Principal Altres Receptes de verdures mixtes per Nadal

Receptes de verdures mixtes per Nadal


  • Mixed Vegetable Recipes

Mostra el menú

Christmas Morning Pie

Ingredients



  • Embotit de porc a granel amb sàlvia, cuit i triturat - 1 lliura.
  • Formatge suís triturat-1 tassa
  • Formatge Cheddar triturat - 1 tassa
  • Petxines de pastisseria sense coure-2 (9 polzades)
  • Ous lleugerament triturats-6
  • Llet- 1 tassa
  • rodanxes de ceba ½ tassa
  • Pebre vermell dolç a rodanxes- 1/3 tassa
  • Pebre verd picat-1/3 tassa

Instruccions

  • Agafeu un bol per combinar salsitxa i formatge.
  • La meitat de la barreja s’ha d’abocar en una closca, mentre que l’altra meitat s’ha de col·locar en una altra closca de pastisseria.
  • A continuació, barregeu els ous, la llet, la ceba i els pebrots correctament.
  • Aquesta barreja s’ha d’abocar igualment a la closca.
  • Coure al forn a 350 graus F durant 55-60 minuts.
  • Després de coure, assegureu-vos que el ganivet es pot introduir i que també surti net.
  • Espereu 5 minuts abans de tallar.


Verdures de Nadal

Ingredients

  • Patates pelades i dividides a la meitat: 1,5 kg
  • All- ½ bombeta
  • Un munt petit de romaní fresc, s’ha de separar en branquetes
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva- 6 cullerades
  • Mantega- 50 gm
  • Xirivia xapada - 2 kg
  • Mel corrent - 2 cullerades
  • Farigola fresca- ramellet (fulles recollides)
  • Pastanagues Chantenay: 1 kg (en cas que no trobeu pastanagues Chentenay, feu servir pastanagues normals, tallades en un àngel en trossos de 2 polzades)
  • Ratlladura de taronja- 1

Instruccions



  • Preescalfeu el forn a 425 graus F o 220 graus C.
  • Separeu els alls en grans i aixafeu-los amb la part posterior d’un ganivet.
  • Bullir les patates aproximadament durant 10 minuts.
  • Utilitzeu un colador per drenar-lo.
  • Tireu-lo al voltant per fregar l'exterior dels espols.
  • A continuació, tireu-hi amb grans d'all, la meitat del romaní, sal i pebre segons el gust. Afegiu també 4 cullerades d’oli d’oliva i 30 gr de mantega en un bol gran.
  • Feu servir una llauna per rostir i poseu-hi les xirivies planes.
  • Rostiu-lo durant 45 minuts fins que estigui daurat.
  • Talleu les xirivies per la meitat al llarg.
  • Poseu-ho a bullir durant 10 minuts.
  • Escorreu-lo.
  • Utilitzeu mel, farigola, sal i pebre. Poseu en un bol gran 10 g de mantega i 2 cullerades d’oli.
  • Agafeu la llauna per torrar i organitzeu-hi la xirivia en una sola capa.
  • Rostiu-la durant aproximadament 40 minuts.
  • Feu servir una paella i poseu-hi les pastanagues. Cobriu-les amb aigua freda i afegiu-hi una mica de sal.
  • Bullir-ho durant 15 minuts.
  • El romaní picat finament i la ratlladura de taronja s’han de barrejar.
  • Escorreu les pastanagues cuites i tireu-les amb la mantega restant.
  • Escampeu la pell de taronja i el romaní sobre l’element abans de servir-la.


Patates rostides

Ingredients

  • Patates Sebago: 1 kg
  • Oli d’oliva- 2 cullerades soperes

Instruccions

  • Escalfeu prèviament el forn a 200 graus C. Abans de tallar les patates en trossos de 5 cm, peleu-les.
  • Col·loqueu els trossos de les patates en un bol gran i tapeu-les amb aigua freda.
  • Bulliu les patates a temperatura mitjana alta. A continuació, reduïu la temperatura a mitjà. Coeu-lo parcialment aproximadament durant 15 minuts.
  • Escorreu les patates adequadament. Mantingueu-lo al cassó a baixa temperatura per evaporar l’aigua restant.
  • Per fer cruixents les patates rostides agiteu el cassó amb força. També desbastarà la superfície de la patata.
  • Agafeu oli en una torradora gran i poseu-la al forn durant 5 minuts. L’oli ha d’estar prou calent per posar-hi les patates.
  • Rostiu les patates fins que quedin daurades i cruixents.
  • Afegiu sal segons el gust.
  • Serviu l'article immediatament.


Tofu El-Mein

Ingredients



  • Tofu ferm: 16 unces
  • Oli d’oliva- 2 cullerades soperes
  • Fideus de ramen amb gust oriental - 3 unces
  • Verdures fregides congelades: 16 unces
  • Aigua: 1 ½ tassa
  • Salsa de soja- 1 cullerada

Instruccions

  • Traieu una mica d’aigua prement el tofu entre tovalloles de paper.
  • Tallar cubs de mida de mossegada.
  • Escalfeu l'oli d'oliva a temperatura mitjana-alta en una paella.
  • Afegiu tofu.
  • Fregiu-los 15 minuts fins que estiguin rossos.
  • Remeneu de tant en tant.
  • Mentrestant agafeu aigua en una cassola i bulliu-la.
  • Afegiu fideus del paquet de ramen amb l’aigua bullida reservant els sobres de condiment.
  • Bull durant aproximadament 2 minuts (els fideus s’han de trencar).
  • Cal afegir les verdures sofregides amb tofu en una paella.
  • Condimenta amb el paquet de condiment de fideus ramen.
  • Cuinar durant un temps.
  • Remeneu-ho fins que les verdures estiguin tendres.
  • Remeneu-lo correctament després d'afegir fideus.
  • Condimentar amb salsa de soja.
  • Servir.

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès