Principal Altres Pastís de fruites amb joies

Pastís de fruites amb joies


  • Jeweled Fruit Cake

Mostra el menúAfegiu algunes joies al pastís que cuinaràs per aquest Nadal. Doneu un regal afruitat als vostres éssers propers i estimats amb aquest pastís de cobertures de fruita.

Pastís de fruites amb joies

Ingredients:



Per a la massa:
1) Groselles - 2 1/4 tasses (12 oz / 350 g).
2) Panses fosques: 2 tasses (9 oz / 250 g).
3) Panses daurades: 1 1/3 tassa (4 oz./110 g), a terra.
2) Pela de taronja confitada - 1/2 tassa, picada.
3) Cireres confitades: 1/2 tassa (2 oz / 60 g), trossejades.
4) Aiguardent - 4 cullerades.
5) Farina normal - 1.
6) Canyella - 1 culleradeta., A terra.
7) Mantega: 2 varetes (8 oz / 225 g).
8) Sucre moreno clar i suau: 1 tassa.
9) Ous: 4 grans, batuts.
10) Melassa de corretja negra - 1 cda.
11) Ratlladura ratllada d’1 llimona.

Per al Topping:
1) Melmelada d’albercoc - 6 cullerades.
2) Noguera - 8, dividit en meitats.
3) Prunes prunes - 7, sense pinyol.
4) Cireres - 8, confitades.
5) Albercocs: 4, secs.
6) Ametlles: 4 senceres, blanquejades.

També es necessita:
Un microones, un bol petit, una cassola rodona de 8 'de profunditat, pergamí per coure, un bol gran, un full d'alumini, un pinxo i una reixeta.



Instruccions:
1) Col·loqueu els fruits secs, la pell confitada i les cireres picades al bol petit. Aboqueu aiguardent sobre els ingredients. Tapeu-ho i deixeu-lo empinar durant la nit.

2) Gireu la temperatura del forn a 275 graus Fahrenheit (marca gas 1).

3) Unteu la paella del pastís i folreu-la amb pergamí de forn.

4) Tamiceu la farina i la canyella juntes.

5) Aboqueu la mantega i el sucre en un bol gran. Batre fins que quedi cremós.

6) Batre els ous a poc a poc i després incorporar la farina i la canyella.

7) Afegiu-hi la melassa i la ratlladura de llimona. Remeneu-ho bé per combinar-ho amb la barreja.

8) Col·loqueu la barreja a la cassola. Esteneu-lo uniformement en un nivell. Feu una mica de buit al mig.

9) Coure el pastís durant aproximadament 4 hores i mitja. Fica un pinxo al centre per veure si surt net. Si no és així, coeu una mica més.

10) Si la part superior del pastís és prou rossa abans de coure-la, tapeu-la amb un full d’alumini durant la resta del temps de cocció.

11) Deixeu que el pastís es refredi completament a la paella. Col·loqueu-lo sobre una reixeta per refredar-ne una mica més. Peleu el paper de folre.

12) Escalfeu la melmelada d’albercoc. Colar-la i pintar-ne la meitat sobre la part superior del pastís.

13) Col·loqueu les meitats de nou, les prunes prunes, les cireres, els albercocs i les ametlles sobre el pastís en disposició circular. Raspallar amb la melmelada que queda i servir.

  • Torna a Receptes principals

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès