Principal Altres GingerBread Hearts

GingerBread Hearts


  • Gingerbread Hearts

Mostra el menúFeu córrer a l'home de pa de gingebre pels seus diners. Prepareu aquests cors de pa de gingebre frescos per a unes postres abundants.

GingerBread Hearts

Per a la massa dels arbres de Nadal gelats:
1) Mantega: 1 pal (4 oz / 115 g).
2) Sucre fi: 1/2 tassa (4 oz / 115 g).
3) Ou: 1 gran, batut.
2) Gingebre - 2 culleradetes., A terra.
3) Farina normal: 2 1/2 tasses (3 oz / 3 oz).
4) Sal: un pessic.
5) Tallador de galetes per a arbre de Nadal.
6) Glaça decorativa a punt per utilitzar: 1 tub.
7) Boles de colors.
8) Una tira de cinta estreta.



Per als cors de pa de pessic:
1) Caramels durs vermells i verds, trencats.
2) Boles de plata.
3) Sucre glasat.

Instruccions:
1) Gireu la temperatura del forn a 375 graus Fahrenheit (Gas Mark 5).

2) Folreu dues planxes de forn amb pergamí de forn.

3) Esteneu la massa a 1 'de gruix. Retalleu de la massa galetes de diverses formes geomètriques amb un tallador en forma de cor.

4) Retalleu el centre de cada galeta amb un ganivet petit i afilat.

5) Feu un forat a la part superior de cada galeta amb un pinxo.

6) Coeu les galetes durant 5 minuts i traieu-les del forn. Poseu uns quants trossos de caramels durs al centre de cadascun i torneu al forn durant 3-5 minuts més.

7) Deixeu refredar les galetes als fulls durant un temps.

8) Adoreu la meitat de les galetes amb boles de plata fixades amb sucre llustre.

  • Torna a Receptes principals



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès