Principal Altres Recepta de sopa de porro i patato per a Rosh Hashanah

Recepta de sopa de porro i patato per a Rosh Hashanah


  • Leek Patato Soup Recipe

TheHolidaysSpot Presentar
  • Inici
  • Rosh Home
  • Sobre Rosh Hashanah
    • Les Festes
    • Costums i tradicions
    • Història
    • El secret del bufat de Shofar
    • Alts dies sants
    • Oració
    • Creació de l’univers i la pregària
    • Repentiment, Preyer, Caritat
    • Què és el quart pecat
    • Importància d’Ellul
    • Shofar Blast
    • Temps de canvi
  • Especial Rosh Hashanah
    • Fons de pantalla
    • Targetes de felicitació
    • Activitats de trencaclosques
    • Imatges a color
    • Idees d’artesania
    • Jocs online
    • Regals personalitzats
    • Poemes
    • Amagar buscar
    • Cançons
  • General
    • Guia per a les festes altes jueves
    • Hebreus
    • Història
    • Selichot preparant-se per les vacances
    • Horari
    • Noves opcions, nova esperança
    • Shofar
    • Per què Any Nou
    • Drogues
    • Yom Kippur
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Sopa de porro i patato

Ingredients:
8 porros, només de part blanca, rentats i julianats mitjans
4 cullerades de mantega salada o margarina
5 grans d’all, picats finament
3 quarts de brou de pollastre, casolà o en conserva baix en sodi
2 lliures d’ossos de medul·la
3 1/2 lliures de patates Bliss vermelles, fregades, sense pelar i trossejades mitjanament
6 pastanagues mitjanes, pelades i trossejades mitjanament
2 culleradetes d'anet fresc picat finament
1 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de pebre negre acabat de moldre
Adornar: 1 culleradeta de julivert arrissat picat finament



imatges de bona Pasqua gratuïtes per a facebook

sopa de porro i patata

Preparació:
1. Escalfeu la mantega en una paella mitjana i salteu els porros a foc mitjà durant 5-6 minuts, fins que quedin toves i translúcides. Afegiu els alls i continueu sofregint 1 minut més. Deixar de banda.
2. Escalfeu el brou de pollastre amb les medul·les en una cassola gran a foc mitjà. Cuini a foc lent durant 10 minuts, eliminant qualsevol escòria que pugi a la part superior del brou amb una cullera metàl·lica. Afegiu les patates, les pastanagues, els porros reservats, l’anet, la sal i el pebre al brou i continueu a foc lent la sopa, descoberta, fins que les verdures estiguin tendres però no hagin perdut la seva forma, uns 30 a 35 minuts. Retirar del foc i refredar durant 10 minuts.
3. Traieu les medul·les amb una cullera ranurada. Raspeu la medul·la dels ossos amb una cullereta petita i reserveu-la. Descartar els ossos.
4. Puré la sopa per lots en un robot de cuina equipat amb una fulla de ganivet. La sopa serà suau, acolorida i espessa. Torneu la sopa en puré a la cassola, incorporeu-la a la medul·la reservada i amaniu-la al gust. Torneu a escalfar a foc lent i guarniu amb julivert.
Consells de cuinar: feu la sopa el dia abans, però no afegiu la medul·la. Portar a temperatura ambient. Guardeu la medul·la i la sopa per separat a la nevera, ben tapades. Torneu a escalfar la sopa, descoberta, a foc lent. Barregeu la medul·la i corregiu el condiment. Si la sopa queda massa espessa, afegiu-hi més brou de pollastre i, de nou, corregiu el condiment. Dóna 12 racions.

Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents

Estudi al Regne Unit



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



Busqueu alguna cosa? Cerca a Google:

  • INICI
  • Tornar a casa Rosh Hashanah
  • Festivitats jueves
  • Enllaça amb nosaltres
  • Comentaris

Articles D'Interès