Principal Altres Receptes Lohri

Receptes Lohri


  • Lohri Recipes

TheHolidaySpot: celebracions de festes i festes Mostra la navegació Amaga la navegació
  • INICI
  • Lohri Main
  • Continguts de Lohri
    • Història
    • Tradició
    • Targetes de felicitació
    • Activitats de trencaclosques
    • Fons de pantalla
    • Idees de regals
    • Receptes
    • Llegendes de Lohri
    • Concurs
    • Dulla Bhatti
    • Idees d’artesania
    • Cançons de Lohri
    • Poemes
    • Cites
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres
MENÚ

El menjar és una part important de cada festival i no és diferent per a Lohri. El festival és incomplet sense els plats tradicionals que es preparen cada any durant l'ocasió. TheHolidaySpot us presenta les indicacions per cuinar alguns dels plats tradicionals Lohri més populars. Mireu aquestes delicioses receptes Lohri i afegiu més sabor a les vostres festes. Si us agrada fer-los, clica aquí i compartiu-los amb els vostres amics i éssers estimats. Feu una gran celebració de Lohri!




Feu manualitats genials de Lohri amb aquestes senzilles instruccions pas a pas i regaleu-les als vostres amics i als vostres amics durant les festes.

Kurmure Laddoo

Ingredients

  • 1/2 tassa de cacauets torrats, sense closca
  • 250 g de pujada parmal, cuita
  • 250 gm gur (jaggery)
  • 250 ml d’aigua
  • 1/2 tassa de flocs de coco secs
  • 6-7 trossos de chhoti elaichi (cardamom), en pols

Instruccions



  • Bullir el jaggery en aigua per formar un xarop espès. Per comprovar la consistència adequada, afegiu unes gotes d’almívar a l’aigua; hauria de solidificar-se immediatament.
  • Afegiu ara cacauets rostits, arròs, pols de cardamom i flocs de coco secs. Remeneu-ho suaument.
  • Deixeu refredar la barreja durant uns minuts. Unteu-vos les palmes amb una mica de ghee per desplegar boles.

Temps : 1 hora Marca: 12 peces.

13 de febrer, quin dia de la setmana de Sant Valentí

Aneu al cim



Bajra khichdi

Ingredients



Receptes Lohri - Bajra Khichdi
  • 100gr de bajra sense ordre, rentada i remullada durant 2 hores
  • 40gm groc moong dal
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de ghee

Instruccions

  • Tritureu la bajra grossament en una batedora i barregeu-la amb el moong dal. Transferiu la barreja en una olla a pressió amb 250 ml d’aigua i sal. Coeu-ho durant 10 minuts a foc lent. Apagueu el foc després de tres xiulets.
  • Deixeu escapar el vapor. Afegiu aigua calenta si cal.
  • Barregeu-ho amb ghee. Serviu-ho amb escabetx o bitxos verds sense sembra.

Temps : 30 minuts Marca: 4 racions.

Aneu al cim



Makke ki Roti

Ingredients

Receptes Lohri: Makke ki Roti
  • 2 tasses de makki ka atta (farina de mill-maiza)
  • Aigua tèbia per a la massa
  • 1/2 culleradeta de sal

Instruccions

  • Barregeu la farina de blat de moro i la sal en un plat poc profund. Feu un 'pou' al centre, afegiu una mica d'aigua a la vegada per pastar la farina en una massa.
  • Dividiu-lo en boles de la mateixa mida. Poseu un full quadrat de paper d'alumini a la superfície sobre la qual es farà el rotis. Enfarineu lleugerament la superfície. Poseu una bola de la massa pastada sobre el paper i tapeu-la amb un altre tros de paper d'alumini. Premeu amb la bola del palmell de la mà fins que es converteixi en la mida d'un roti. Traieu la tapa del paper d'alumini i transferiu el roti a una paella calenta.
  • Coeu-ho a foc lent, girant fins que les dues cares estiguin torrades. Serviu-ho amb mantega.

Temps : 15 minuts Marca: 4 racions.

Aneu al cim



A Barfi

Ingredients

  • 1 tassa de til (llavors de sèsam blanques)
  • 1 llauna condensada
  • 2 cullerades de mantega blanca
  • 1/2 tassa de llet en pols
  • 1 tassa de gur (jaggery)

Instruccions

  • Rostiu les llavors de sèsam en una paella seca. Tritureu-ho grosserament a la batedora a baixa velocitat. Escalfeu el jaggery en un recipient de fons gruixut fins que es fongui completament. Unteu una safata amb mantega i deixeu-la de banda. Barregeu tots els ingredients junt amb les llavors de sèsam mòlt i el microones durant uns 3 minuts. Remeneu bé la barreja i torneu a microones durant 3 minuts. Traieu-lo quan comenci a bombollar. Remeneu fins que quedi espès.
  • Repartiu la barreja sobre la safata untada. Tallar a quadres quan estigui fresc. Podeu refrigerar el barfi durant 10 dies.

Temps : 1 hora Marca: 12 peces.

Del 7 al 14 de febrer setmana de l'amor

Aneu al cim



Til gajak

Ingredients

Receptes Lohri - Til Gajak
  • 1 tassa de til (llavors de sèsam blanques)
  • 3/4 tassa gur (jaggery)
  • 2 cullerades de ghee
  • 1/2 culleradeta de pols de elaichi
  • 1/2 tassa d’aigua

Instruccions

  • Escalfeu una paella i rostiu les llavors de sèsam a foc lent. Seguiu remenant constantment per evitar que esquitxin. Després de rostir-los, refredeu-los i després bateu-los.
  • Prepareu xarop espès de jaggery bullint-lo amb ½ tassa d’aigua a foc lent. Afegiu el torrat i el quilo fins al xarop. Raspalleu una mica d’oli sobre un tauler rodant. Esteneu la barreja de sèsam-jaggery sobre paper film. Premeu-lo fins a aproximadament 1 cm de gruix.
  • Refredeu prou la barreja i talleu-la a trossos quadrats. Til gajak es pot guardar en un contenidor hermètic fins a dos mesos.

Temps : 1 hora Marca: 12 racions.

Aneu al cim



Laddoo de blat

Ingredients

Receptes Lohri - Laddoo de blat
  • 250 gm d'ata (farina de blat)
  • 30 gm de ghee
  • 200gm boora chini (sucre en pols) o gur (jaggery)
  • 1 cullerada de pols d'eliichi (cardamom)
  • 1 cullerada de pols de badam (ametlla)

Instruccions

  • Escalfeu un kadhai de fons gruixut i rostiu la farina. Reixetes. Barregeu el jaggery ratllat amb farina. Remeneu-ho suaument durant 10 minuts a foc mitjà.
  • Afegiu-hi ghe, pols elaichi, pols badam i barregeu.
  • Unteu la palma amb el ghee i estireu les boles. Laddoos es pot guardar en un pot hermètic durant dos mesos.

Temps : 30 minuts Marca: 12 peces.

Aneu al cim



Kheer de canya de sucre

Ingredients

Receptes Lohri: canya de sucre Kheer
  • 2 litres (o 6 tasses) de suc de canya
  • 100 g d'arròs basmati
  • 6-7 badam (ametlles) sense sal, tallades en plata
  • 6-7 trossos de kishmish (panses)

Instruccions

  • Escalfeu el suc de canya de sucre en una paella de fons gruixut. Renteu l’arròs i afegiu-lo al suc de la canya de sucre. Coeu el contingut a foc lent durant 15 minuts.
  • Tingueu cura de retirar suaument qualsevol escuma fosca que reculli a la superfície. Traieu-lo del foc quan estigui espès.
  • Serviu-los calents o freds després d’adornar-los amb badam-kishmish o crema fresca freda sense sucre.

Temps : 1 hora Marca: 6 racions.

Aneu al cim



To-Chowli

Ingredients

Receptes Lohri - Til-Chowli
  • Til (llavor de sèsam): 1 tassa.
  • Chawal (arròs): 1 tassa, remullada durant 2 hores.
  • Llavors de nous mòlta: - tassa, torrades i sense sal.
  • Ghee - 3-4 culleradetes.
  • Fruits secs (opcional).
  • Revadi - 250 gm.
  • Desi sakkar (sucre): una mica (per al gust).

També cal

  • A Kadhai (paella)
  • una paella ordinària
  • un bol.

Instruccions

  • Aboqueu les llavors de sèsam al kadhai. Rostiu-les fins que les llavors canviïn de color a marró clar.
  • Abocar el ghee a la cassola i fondre. Afegiu-hi l'arròs remullat i rostiu-lo durant 5 minuts o fins que estigui tou.
  • Rostiu les cacauetes per separat en ghee.
  • Combineu arròs rostit, fruits secs moixats, revadis i fruites seques al bol.
  • Afegir desi sakkar i servir.

Aneu al cim



Sarson i Saag

Ingredients

  • Sarson (verd mostassa): 1 kg, picat finament.
  • Espinacs - ¼ kg, trossejats fins.
  • Aigua - 1 tassa.
  • Lal mirch (xilis vermells) - 2.
  • Dents d'all - 4 picades.
  • Gingebre: una peça de 2 cm de llarg, picada.
  • Gram farina - 2 cullerades.
  • Mantega - 1 cda.
  • Hari mirch - 2, picat.
  • Ghee.
  • Sal al gust.

També cal

  • Una paella.

Instruccions

35 raons per les quals t'estimo
  • Aboqueu aigua en un kadhai. Afegiu-hi sarson i espinacs. Bullir fins que estigui cuit.
  • Escorreu l'aigua extra.
  • Tritureu les verdures i reserveu-les.
  • Aboqueu aproximadament 4 cullerades de ghee en una paella i foneu-les.
  • Afegiu-hi les espècies (bitxos verds, alls, gingebre i bitxos vermells trencats). Saltar fins que es dauri.
  • Afegiu farina de gram a una mica d’aigua i formeu una pasta. Combineu-ho amb la barreja que hàgiu fet i deixeu-ho coure durant mitja hora aproximadament.
  • Afegiu-hi 1 cullerada de mantega per sobre.
  • Serviu-ho calent amb Makki di roti i és una combinació irresistible per a Lohri.

Aneu al cim



Chikki de fruita seca

Ingredients

  • Badam: 1 tassa picada.
  • Pista - 1 cup, chopped.
  • Anacard - 1 tassa picada.
  • Jaggery - ¼ tassa, ratllada.
  • Kesar: uns quants, amarats de llet.
  • Ghee: 3 culleres grans.

Instruccions

  • Reixetes.
  • Afegiu-ho a 2 culleres grans de ghee en un kadai i foneu-lo per formar una pasta fina.
  • Afegiu-hi kesar, badam, pista i anacards i combineu-ho bé amb la barreja.
  • Continueu barrejant fins que la barreja surti dels costats del kadai.
  • Aboqueu la resta de ghee a la safata i repartiu-la.
  • Afegiu la barreja de fruits secs i repartiu-la uniformement.
  • Refredeu la barreja i talleu-la a trossos.

Aneu al cim



Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents

Estudi al Regne Unit

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



© TheHolidaySpot.com INICI | consulteu aquesta pàgina | poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès