polzades.

Assecar els pits de pollastre i col·locar-los amb la pell cap amunt sobre la salsa. Raspalleu els pits de pollastre amb oli d’oliva i escampeu-los amb sal i pebre. Talleu la llimona en 8 tascons i poseu-la entre els trossos de pollastre.

Es cou al forn durant 30 a 40 minuts, segons la mida dels pits de pollastre, fins que el pollastre estigui fet i la pell estigui daurada. Si el pollastre no està prou daurat, poseu-lo a la graella durant 2 minuts. Tapeu la paella amb paper d'alumini i deixeu-la reposar 10 minuts. Espolvoreu amb sal i serviu-ho calent amb els sucs de la paella.

Superior


Spareribs de xai rostit marroquí - Fàcil de preparar - Ideal per tastar!

La carn es recobreix amb una barreja de mantega, herbes i espècies i, a continuació, es torra lentament al forn fins a obtenir una tendresa mantega. La mescla opcional amb mel al final de la cocció afegeix dolçor lleposa i lleposa. Serviu els tallarins amb sal i comí per submergir-los.

Abans de continuar amb la recepta, retalleu l’excés de greix i teixit connectiu de les lloses de carn.

Ingredients:

Galetes Maamoul per a Eid-ul-Adha
  • 2 o 3 lloses de farines de xai (3,2 kg o 7 lliures en total)
  • 4 cullerades de mantega tova o smen
  • 4 grans d'all, premsats o ben picats
  • 2 o 3 cullerades de coriandre picat
  • 1 culleradeta de comí
  • 1/2 culleradeta de pebre de caiena
  • 1/2 culleradeta de cúrcuma en pols
  • 1/2 culleradeta de sal, o al gust
  • 2 cullerades de mel (opcional)
  • (Pot ser necessària sal addicional i comí en pols si s'afegeix mel)

Temps de preparació: 15 minuts
Temps de cocció: 200 minuts
Serveix de 4 a 6

Mètode:

Escalfeu el forn a 160 ° C (325 ° F).

Combineu la mantega o el smen amb l'all, el coriandre i les espècies. Feu una sèrie d’incisions a les lloses dels canyets i escampeu la barreja de mantega per la superfície de la carn. Intenteu fregar una mica de la barreja a les incisions.

imatges de feliç dia de la rosa per al marit

Col·loqueu les costelles en una paella gran per rostir. Cobriu la cassola amb una tenda de paper d'alumini, segellant-la perfectament a la cassola i rostiu-la al forn durant unes 3 hores.

De vegades, fregueu les costelles amb els sucs, recordant cada vegada que torneu a tancar el paper d'alumini.

Després de 3 hores, traieu el paper d'alumini i augmenteu la temperatura del forn a 220 ° C (425 ° F). (Si utilitzeu la mel, esteneu-la per la carn en aquest moment.) Segueu rostint els farinets de xai, sense tapar, durant uns 15 minuts més, bastant una o dues vegades més, fins que estiguin ben daurats.

Serviu immediatament amb plats petits de sal i comí al costat. (No fer microones)

Superior


Galetes Maamoul

Ingredients:

Malai Kofta Massa:
  • 2 tasses de farina per a tots els usos
  • 1 tassa de farina de sèmola
  • 1 culleradeta de pols de coure
  • 1/4 tassa de llet
  • 2 varetes de mantega a temperatura ambient
  • 1 culleradeta d'aigua de flor de taronger
  • Motlles de galetes
Emplenament:
  • 1 tassa de nous mòltes
  • 1/4 tassa de sucre
  • 1/4 culleradeta de canyella
  • 1 culleradeta d'aigua de flor de taronger
  • 8 dates (sense pits)
  • oli vegetal
  • sucre en pols

Mètode:

Preescalfeu el forn a 450 graus Fahrenheit.

En un bol gran, barregeu la farina, la sèmola i la pols de coure. Afegiu mantega, llet i aigua de flor de taronger als ingredients secs i barregeu fins que es formi la massa. Barregeu les nous fins que quedin fines, aboqueu-les en un bol i afegiu-hi sucre, canyella i aigua en flor de taronger. A continuació, poseu les dàtils al robot de cuina i barregeu-les fins que quedi una bola fina, traieu-les i afegiu-hi aigua de flor de taronger, reserveu-les. Per formar galetes Maamoul, feu rodar la massa en boles, més petites que les de golf, introduïu-hi una sagnia a la bola i col·loqueu-hi part del farcit a l'interior, tanqueu l'obertura fins que quedi tot el farciment ocult. A continuació, unteu el motlle amb una mica d’oli vegetal perquè la massa no s’enganxi, premeu la bola al motlle i, a continuació, feu un cop de galleta colpejant el motlle al costat. Col·loqueu les galetes sobre una safata antiadherent i poseu-les al forn durant 20 minuts, fins que el fons de la galeta estigui marró clar. Traieu les galetes i deixeu-les refredar completament. Empolsineu-les amb sucre en pols i les vostres galetes estan a punt per servir-les.

Superior


Malai Kofta

Ingredients:

Costelles de Xai
  • Panell de 250 grams
  • 1 tassa de te pèsols verds (frescos) bullits
  • 2 cullerades de farina normal
  • 1/2 culleradeta de pols de coure
  • 2 xilis verds picats Oli / Ghee per fregir-los a trossos frescos picats
  • Coriandre Sal de coco fresca ratllada al gust
  • 4 tomàquets grans
  • 100 g de crema fresca (malai)
  • 4 cullerades de ghee / oli
  • 1 culleradeta de xili en pols Sal al gust (triturar en pasta)
  • 1 ceba gran
  • 2 tblps de coco fresc ratllat
  • 5 grans d'all
  • 1 bitxo verd
  • 2 culleradetes de llavors de coriandre (dhania)
  • 1 culleradeta de llavors de comí (jeera)
  • 1 tros petit de gingebre
  • 2 cullerades de coriandre picat

Direccions:

Koftas
1. Esmicolar el panell i pastar molt bé.
2. Barregeu el panell, la farina normal, el pols de coure, els bitxos i la sal.
3. Formeu-les en boles petites i fregiu-les amb oli.
Deixeu de banda aquests koftas.

Salsa
1. Tallar els tomàquets a trossos grans, afegir 4 tasses d’aigua i coure. Quan estigui tova, prepareu una sopa passant per un colador.
2. Escalfeu l'oli en un recipient i fregiu molt bé la pasta.
3. Afegiu els pèsols i els bitxos i torneu a sofregir durant 1 minut.
4. Afegiu la sopa de tomàquet, la nata i la sal i bulliu la salsa durant almenys 10 a 15 minuts. Afegiu Koftas a la salsa just abans de servir.

Superior


Costelles de Xai

Aquesta recepta també coneguda com a Recepta de Costelles de Xai Marinat

Ingredients:

Qeema Fara per a Eid
  • 250 grs - Costelles de Xai
  • 50 gms: xai picat
  • 100 gms - Assortiment de verdures, bullides i picades
  • 5 g - Sal
  • 15 g - Pebre en pols
  • 10 g - Menta fresca
  • 20 gms - Farigola
  • 20 ml - Salsa Worcestershire
  • 1 - Llimona
  • Puré de patates i salsa de menta per servir.

Mètode:

Barregeu xai picat, sal vegetal, pebre, menta, salsa Worcestershire i farigola.
Tallar la picada al llarg de l’os per fer una butxaca.
Farciu-hi una porció de la barreja picada. Marineu les costelles de xai amb sal, pebre i suc de llimona.
Mantingueu-ho al costat durant tres hores.
Cobriu-les amb fulles de farigola i coeu-les a la paella a foc lent durant 10 minuts.
Disposar en un plat, servir amb salsa de menta, puré de patates i verdures bullides.

Superior


Qeema Fara

Ingredients:

Qeema kachori Per a la massa:
  • Farina de blat - 1 tassa
  • Farina d'arròs - 1/2 tassa
  • Sal - una mica
  • Aigua tèbia, segons calgui
Per al farciment:
  • Carn picada / Qeema - 250 gms
  • Ceba: 1 petita, tallada a rodanxes fines i lleugerament triturada
  • Pasta d’all de gingebre - 1/2 culleradeta
  • Pebres verds: 3-4, tallats a rodanxes fines i lleugerament triturats, ajustats segons el gust
  • Pols de coriandre - 1/2 culleradeta
  • Comí en pols - 1/2 culleradeta
  • Sal - al gust
  • Oli de mostassa - 1 culleradeta
  • Fulles de coriandre: un munt, picat finament

Mètode:

Combineu tots els ingredients necessaris per al farciment i barregeu bé

Mantingueu-ho a part durant 10-15 minuts

Feu una massa homogènia utilitzant tots els ingredients afegint prou aigua com calgui

Feu-ne petites boles rodones

Estireu-lo amb el corró en un disc prim

Ara col·loqueu la barreja de picada / qeema a la meitat del disc

Porteu l’altra meitat i tapeu-la completament per fer un semicercle

Segellar les vores amb una forquilla

Feu-lo al vapor amb un vapor o si no en teniu, agafeu una olla gran, afegiu molta aigua i tapeu-la amb un drap lligant-la bé. Feu bullir l'aigua. Baixeu la flama i col·loqueu-hi les faras. Tapeu-ho i deixeu-ho coure durant 5-7 minuts per cada costat, tirant-lo amb una espàtula greixada o fins que estigui completament cuit. Elimina

Serviu-ho calent.


Qeema kachori

Ingredients

Per a la massa: Palak Gosth
  • Farina de blat - 2 tasses
  • Sal - una mica
  • Oli - 2 cullerades
Per al farciment:
  • Carn picada / Qeema - 250 gms
  • Ceba: 1 petita, tallada a rodanxes fines i lleugerament triturada
  • Pasta d’all de gingebre - 1/2 culleradeta
  • Pebres verds: 3-4, tallats a rodanxes fines i lleugerament triturats, ajustats segons les preferències
  • Pols de coriandre - 1/2 culleradeta
  • Comí en pols - 1/2 culleradeta
  • Sal - al gust
  • Oli de mostassa - 1 culleradeta
  • Fulles de coriandre: un munt, picat finament

Direccions:

En un bol, afegiu tots els ingredients necessaris per al farciment i combineu-ho bé. Mantingueu-ho a part durant 10-15 minuts

Feu una massa homogènia utilitzant tots els ingredients afegint prou aigua com calgui. Tapeu-ho amb un drap humit i reserveu-lo durant uns 30 minuts

Feu-ne petites boles rodones i aplaneu les vores amb la mà

Farciu la barreja de picada / qeema al centre i ajunteu les vores per fer una bola rodona

feliç dia de la rosa desitjos de nuvi

Ara premeu lentament amb les mans per aplanar-lo

Repetiu-ho fins que s’esgoti tota la massa i la barreja de qeema

Fregiu els kachoris fins que es tornin daurats pels dos costats

Traieu-la sobre un paper absorbent i serviu-la calenta

Nota - Just abans de fregir-les, podeu rostir lleugerament els kachoris pels dos costats sobre una tava calenta. D’aquesta manera s’evitarà una absorció excessiva d’oli durant la fregida

Superior


Palak Gosht

Ingredients:

Dum Kay Boti Kabab
  • 1 Kg. Palak
  • 1 Kg. Boví
  • 1-1½ culleradeta. de sal (segons el gust)
  • Sp culleradeta. de pols de cúrcuma (Haldi)
  • 1 culleradeta. de pols de Xili (Lal Mirch)
  • 4-6 cullerades. d’oli
  • ½ culleradeta. de pasta d’all (Lehsan)
  • 1 culleradeta. de pasta de gingebre (Adrak)
  • 2 Tomàquets picats
  • 6-8 pebre negre sencer (Kali Mirch)
  • 3-4 clau (Laung)
  • 2 cardamoms negres (Bari Ilaichi)
  • 3-4 bitxos verds
  • Sp culleradeta. de llavors de comí (Zeera)
  • 1 tros petit de gingebre (Adrak) amb llimona
  • 1 cullerada fulles seques de fenigrec (Methi) - Kasuri
  • 2 cullerades. Farina de blat de moro o blat

Com cuinar Palak Gosht:

Escalfeu al vapor el Palak i tritureu-lo.

Fregiu la ceba amb oli fins que quedi marró. A continuació, barregeu tots els ingredients junts i afegiu-los a l'olla i remeneu bé fins que el tomàquet estigui tou i l'aigua s'hagi assecat.

Afegiu-hi la carn i remeneu-ho bé perquè l’aigua s’assequi. Afegiu 3-4 gots de coberta d’aigua i deixeu-la tendra.

Quan la carn estigui gairebé acabada, afegiu-hi el palak mòlt, el methi i la farina. Cuinar fins que l’aigua s’assequi.

Guarniu-ho amb xilis verds picats frescos.

Ja es pot servir amb xapati o naan.

Servei: 6-8 persones.

Superior


Dam Kay Boti Kabab

Ingredients:

Nargisi koftey
  • Ovella / vedella (boti) -1 quilo (sense os)
  • 1 tassa de iogurt
  • 1 cda. de pols de Khashkhash
  • 2 cullerades. de pasta de gingebre
  • 2 cullerades. de pasta d’all
  • 4 Xile Verd (picat)
  • 1 tassa d’oli
  • 4-Llimona
  • 1 cda. de pebre negre triturat
  • 1 tbsp. of Papaia Paste (Kacha papita)
  • Pols de pebrot vermell
  • 1 cda. de Ghee
  • Sal- al gust

Com cuinar la presa Kay Boti Kabab:

Primer de tot rentar bé la carn.

Aviat, amb un martell de cuina, colpeu els trossos de carn.

A continuació, agafeu totes les espècies i adobeu la carn correctament i deixeu-la durant 2 hores i mitja.

Un cop marinat bé, agafeu un bol de cocció i poseu la carn marinada, l'oli i coeu-la a foc lent.

Una vegada que la carn estovi i l’aigua s’hagi assecat, apagueu la flama.

A continuació, col·loqueu amb cura una tassa petita a la carn, poseu-hi un carbó cremant i poseu-hi una mica d’oli sobre el carbó. Tapeu la preparació immediatament.

Després de 10 a 15 minuts, traieu el carbó de la carn i el vostre plat està a punt per servir.

Per a una millor guarnició, serviu-lo amb chutni verd i paratha.

Superior


Nargisi koftay

Ingredients:

Recepta picant de pota de xai
  • 8- Ous bullits
  • 1 kg de vedella o carn de vedella picada (sense greixos) de la qual la meitat s'ha de bullir sense aigua i la meitat s'ha de coure
  • 2 cebes de mida petita (tallades i fregides fins que quedin rosses)
  • 2 cullerades de Khashkhash
  • 1 cullerada de comí blanc
  • 6-Ametlles (cuites a la paella sense oli)
  • 1 culleradeta. de comí negre
  • 8 peces de pebre negre sencer
  • Sal al gust
  • 2 cullerades. de cigró al forn (bhunnay huay chanay)
  • 8 petits cardamoms
  • 1 cullerada de pols de pebrot vermell
Nota: tots els ingredients s’han de barrejar bé a la batedora.

Com cuinar Nargisi Koftay:

Barregeu bé la carn picada bullida i la no bullida.

Després d'això, barregeu totes les espècies seques barrejades juntament amb la ceba daurada i trossegeu-la a picador.

Afegiu-hi ara un ou i barregeu-lo com la massa.

A continuació, agafeu la carn picada a la mà, poseu-hi un ou sencer bullit i, a continuació, tapeu-lo amb picat.

Agafeu una paella per escalfar l'oli i, a continuació, fregiu Koftay.

Per a la salsa (salan k liyeh)

  • 1 cda. de pebre vermell en pols
  • 1 culleradeta. de pebre mòlt (garam masala)
  • ½ tassa de iogurt
  • 3 peces Ceba
  • 1 tassa de Ghee / Oli
  • 2 cullerades. de llavors de coriandre en pols
  • 4 petits cardamoms
  • 1 cda. de pasta de gingebre / all
  • Sal al gust

Mètode:

Agafeu el bol de cocció i poseu-hi oli i ceba.

Un cop la ceba estigui daurada, traieu-la de l'oli i poseu-la sobre un pebre.

A continuació, agafeu el iogurt i barregeu tots els ingredients i bateu-lo bé.

A continuació, poseu la barreja de iogurt juntament amb la ceba daurada fregida en oli i coeu-la una estona.

Ara poseu-hi el Koftay fet i afegiu-hi també 1 tassa d’aigua.

Cuini la preparació durant un temps, però assegureu-vos de no remoure la cullera, només moveu el bol de cuina amb les mans.

Al cap de poc temps, afegiu 1 tassa d’aigua i cobreu el bol i deixeu-lo 5 minuts a foc lent.

El vostre Nargisi Koftay està preparat per servir ... gaudiu !!

Superior


Recepta picant de pota de xai

Ingredients:

Frit de bitxo de xai
  • 1- Cama d’ovella
  • 4 culleradetes. de vinagre
  • 3 culleradetes. de Pasta d’all de gingebre
  • ½ culleradeta. de pebre blanc
  • ½ culleradeta. de pebre negre
  • Sp culleradeta. de pols de cúrcuma
  • 3 culleradetes. de suc de llimona
  • 1/2 tassa de iogurt
  • ½ culleradeta. de llavors de comí torrades
  • ½ tassa de Xile vermell de botó triturat
  • ½ culleradeta. de Kasori Methi aixafat
  • ½ culleradeta. de sal xinesa
  • ½ tassa d’oli de cuina

Com cuinar una recepta picant de pota de xai:

Feu de 4 a 5 talls profunds a la pota de xai perquè absorbeixi bé els sabors.

Agafeu una paella plana per sucar la pota de xai per marinar-la.

Ompliu la paella amb aigua i afegiu-hi sal, vinagre, pasta d’all gingebre, suc de llimona i barregeu-la bé.

Ara submergiu la pota de xai amb aquesta barreja i deixeu-la 1 hora.

Agafeu un bol i barregeu bé tots els ingredients de la barreja especial.

A continuació, agafeu la pota de xai ja marinada i aboqueu-hi tota la barreja i repartiu-la bé per tot, perquè el xai absorbeixi completament els sabors.

Marineu-ho durant 2 hores.

A continuació, cuineu la pota de xai al vapor durant una hora.

Quan la pota de xai estigui ben cuita, traieu-la, talleu-la a trossos si cal i fregiu-la.

Quan es torna marró daurat, ja es pot servir.

Superior


Frit de bitxo de xai

Ingredients:

Fart de sofregit de gall dindi amb alfàbrega
  • 1- 1/2 lliura de xai
  • 1 cullerada de pols de cúrcuma
  • 20 bitxos vermells secs
  • 3 cullerades. de llavors de coriandre
  • 20 grans d'all
  • 1/2 pinta de mató Sour
  • 4 cebes
  • 1 suc de llimona madur
  • 6 cardamoms
  • 6 cullerades. de Ghee
  • 6 Cloves
  • 2 pals de canyella
  • 1 petit ram de fulles de coriandre
  • Peça de 4 polzades de gingebre
  • Sal al gust

Com cuinar el xai fregit de xai:

Renteu i talleu la carn a daus de 2 polzades.

Talleu les cebes a trossos prims i llargs.

Làmines fines de gingebre i all per separat.

Escalfeu una cullereta. de ghee sobre una tawa i rostiu els xilis fins que sigui de color fosc.

A continuació, fregiu les llavors de coriandre, l'all i el gingebre per separat de la mateixa manera, utilitzant només 1 culleradeta de ghee per a cada ingredient.

Després, mantingueu aquestes espècies fregides de banda.

Ara escalfeu la resta de ghee i fregiu les cebes en una cassola gran, fins que quedi rossa i cruixent. Aviat escorreu-lo i reserveu-los.

Afegiu-hi ara el clau, els cardamoms i la canyella al ghee i fregiu-los. Poseu el xai junt amb la cúrcuma en pols i la sal.

Tapar i coure fins que la carn estigui mig cuita.

Per tal d’evitar que la carn s’enganxi al fons, aboqueu una mica d’aigua sobre la tapa del cassó.

Utilitzeu un cassó amb una tapa en forma de plat.

Afegiu el cordó i la resta d’espècies. Barrejar i coure a foc lent fins que la carn estigui prou tendra.

Segons el requisit, considereu afegir una tassa d’aigua tèbia just abans de servir la barreja amb el suc de llimona i les rodanxes de ceba fregides.

El vostre plat ja es pot servir.

Per a una millor servei guarniu-lo amb fulles de coriandre picades.

Superior


Fart de sofregit de gall dindi amb alfàbrega

Ingredients:

Raviolis amb salsa melodia
  • 55 g / 2 oz de fulles d'alfàbrega santa fresca o alfàbrega normal (pes després de treure les tiges)
  • 450 g / 1 lb de picades de gall dindi (de pit i / o potes desossades, amb pell)
  • Oli vegetal per fregir a poca profunditat, més 4 cullerades. per sofregir
  • 75g / 3oz escalunyes o cebes pelades i tallades a rodanxes fines
  • 5 grans d'all, pelats i picats finament
  • 2 bitxos frescos de caiena verda calenta, o al gust, tallats a rodanxes
  • 2 xilis de caiena vermella fresca calenta, o al gust, tallats a rodanxes
  • Arrel fresca de 2,5cm / 1 pols de gingebre, finament ratllat
  • 5 culleradetes. de salsa de peix o 1 culleradeta. Sal, al gust
  • 1½ culleradeta. de sucre de palma o sucre fosc

Com cuinar el sofregit de gall d'indi amb alfàbrega:

Rentar les fulles d’alfàbrega i assecar-les. Reserveu 15 g / ½ oz de les fulles senceres. Piqueu la resta molt toscament i reserveu-los.

Escalfeu 1 cm / ½ de profunditat d’oli en una paella mitjana a foc mig-alt. Col·loqueu un plat folrat amb paper de cuina a prop de la vitroceràmica.

Mantingueu a punt una pantalla d’esquitxades o un tamís capgirat per cobrir la cassola per evitar que l’oli s’esquitxi.

Quan l’oli estigui calent, afegiu-hi les fulles d’alfàbrega senceres. Després, tapeu-lo immediatament amb la pantalla o el sedàs. Traieu la tapa tan aviat com s’hagi esgotat l’intensa crispació (qüestió de segons) i remeneu les fulles una o dues vegades. Es tornaran nítids molt ràpidament.

Ara traieu la preparació amb una cullera ranurada i esteneu-les sobre el paper de cuina per escórrer-les. Un cop l'oli s'hagi refredat prou, coleu-lo i reserveu-lo per a un ús futur.

A continuació, escalfeu quatre cullerades d’oli en una paella gran o wok a foc mig. Afegiu els alls i les escalunyes i després fregiu-les, remenant, durant uns dos minuts aproximadament o fins que les escalunyes estiguin lleugerament daurades. Però no els deixeu cremar.

Afegiu-hi ara els bitxos i el gingebre i penseu en donar alguns remenats vigorosos.

A continuació, afegiu-hi l’alfàbrega picada i remeneu-la ben fina.

Afegiu-hi el gall d’indi picat amb cura, enceneu una mica la flama i fregiu-ho durant uns 3-4 minuts, continueu remenant per trencar els grumolls. El gall d’indi perdrà aviat el seu color rosa un cop estigui cuit correctament.

Aviat incorporeu-hi la salsa de peix o la sal segons el gust i, a continuació, afegiu-hi el sucre de palma i remeneu bé perquè es combinin suaument. I si queda líquid al fons del wok, continueu cuinant fins que bulli, però no cuiteu massa el gall dindi.

Finalment, el vostre plat ja es pot servir.

Per guarnir millor, cobriu-lo amb les fulles d’alfàbrega fregides.

Superior


Raviolis amb salsa melodia

Ingredients:

Herbel - Sopa de blat marroquí amb llet
  • 375g de raviolis d’espinacs frescos o congelats
  • 2 cullerades. de formatge parmesà
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • Sintonitza la salsa de tomàquet
  • 1 ceba
  • All 1
  • Cloves
  • 440g de conserves de tomàquet
  • 1 cda. de pasta de tomàquet sense entrenar i puré
  • 1 cda. vi negre
  • 1 cda. de Sucre
  • 440g de conserves de tonyina, escorregudes i en escates
  • 1 cda. de julivert
  • 1 cda. d’anet fresc
  • Pebre negre

Com cuinar els raviolis amb salsa sintonitzant:

Col·loqueu els raviolis en una cassola gran i coeu-los en aigua bullent segons la direcció del paquet. A continuació, escorre l'aigua. Deixeu-los de banda i mantingueu-los calents.

Ara per preparar la salsa, escalfeu l'oli en una paella i cuineu la ceba i l'all a foc mig fins que la ceba estigui tova. Ara remeneu els tomàquets, la pasta de tomàquet, el vi i el sucre. Augmenteu la flama a temperatura d’ebullició i afegiu-hi la tonyina, el julivert i l’anet. Ara reduïu el foc i deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts o fins que la salsa es redueixi i espesseixi

Col·loqueu els raviolis en un plat de servei escalfat, aboqueu-hi la salsa amb una cullera i espolseu-hi una mica de formatge parmesà i ja estarà llest per servir.

Superior


Herbel - Sopa de blat marroquí amb llet

Herbel és una sopa endolcida semblant a les farinetes que se serveix popularment per esmorzar, especialment amb motiu de l’Eid. A continuació, cuineu les baies de blat (grans de blat). Teniu-lo en aigua amb sal i després coeu-ho a foc lent per segona vegada amb llet, mantega i sucre. Encara que de sabor suau, però segur que us satisfarà molt. El Herbel es pot guarnir opcionalment amb aigua de flor de taronja, mel i mantega addicional.

Tradicionalment, les baies de blat es feien bullir lentament durant la nit, però una remullada més llarga en aigua també pot ajudar a estovar el blat. Així que assegureu-vos de sucar les baies de blat durant la nit si teniu previst preparar herbel per esmorzar i, si més no, espereu 10 hores de remull si teniu intenció de preparar la sopa al vespre.

Rendiment: De 6 a 8 racions

Ingredients:

Kebab del cor marroquí (pinxo)
  • 250 g de grans de blat (baies de blat)
  • 1 1/2 litre d’aigua
  • 1 1/2 culleradeta. de sal
  • 1 litre de llet
  • 4 cullerades de sucre, o al gust
  • 2 culleradetes. de mantega
  • 1 a 2 culleradetes. d'aigua de flor de taronger (opcional)
  • Mantega i mel (opcional)

Preparació:

Abans d'hora
Renteu primer les baies de blat en un bol gran ple d’aigua. A continuació, escorre l'aigua i repeteix el procediment de rentat diverses vegades fins que l'aigua quedi neta. Ara torneu a col·locar el blat rentat al bol, ompliu-lo amb aigua freda de l'aixeta i deixeu el blat en remull tota la nit o almenys durant 10 hores.

Cuina l’Herbel
Escorreu el blat remullat i passeu-lo a una olla més gran. Afegir l’aigua i la sal i posar a ebullició a foc fort. Reduïu el foc i deixeu coure a foc lent el blat durant uns 40 minuts, o fins que la major part de l’aigua s’hagi absorbit i les proves de blat estiguin tendres.

Ara en una olla a part, porteu la llet gairebé a ebullició. Afegiu la llet calenta, el sucre i la mantega al blat i remeneu per combinar. Poseu la barreja a foc lent i coeu-la suaument, remenant de tant en tant, durant uns 15 minuts o fins que la llet es redueixi gairebé al nivell del blat. Ara traieu la sopa del foc i afegiu-hi l'aigua de la flor de taronja al gust.

Serviu l'herbel calent o fred. Es pot oferir mel i mantega al costat per afegir al gust a taula.

Tingueu en compte que la sopa s’espessirà tal com queda en aquest cas, si es vol afegir més llet per afinar l’herbel.

Superior


Recepta de Kebab de cor marroquí (brochette)

La carn d’òrgan és popular al Marroc, on la carn acabada de sacrificar és la norma. Les reunions familiars i els pícnics, les celebracions de vacances i el Ramadà són moments fantàstics per presentar a la vostra família aquests famosos kebabs de cor.

Podeu servir kebabs com a aperitiu o com a part d’un àpat de diversos plats, però també serveixen com a excel·lent farcit d’entrepans. Proveu de maridar-les amb amanida de tomàquet i pebrot rostit.

Tant si esteu a la planxa com a la planxa, penseu en permetre una mica més de temps de cocció de la carn.

Ingredients:

Sant Valentí
  • 1/2 kg (1 lb. 3 oz) de vedella o cor de xai, que s’haurien de tallar en daus de 3/4 ’
  • 2 culleradetes. de pebre vermell
  • 1 ½ culleradeta. de sal
  • 1 culleradeta. de comí
  • ½ culleradeta. de pebre negre
  • Sp culleradeta. de caiena o bitxo (opcional)
  • 1 cda. de vinagre
  • 1 cda. d’oli vegetal

Preparació:

Afegiu tots els ingredients en un bol, tapeu-lo amb plàstic i deixeu-ho marinar durant almenys 30 minuts, però idealment diverses hores a la nevera.
Aviat transfereu el cor a les broquetes i a la graella o a la brasa (a foc mitjà) durant uns 10 minuts per cada costat, o fins que el centre de la carn sigui rosat i no apareguin sucs vermells.
Rendiments: de 8 a 10 broquetes grans.

Nargisi Kofta casolà (ous escocesos)
Aneu a la part superior Les zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents Estudi al Regne Unit

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



Busqueu alguna cosa? Cerca a Google:

  • Inici
  • Eid-ul-Adha Main
  • Consulteu aquesta pàgina
  • Descàrregues gratuïtes

Articles D'Interès