Principal Altres Olis de regals aromatitzats

Olis de regals aromatitzats


  • Flavored Gift Oils

Mostra el menúFeu olis d’herbes aromatitzats per regalar als vostres amics per aquest Nadal. Els vostres regals serien realment sensacionals. Gaudeix d'un bon moment de Nadal amb la teva família.

Elaboració d’olis regals aromatitzats

Materials necessaris

Ampolles de vidre esterilitzades (amb taps o taps).
Per fer oli d’herbes fresques
  • Orenga fresc - 2 branques.
  • Fulles d'alfàbrega grans: 4.
  • Fulles de llorer - 2.
  • Sàlvia fresca - 2 branquetes.
  • Un gra d'all - 1 peça gran, pelada i tallada a rodanxes.
  • Grans de pebre negre - 6.
  • Oli verge extra: 5 tasses (o 1,2 litres).
Per fer oli de pebrot ardent
  • Pebres vermells secs: 12.
  • Oli d’oliva lleuger / oli de blat de moro: 2 1/2 tasses (600 ml).
  • Pebre de Caiena - 2 culleradetes.
Per fer oli de llimona fragant
  • Una llimona.
  • Farigola fresca - 3-4 branquetes.
  • Oli d’oliva verge extra: 600 ml.
Els olis romandran bé durant un mes si s’emmagatzemen en un lloc fresc.

Com fer

Per a l’oli d’herbes fresques
1. Aboqueu l'orenga, l'alfàbrega, el llorer, la sàlvia i l'all en una tassa i fregueu entre els dits fins que quedi en pols.

2. Dividiu el contingut en pols entre ampolles esterilitzades. Afegiu-hi gra de pebre.
3. Aboqueu l'oli a les ampolles, deixant només una mica de la part superior i cobrint completament les herbes i l'all.
4. Segelleu bé les ampolles amb taps de suro / cargol. Agiteu bé per barrejar el contingut.
5. Mantingueu-lo en un armari fresc durant unes 2 setmanes abans d’utilitzar-lo. Això proporcionaria temps perquè els sabors es desenvolupessin.
Per a l’oli de llimona fragant 1. Peleu la ratlladura d’una llimona. Tallar-los a trossos gruixuts, posar-los al forn calent i assecar-los una mica més d’una hora.
2. Poseu les tires de ratlladura de llimona en ampolles de vidre esterilitzades juntament amb les branquetes de farigola fresca. Aboqueu-hi l’oli d’oliva verge extra. Conservar durant 1-2 setmanes abans de posar-lo en ús.
Per a oli de pebrot ardent 1. Aboqueu l’oli d’oliva lleuger / oli de blat de moro en una cassola de mida mitjana. Afegiu-hi el pebre de caiena. Piqueu els bitxos vermells i afegiu-los també.
2. Cuini a foc lent els ingredients durant 8-10 minuts.
3. Deixem refredar durant mig dia. Colar en ampolles esterilitzades. L’oli ja està a punt.
NOTA: Si voleu, podeu afegir un bitxo addicional.
  • Torna a Artesania principal



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès