Principal Altres Pastís de Copa Festiu

Pastís de Copa Festiu


  • Festive Cup Cake

Mostra el menúEls pastissos de copa han estat els preferits de sempre. Doneu vida a aquesta nostàlgia preparant aquests pastissos. La recepta és molt senzilla.

Pastís de Copa Festiu

Ingredients:



Per a la massa dels arbres de Nadal gelats:
1) Farina normal: 2 1/2 tasses (11 oz / 310 g).
2) Sucre fi: 1 tassa (4 oz / 100 g).
3) Cacau - 3 cullerades.
2) Bicarbonat de sodi - 1 culleradeta.
3) Pols de coure - 1 culleradeta.
4) Llet de mantega: 1/2 tassa (4 oz de 125 ml).
5) Ou: 1, gran.
6) Aigua tèbia: 1/2 tassa (4 oz de 125 ml).
7) Oli: 1/4 de tassa (2 fl oz.56 ml).
8) vainilla - 1/2 culleradeta.
9) Glacejat de xocolata i vainilla, glacejat decoratiu, petits caramels i boles de plata (per decorar).

Instruccions:
1) Batre la farina, el sucre, el cacau, la pols de coure, la llet de mantega, l’ou, l’aigua, l’oli i la vainilla en un bol de mescla fins que quedin ben homogènies.

2) Gireu la temperatura del forn a 350 graus Fahrenheit (Gas Mark 4).

3) Utilitzeu folres de paper de magdalena per folrar gots de magdalenes.

4) Col·loqueu la barreja dins dels folres fins a 3/4 de l'alçada de la tassa.

5) Coure la barreja durant aproximadament 20 minuts. Intenteu inserir un dentador al centre de la magdalena. Si surt net, ja no cal coure la barreja.

6) Transferiu els cupcakes a una reixeta. Deixeu refredar una estona.

7) Utilitzeu el sucre de pastisseria de xocolata com a guinda de la meitat dels pastissets.

8) Utilitzeu vainilla per gelar la resta de pastissets.

9) Adoreu cadascun dels pastissos amb guarnició de colors decorats amb filets, caramels petits, boles de plata i decoracions de pastissos com boles de mimosa.

  • Torna a Receptes principals



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès