Principal Altres Receptes ràpides i saludables per al dia de Sant Valentí

Receptes ràpides i saludables per al dia de Sant Valentí


  • Quick Healthy Recipes

MENÚ ↓Menjar per a dues persones, càlid i acollidor i ràpid, el dia de Sant Valentí. Mireu aquestes quatre receptes que podeu preparar en un instant i passar una estona romàntica junts. Celebreu un romàntic Sant Valentí amb aquestes receptes d’amor ràpides. Preparats amb ingredients saludables com pèsols, fruites, bombons, gerds, pollastre i tomàquets, també hem mantingut una nota sobre el quocient de salut i energia. Així que només cal desplaçar-se cap avall i triar. I Oh! Recordeu compartir aquesta pàgina amb la vostra xarxa social. Cuina feliç!

Tasses d’amanida de pollastre

Temps de preparació: 15 minuts
Hora de cuinar: Aproximadament 10 minuts
Serveix: 2



Ingredients:
1 cullerada d’oli de gira-sol
250gm de pollastre picat
½ cullerada de salsa de peix (disponible a les botigues de menjar gurmet)
Ratlladura i suc de mitja llima, a més de falques de llima per guarnir
1 bitxo vermell, desembossat i picat finament
½ culleradeta de sucre morè tou (disponible a les botigues de queviures)
½ ceba petita, ben picada
Un grapat de fulles fresques de dhania (coriandre) i pudina (menta), picades aproximadament
1 cap de fulles d'enciam, separades
20gm de cacauets escalivats, sal picada fina, al gust (si cal, ja que la salsa de peix és salada)

Preparació:

  1. Escalfeu oli en una paella. Afegiu una picada de cocció a foc fort durant 5-8 minuts fins que estigui rossa i cuita.
  2. En un bol gran, barregeu la salsa de peix, la ratlladura de llima i el suc, el bitxo vermell, el sucre morè i la ceba vermella fins que estiguin ben combinats. Incorporeu la picada i la major part de la dhania i la pudina. Consulteu el condiment.
  3. Proveu la barreja picada, les fulles d’enciam, els cacauets, les herbes reservades i les falques de calç en bols individuals de la taula i ajudeu-vos a servir-los.

Consell superior: Els vegetarians poden substituir la picada de pollastre per grànuls de soja. Per condimentar, ometeu l'ús de salsa de peix.



Cada ració: 144,5 calories, proteïna 136,9 g, carbohidrats 3,9 g, greixos totals 7,6 g (1,1 g saturats), fibra 1,6 g, 37,0 mg de colesterol, 404,0 mg de sodi.

és acció de gràcies sempre el dia 24

Sopa de pèsols gruixuts i tortelloni

Temps de preparació: 20 minuts
Hora de cuinar: 20 minuts
Serveix: 2

Ingredients:
Caldo de verdures de 600 ml
Paquet de 125 g de tortellini (un tipus de pasta farcida disponible a les botigues de menjar gurmet)
2 cebes tendres, picades aproximadament
375 grs de pèsols
25gm d'espinacs
Oli d’oliva verge extra, per ruixar
Sal i pebre, al gust



Preparatius:

  1. Aboqueu el fumet en una paella gran i deixeu-ho bullir. Afegiu la pasta i deixeu-ho coure durant 3 minuts.
  2. Poseu un colador sobre una gerra gran i escorreu el brou a la gerra.
  3. Torneu el brou a la paella. Deixeu de banda la pasta per després.
  4. Afegiu les cebes tendres i els pèsols al brou i deixeu-los coure a foc lent durant 5 minuts.
  5. Afegiu els espinacs i, a continuació, barregeu-los fins que es combinin però amb una textura grollera (refredeu-ho i feu-ho per lots si voleu). Torneu a la paella, comproveu els condiments i reescalfeu la sopa si cal.
  6. Dividiu la sopa entre bols. A sobre, poseu-hi una quarta part dels tortellini i un raig d’oli.

Cada ració: 406,5 calories, 12,5 g de proteïna, 37,6 g d'hidrats de carboni, 8,0 g de greixos totals (6,9 g de greixos saturats), 1,1 g de fibra, 0,0 mg de colesterol, 263,5 mg de sodi.


Tomàquet Tarte Tatin

Temps de preparació: 30 minuts
Hora de cuinar: 30 minuts
Serveix: 2

Ingredients:
Farina, segons calgui
1 full de pasta de full congelada (uns 200 gm), descongelada (disponible a les botigues de menjar gurmet)
1 cullerada d’oli d’oliva
1 ceba petita picada
½ pebrot groc picat
Sal i pebre, al gust
½ culleradeta de fulles de farigola fresca picada o ¼ culleradeta de farigola seca
1 cullerada de mantega
1 cullerada de sucre
Tomàquets madurs i ferms de 300 g, tallats per la meitat al llarg de la longitud, cofre de cabra de 40 g amb llavors, esmicolat (disponible a les botigues de menjar gurmet)
4 petites fulles d'alfàbrega fresca (podeu utilitzar tulsi de fulles grans i planes).

imatges de feliç dia de Sant Patrici divertides

Preparatius:

  1. Preescalfeu el forn a 200oC.
  2. Sobre una superfície lleugerament enfarinada, amb un corró enfilat, feu rodar la pastisseria en un tall quadrat de 12 polzades en una rodona de 12 polzades (diàmetre). Col·loqueu sobre un full de galetes folrat amb paper de mantega i refrigereu-lo.
  3. En una paella pesada resistent al forn de 12 polzades, escalfeu l'oli a foc mitjà. Afegiu-hi la ceba, el pebre groc i 1/8 de culleradeta de sal i pebre negre acabat de moldre. Coeu-los durant 6 minuts o fins que estiguin tendres, remenant.
  4. Incorporar la cocció de farigola durant 1 minut. Transferir al bol.
  5. A la mateixa paella, afegiu-hi la mantega i el sucre durant 1 a 2 minuts o fins que es fonin tots dos, remenant.
  6. Afegiu els tomàquets (el costat tallat cap avall), en una capa única i deixeu-los coure durant uns 2 minuts, i després destapeu-los. Coeu-ho durant 3 o 4 minuts més o fins que la majoria dels sucs de la paella es redueixin i s’espesseixin, remenant sovint la paella.
  7. Doneu la volta als tomàquets, escampeu-los amb ¼ culleradeta de sal i 1/8 de culleradeta de pebre. Coeu-ho durant 2 minuts o fins que estovin i la major part del líquid s’hagi evaporat, girant sovint la paella (tot el líquid que quedi ha de ser espès i brillant).
  8. Traieu una paella del foc. Escampeu la barreja de ceba per sobre i entre els tomàquets.
  9. Invertiu amb cura la massa (encara sobre el paper de mantega) sobre la barreja de la paella i rebutgeu el paper.
  10. Talleu sis escletxes petites a sobre de la massa. Es cou al forn durant 30 a 35 minuts o fins que l’escorça estigui rossa. Refredeu a la paella sobre una reixeta durant 10 minuts.
  11. Per desemmotllar, col·loqueu un plat a la part superior de la tarta. Gireu ràpidament i amb cura el plat amb la cassola cap per avall per invertir la cassola.
  12. Escampeu la tarta amb sal, formatge de cabra i alfàbrega. Serviu immediatament.

Cada ració: 812,5 calories, 16,35 grammes de proteïnes, 60,8 gramms d’hidrats de carboni, 56,3 grammes totals (18. 812,5 calories, 16,35 grammes de proteïnes, 60,8 gramm d’hidrats de carboni, 56,3 grammes totals (18 grammes saturades), 3,7 grammes de fibra, 31,5 mg de colesterol, 352 mg de sodi .


Goulash a corre-cuita

Temps de preparació: 20 minuts
Hora de cuinar: 20 minuts
Serveix: 2

Ingredients:
1 ceba petita, tallada a rodanxes fines
½ cullerada d’oli d’oliva
Pollastre sense pell desossat de 250 gm, tallat a tires del dit
Vermut sec de 25 ml, opcional
½ cullerada de pebre vermell (o substituïu per 1 culleradeta de bitxo vermell en pols)
½ cullerada de farina normal
1 cullerada de purés de tomàquet
Tomàquets de 400 gm, picats
1 pebrot vermell, desembossat i tallat a tires
Un grapat de dhania fresca (coriandre) picada
Iogurt grec, a cullar (o substitut amb crema agra disponibles a les botigues de menjar gurmet)
Sal i pebre, al gust.

com es diu bon Nadal a l'Índia

Preparatius:

  1. Escalfeu l'oli en una paella gran i fregiu la ceba durant 10 minuts, fins que quedi lleugerament colorada. Afegiu-hi les tires de pollastre i fregiu-les durant 5 minuts o fins que estiguin acabades. Aboqueu-hi amb cura el vermut, si s’utilitza, incorporeu-hi el pebre vermell, la farina i el puré de tomàquet i deixeu-ho coure 1 minut.
  2. Afegiu-hi els tomàquets, els pebrots, una mica d’aigua i una mica de condiment i deixeu-ho coure a foc lent, remenant de tant en tant, durant 5 minuts.
  3. Comproveu el condiment i guarniu-ho amb coriandre i una cullerada de iogurt. Serviu-ho amb arròs.

Cada ració: 286,0 calories, 31,2 g de proteïna, 11,6 g de carbohidrats, 12,2 g de greix total (4,1 g de greixos saturats), 16,3 g de fibra, 94,0 mg de colesterol, 414,0 mg de sodi.


Rotllo de xocolata-gerds

Temps de preparació: 40 minuts
Hora de cuinar: 1 hora més refrigeració i refrigeració
Serveix: 12

Ingredients:
1 cullerada d’aigua
1/3 tassa més 4 cullerades de sucre granulat
Gerds de 350 g (podeu utilitzar gerds congelats disponibles a les botigues de menjar gurmet)
Xocolata agredolça de 170 g, picada (disponible a les botigues de menjar gurmet)
2 cullerades de mantega
¼ culleradeta de sal
4 cullerades de licor de gerds (o també podeu substituir-lo per licor de maduixa)
6 ous grans, separats
3 cullerades de sucre de pastisseria (glaç)
1 tassa de crema de batre pesada (disponible a les botigues de menjar gurmet)
½ tassa de formatge mascarpone (disponible a les botigues de menjar gurmet).

Preparatius:

  1. Preescalfeu el forn a 175oC.
  2. Unteu una paella de gelatina de 18 polzades per 12 polzades (una paella rectangular baixa i poc profunda que s’utilitza normalment per coure els rotllos suïssos). Folreu amb paper de mantega i unteu el paper.
  3. En un bol mitjà, remeneu aigua i 2 cullerades de sucre granulat. Plegar les baies. Deixeu-ho reposar mentre prepareu el pastís.
  4. Ompliu una cassola de 2 polzades de profunditat amb aigua Escalfeu a foc lent.
  5. En un bol gran resistent al calor, combineu la xocolata, la mantega, la sal i 2 cullerades de bol de licor sobre la paella amb aigua, remenant fins que quedi homogènia.
  6. Traieu-ho del foc i incorporeu-hi els rovells d'ou, a la vegada, batent després de cada addició.
  7. En un bol mesclador gran, amb la batedora a velocitat mitjana-alta, batre les clares a punt d’escuma.
  8. Afegiu gradualment 1/3 de tassa de sucre granulat fins que es formin pics rígids.
  9. Doblegueu suaument les clares a la xocolata, un terç a la vegada, fins que s’incorporin. Esteneu la massa uniformement a la paella de gelatina preparada.
  10. Es cou al forn durant 15 minuts o fins que un escuradents inserit al centre del pastís surti gairebé net. Refredeu a la paella sobre una reixeta durant 10 minuts.
  11. Empolsineu la part superior del pastís amb 2 cullerades de sucre de pastissers i col·loqueu un full de mantega sobre el pastís. Col·loqueu una taula de tallar sobre el pastís i, a continuació, gireu-la i feu una paella. Traieu la cassola i peleu el paper de mantega. Guai.
  12. En un bol gran, amb la batedora a velocitat mitjana-alta, batre la nata i el mascarpone fins que es formin pics tous. Afegiu 2 cullerades de sucre granulat i 2 cullerades de licor. Bateu-ho fins que quedi estirat sobre el pastís, deixant una vora de ½ polzada.
  13. Començant per un costat de registre, enrotlleu el pastís i traieu-ne el paper mentre enrotlleu (el pastís pot esquerdar-se lleugerament mentre el feu rodar). Col·loqueu-lo en una safata, tapeu-lo amb paper plàstic i refrigereu-lo com a mínim 1 hora o fins a 1 dia (Refrigereu les baies si es fa endavant).
  14. Pols amb 1 cullerada de sucre de pastissers. Serviu-ho amb gerds al costat.

Cada ració: 236,8 calories, 4,5 g de proteïna, 20,1 g de carbohidrats, 15,1 g de greixos totals (7,7 g de greixos saturats), 1,9 g de fibra, 135,9 mg de colesterol, 122,4 mg de sodi.


any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Sant Valentí a casa
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès