Principal Altres Receptes de Hanukkah

Receptes de Hanukkah


  • Hanukkah Recipes

Hanukkah és el moment de trucar a amics i parents i sopar junts, sovint amb receptes tradicionals jueves. Aquí us presentem una col·lecció de cigarrets i suganiyot per al vostre plaer cullinari. Descarregueu, utilitzeu i compartiu aquestes meravelloses receptes de Chanukkah.

Consulteu aquesta pàgina



Hanukkah Home | Llibres | Receptes | Paper de capçalera | Targetes de felicitació | Història de Hanukkah | Menorah | Comentaris | Música | Fons de pantalla | Quadres jueus a color | Qüestionari | Jocs | Cançons | Decoracions | Dreidels | Per què Di-s! | Llamps i benediccions d’espelmes de Hanukkah | Decoracions de Hanukkah Macabeus | Hanukkah presidencial | Hanukkah Craft Ideas | Revolta | Ortografia de Hanukkah | Enllaça amb nosaltres | Cerqueu en aquest lloc | Descàrregues gratuïtes | Contacti amb nosaltres

Receptes

Apple Pie Spice Rugelach | Hanukkah Star Challah | Pota de Xai farcida d’all i herba |
Recepta de peix Gefilte | Pollastre estofat amb cilantro, llimona i figues seques |
Frangipà de pera i ametlla amb pausa d'albercoc | Latkes | Sufganiyot

Apple Pie Spice Rugelach

Temps de preparació: 1 h 30 min
Temps de cocció: 15 min

Ingredients
Pasta de galetes bàsica
1/3 tassa (s) de farina per a tots els usos
1 tassa (s) de groselles seques
2/3 tassa (s) de nous o pacanes, picades finament
1/4 tassa (s) (embalat) de sucre morè
1 1/2 culleradeta (s) d'espècies de pastís de poma
3 cullerades de sucre granulat
1/2 tassa (s) (més 1 cullerada) de mantega de poma



Mètode

Prepareu la massa bàsica per a galetes, remenant 1/3 tassa de farina addicional en ingredients secs al pas 1. Dividiu la massa en 4 trossos iguals. Aplaneu cada peça en un embolcall de disc amb embolcall de plàstic. Refrigereu la massa durant 4 hores o tota la nit, fins que quedi prou ferma per rodar.

Mentrestant, en un bol petit, barregeu groselles, nous, sucre morè i 1 culleradeta d'espècies per a pastís de poma. A la tassa, barregeu el sucre granulat amb la mitja culleradeta restant d’espècies de pastís de poma.



Preescalfeu el forn a 350 graus F. Entre 2 fulls de paper encerat, enrotlleu 1 disc de massa en una rodona de 9 polzades. Traieu el full superior de paper encerat. Esteneu la massa rodona amb 1 cullerada de mantega de poma, escampeu-la amb 1/2 tassa de barreja de fruites, deixant una vora de 1/4 de polzada al voltant de la vora.

Amb una roda de pizza o un ganivet afilat, talleu-la en 12 tascons. (Si la massa es torna massa tova per treballar-la, poseu-la a la nevera de 10 a 15 minuts per refermar-la.) Començant per la vora corbada, enrotlleu cada forma de gelatina. Col·loqueu les galetes, amb el costat cap avall, separades 1 polzada, en forma de full de galetes grans sense greixar en mitges llunes. Raspalleu les tapes lleugerament amb aigua i espolvoreu-les amb una mica de sucre especiat. Coure les galetes durant 15 minuts o fins que estiguin daurades. Transferiu les galetes a la reixeta perquè es refredin. Repetiu-ho amb la massa restant, la barreja de fruites i el sucre especiat.

Emmagatzemeu les galetes en un recipient ben tancat, posant paper encerat entre capes, a temperatura ambient fins a 2 setmanes o al congelador fins a 3 mesos.

quin dia és avui per a la setmana de Sant Valentí

Aneu al cim


Hanukkah Star Challah

Ingredients:
1 tassa d’aigua
2 ous
1 1/4 culleradetes de sal
3 cullerades de sucre blanc
3 2/3 tasses de farina de pa
1 culleradeta de llevat sec actiu
1 rovell d'ou
1 cullerada d’aigua
1 cullerada de llavors de sèsam, o més si es desitja

nom dels dies a la setmana de Sant Valentí

Mètode

Col·loqueu 1 tassa d’aigua, ous, sal, sucre, farina de pa i llevats a la paella d’una màquina de pa segons l’ordre recomanat pel fabricant. Seleccioneu el paràmetre de pasta i engegueu la màquina.

Quan el cicle s'hagi completat, traieu la massa de la màquina i poseu-la sobre una superfície de treball enfarinada durant 15 minuts per descansar. Tapeu la massa amb una tovallola o un bol gran per evitar que s’assequi.

Pastar la massa diverses vegades i tallar-la en 6 trossos iguals. Estireu cada peça en una corda d’uns 10 centímetres de llarg i 1 polzada de diàmetre.

Folreu un paper de forn amb paper sulfuritzat. Col·loqueu 3 cordes de pa a la safata de forn preparada i penseu les cordes juntes fermament als extrems per formar un triangle punxegut. Teixiu 3 cordes més sobre i per sota de cada punt del primer triangle per fer un segon triangle entrellaçat. Pessigueu-lo ben tancat a les vores per fer una estrella de 6 puntes. Poseu la safata de forn en un lloc càlid i deixeu-la pujar fins que es dobli, de 30 a 45 minuts.

Preescalfeu el forn a 190 ºC (375 graus F)0C). Batre el rovell d’ou amb 1 cullerada d’aigua i escampar la barreja sobre el pa, espolsar-la amb llavors de sèsam.

Coure-ho al forn preescalfat fins que el jalah sigui brillant, marró daurat i soni buit quan es toca, uns 35 minuts.

Aneu al cim


Pota de Xai farcida d’all i herba

quin dia se celebra avui a la setmana de Sant Valentí

Ingredients
2 grans alls
2 cullerades d'oli d'oliva $
2 culleradetes i mitja de sal, dividides
2 culleradetes i mitja de pebre, dividides
1/4 tassa d'oli d'oliva $
1 cullerada de suc de llimona fresca
1 cullerada d’escalunya picada
1 pota de xai (de 5 a 6 lliures), desossada
3 cullerades de picat fresc picat o 1 culleradeta de romaní sec
3 cullerades soperes fresques picades o 1 culleradeta de farigola seca
2 culleradetes de pell de llimona ratllada
Guarnició: branquetes de romaní fresc

Mètode

Tallar les puntes punxegudes dels bulbs d’all. Col·loqueu cada bulb en un tros de paper d’alumini amb un raig uniforme amb 2 cullerades d’oli d’oliva i escampeu-lo uniformement amb 1/2 culleradeta de sal i 1/2 culleradeta de pebre. Plegar paper d'alumini per segellar.

Coure a 425 ° durant 30 minuts frescos. Premeu la polpa dels grans d’all triturats i reserveu-los.

Batre 1/4 tassa d'oli d'oliva, suc de llimona i escalunya raspallar dins del xai amb la meitat de la barreja d'oli i espolvorear amb 1 culleradeta de sal i 1 culleradeta de pebre. Esteneu-les a l'interior amb puré d'all i escampeu-les amb romaní, farigola i pell de llimona.

Enrotlleu el xai i lligueu-lo amb una corda a intervals d’1 polzada. Col·loqueu sobre una reixeta en una paella per rostir. Raspalleu amb la barreja d’oli restant.

Espolvoreu amb 1 culleradeta de sal restant i 1 culleradeta de pebre restant.

Coure a 425 ° durant 25 minuts reduir la temperatura del forn a 350 ° i coure 1 hora i 45 minuts o fins que un termòmetre de carn inserit a la porció més gruixuda registri 145 °. Deixeu-ho reposar 15 minuts o fins que el termòmetre de carn es registri a 150 ° (mig-rar).

Serviu-ho amb pastanagues i arròs salvatge de bolets. Guarniu, si es vol.

Aneu al cim


Recepta de peix Gefilte

Ingredients:
2 cebes, tallades a daus
Ossos i cap de peix (netejats a fons)
2 lliures de peix picat (peix blanc i escabetx, més escabetx)
2 cebes mitjanes, ratllades
2 ous
1-1 / 2 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre
1 cullerada de menjar matzoh
1/4 culleradeta de pebre blanc
1 tassa d'aigua (aproximadament, potser caldrà menys)
2 pastanagues, tallades a daus
Sal i pebre al gust

Mètode:

Col·loqueu les cebes a rodanxes, els ossos de peix i el cap en una olla amb aigua per tapar. Feu-ho bullir i deixeu-ho coure a foc lent mentre es prepara el peix.

En un robot de cuina, combineu el peix i la ceba ratllada i barregeu-ho a poca velocitat durant diversos minuts. Afegiu-hi ous, sal, sucre, farina de matzoh i pebre mentre estigueu baix. Afegiu aigua lentament fins que la barreja tingui una consistència adhesiva. Continueu barrejant 10 minuts més.

Nom del dia del 7 al 14 de febrer

Formeu petites boles de la barreja de peix amb les mans mullades. Deixar de banda.

Afegiu pastanagues al brou amb ossos de peix. Condimentar al gust.

Deixeu caure cada bola suaument al caldo bullent. (Mantingueu el caldo a ebullició mentre afegiu boles de peix). Tapeu-ho, deixant la tapa una mica oberta i reduïu el foc perquè la tija bulli suaument al voltant del peix. Coeu-les 1-1 / 2 hores, afegint més aigua quan sigui necessari i degustant per ajustar el condiment.

Traieu l'olla del foc. Tanqueu bé la tapa i deixeu-la reposar 5 minuts.

Traieu amb cura les boles de peix a un bol i coleu el brou sobre el peix. Cobriu el bol amb paper encerat i peseu amb un plat més petit que la part superior del bol. Refrigeri fins que estigui a punt de servir. Generalment se serveix refredat amb una salsa de rave picant-vingegar.

Aneu al cim


POLLLET DE SENSA AMB CILANTRO, LLIMONA I FIGUES ASSECADES
Nota: Traieu la pell i el greix d’un pollastre complet tallat per fer aquest plat.

Ingredients:
2 cullerades de farina
Retirat de pollastre de 3/4 lliures, pell i greix, tallat en 12 trossos
4 culleradetes d’oli d’oliva
2 tasses de ceba picada 3 grans d'all picats
1/2 llauna de brou de pollastre amb poca sal 1/2 tassa més 2 cullerades de coriandre fresc picat
2 cullerades de suc de llimona fresc
8 figues de Calimyrna seques, tiges retallades, tallades per la meitat al llarg de les falques de llimona

Mètode:
Col·loqueu la farina en una bossa de plàstic gran que es pugui tornar a tancar. Condimentar la farina amb sal i pebre. Afegiu pollastre a la bossa del segell de la bossa. Agiteu la bossa per cobrir lleugerament el pollastre amb farina. Escalfeu 2 culleradetes d’oli en una olla gran antiadherent a foc mig-alt. Treballant per lots, afegiu pollastre i salteu-los fins que es rossin per tots els costats, uns 7 minuts per lot. Passeu el pollastre al plat. Afegiu les 2 culleradetes d’oli restants a l’olla i reduïu el foc a mig. Afegiu les cebes i els alls i salteu-los fins que estiguin daurats i tendres, uns 10 minuts. Incorporar el brou, 1/2 tassa de coriandre i el suc de llimona i deixar bullir. Afegiu figues i pollastre amb els sucs acumulats a l’olla. Tapem i deixem coure a foc lent fins que el pollastre estigui tendre, uns 35 minuts. Amb una cullera ranurada, traslladeu el pollastre al bol i tapeu-lo amb paper d'alumini per mantenir-lo calent. Bullir els sucs a l'olla fins que espesseixi fins a obtenir consistència de salsa, uns 5 minuts. Condimentar al gust amb sal i pebre. Aboqueu la salsa sobre el pollastre. Escampeu les 2 cullerades de cilantro restants i serviu-les amb tascons de llimona.
Serveix

després de Sant Valentí, quin dia arriba

Aneu al cim


FRANGIPAN DE PERA I AMETLLA AMB Salsa d'albercoc

Ingredients:
4 1/2 tasses d’aigua
4 1/2 tasses de sucre
3 cullerades de suc de llimona fresc
1/4 culleradeta d’extracte de vainilla
8 peres Anjou, pelades, reduïdes a la meitat, sense cor
1 pot de 18 unces de conserves d’albercoc
1/4 tassa de rom fosc
2 tasses d'ametlles, torrades
6 ous grans
1/8 culleradeta d'extracte d'ametlla

Mètode:
Combineu aigua, 2 1/2 tasses de sucre, suc de llimona i vainilla en una olla gran. Remeneu-ho a foc mig-alt fins que es dissolgui el sucre. Afegiu peres. Feu bullir el líquid. Reduïu el foc a foc lent fins que les peres estiguin tendres, girant de tant en tant, uns 10 minuts. Peres fresques en líquid furtiu. Remeneu les conserves en una cassola petita fins que es fongui. Afegiu rom. Preescalfeu el forn a 350 ° F. Mantega de plat de quiche de 10 a 11 polzades de diàmetre amb uns costats d’1 1/2 polzada d’alçada. Tritureu les nous al processador. Afegiu 1 3/4 tassa de sucre, ous i extracte d’ametlla. Processar fins que estigui ben barrejat. Aboqueu-ho al plat. Escorreu les peres a la part superior de la massa, talleu-les cap avall i extrem de la tija cap al centre. Coure al forn fins que el tester inserit al pastís surti net, aproximadament 1 hora. Refredar al bastidor. Torneu a escalfar la salsa d’albercoc a foc mig-baix. Serviu el pastís amb salsa.
Serveix 8 persones.

Aneu al cim


TARDES

Ingredients:

  1. Patates- 1 lliura
  2. Ceba tallada finament - ½ tassa
  3. Ou gran batut lleugerament- 1
  4. Sal- ½ culleradeta
  5. Oli d'oliva: ½ a ¾ tassa
Mètode:
  1. Cal preescalfar el forn a 250 graus.
  2. Peleu les patates i tritureu-les amb les mans.
  3. Poseu aquestes patates en remull en aigua durant 1 o 2 minuts.
  4. Utilitzeu un colador per drenar-lo.
  5. Barregeu les patates i les cebes ratllades sobre una tovallola de cuina.
  6. Torceu la tovallola per drenar l’aigua que queda.
  7. Afegiu l'ou i la sal a la barreja abans de remenar-la correctament.
  8. Escalfeu ¼ tassa d’oli a temperatura moderada amb una mica d’oli d’oliva.
  9. A continuació, barregeu 2 cullerades de barreja de patates a la paella.
  10. Disminuir la temperatura i coure aproximadament durant 5 minuts.
  11. Remeneu la barreja. Gireu els latkes i torneu a coure 5 minuts més.
  12. Transferiu la combinació sobre un paper absorbent i escorreu-la.
  13. Afegiu sal i oli segons el gust.
  14. Mantingueu la barreja sobre una paella al forn.
  15. Serviu-ho calent.

Aneu al cim


SUFGANIYOT

Ingredients:

  1. Llevat sec- 1 cullerada
  2. Sucre: 4 cullerades
  3. Llet tèbia o aigua tèbia calenta- ¾ tassa
  4. Farina- 2 i ½ tasses
  5. Sal
  6. Canyella mòlta- 1 culleradeta.
  7. Ous- 2
  8. Mantega tova-2 cullerades
  9. Conserves de maduixa
  10. Oli vegetal
  11. Sucre
  12. Culleres
  13. Copes
  14. Bols
  15. Tovallola de neteja
  16. Vidre
  17. Fregidora
  18. Tovallola de paper
N.B: Si se serveix amb un menjar de llet, utilitzeu mantega i llet; en cas contrari, per menjar de carn, utilitzeu aigua i pareveu margarina

Mètode:
  1. Combineu el llevat, 2 cullerades de sucre, la llet. Deixeu-lo de banda i assegureu-vos que bulli.
  2. Barregeu-lo amb sal, canyella, barreja de llevats, el sucre restant i els rovells d’ou després de tamisar la farina.
  3. Premeu la massa i hauria de formar una bola.
  4. Incloeu mantega o margarina. Premeu-lo bé per barrejar la mantega. Feu servir una tovallola per tapar-la.
  5. Refrigera.
  6. Feu un gruix de 1/8 polzades fent rodar la massa.
  7. Feu 24 voltes tallant la massa amb vidre.
  8. Col·loqueu ½ culleradeta de conserva de maduixa al centre de 12 rodones.
  9. Utilitzeu altres 12 rondes per cobrir.
  10. Segellar les vores amb clares d'ou. Premeu també les vores.
  11. Espereu 30 minuts.
  12. Utilitzeu 2 polzades d’oli i escalfeu-lo a 375 graus.
  13. Poseu els bunyols lentament a l'oli calent.
  14. Assegureu-vos que el color sigui marró.
  15. Feu servir una tovallola de paper i escorreu-la.
  16. Gireu els bunyols al sucre.

Aneu al cim

Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents

Estudi al Regne Unit

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



Busqueu alguna cosa? Cerca a Google:

COMPROVA AQUESTS!

Sant Valentídia de Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parellaLes zones ergonòmiques per besar la teva parella CitesCites any nou xinèsany nou xinès Sant ValentíImatges de Sant Valentí per WhatsApp

Consulteu aquesta pàgina Hanukkah Home | Llibres | Receptes | Paper de capçalera | Targetes de felicitació | Història de Hanukkah | Menorah | Comentaris | Música | Fons de pantalla | Quadres jueus a color | Qüestionari | Jocs | Cançons | Decoracions | Dreidels | Per què Di-s! | Llamps i benediccions d’espelmes de Hanukkah | Decoracions de Hanukkah Macabeus | Hanukkah presidencial | Hanukkah Craft Ideas | Revolta | Ortografia de Hanukkah | Enllaça amb nosaltres | Cerqueu en aquest lloc | Descàrregues gratuïtes | Contacti amb nosaltres

Articles D'Interès