Principal Altres Ninot de neu merengue

Ninot de neu merengue


  • Meringue Snowman

Mostra el menúAquest Nadal satisfà els vostres cabdells dolços amb unes postres que no només tenen un bon sabor, sinó que també tenen bon aspecte. Feu que un ninot de neu complet adorni la vostra taula de postres per Nadal, que també es pot assaborir.

Ninot de neu merengue

Ingredients:



Per a la merenga:
1) Clares d'ou: 4 grans.
2) Sucre granulat: 1 tassa petita (140 g).
3) Sucre de pastisseria (o sucre glacejat): 1 tassa mitjana (90 g).
4) Maizena - 1 cullerada.
5) Suc de llimona fresc - 1 culleradeta.

Per a la decoració:
6) Sucre de pastissers (o sucre glacejat): 1 2/3 tassa mitjana.
7) Cobertura de decoració negra: 1 tub.
8) Cobertura vermella decorativa: 1 tub.
9) Caramels de regalèssia (cercles prims per a la base) - 1 cda.

També es necessita:
Un forn, dues grans planxes per coure (folrades amb pergamí per coure), dos bols grans i una gran bossa de pastisseria (equipada amb un broquet pla de 5 mm de llarg).



Instruccions:
1) Augmenteu la temperatura del forn a 225 graus Fahrenheit (110 graus centígrads).

2) Col·loqueu les clares al bol gran i batreu-les fins que vegeu que es formen pics tous.

3) Afegiu els sucres poc a poc i bateu-los fins que les clares quedin gruixudes i brillants.

4) Afegiu-hi la maizena i la resta de sucre. Bateu de nou.

5) Col·loqueu la merenga a la bossa de pastisseria gran i espremeu-la per formar 48 petits monticles sobre les planxes de forn. Suavitzeu qualsevol punt amb un pinzell petit.

6) Col·loqueu les merengues al forn i coeu-les durant aproximadament una hora o dues (o fins que quedin cruixents). Apagueu el forn i deixeu refredar les merengues.

7) Abocar el sucre dels pastissers en un bol i tamisar. Afegiu-hi aproximadament 1/4 de tassa d’aigua i barregeu-ho bé per formar una cobertura espessa.

8) Premeu els costats plans de 24 merengues juntament amb la cobertura. Deixeu de banda.

9) Organitzeu les 12 merengues en un arranjament alt, amb els costats arrodonits uns sobre els altres, per fer els caps dels ninots de neu.

10) Fixeu els 12 merengues restants a la base de cada cap, els costats arrodonits reunits amb els costats arrodonits, per deixar els ninots de neu dempeus.

11) Construïu barrets de regalèssia i poseu-los en posició amb cobertura blanca.

12) Premeu el tub de cobertura negra de decoració per formar ulls i botons als caps dels ninots de neu.

13) Premeu el tub de cobertura vermella decorativa per formar boques somrients als caps dels ninots de neu.

  • Torna a Receptes principals

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès