Principal Altres Receptes de Ramadà

Receptes de Ramadà


  • Ramadan Recipes

TheHolidaySpot: celebracions de festes i festes Mostra la navegació Amaga la navegació
  • INICI
  • Contingut del Ramadà
    • Ramadan Home
    • Temps de pregària del Ramadà
    • El Mes Sant
    • Història
    • Fets
    • El període del dejuni
    • El Profeta
    • Regles del dejuni
    • El Sant Alcorà
    • Cinc pilars de fe en l'islam
    • Eid Festa
    • Iftar
  • Especial Ramadà
    • Oracions pel Ramadà
    • Fons de pantalla i fons
    • Targetes de felicitació
    • Receptes
    • Qüestionari
    • Idees d’artesania
    • Regals de Ramadà i Eid
    • El calendari islàmic
    • Celebracions de l'Eid-ul-Fitr
    • Imatges Eid per a WhatsApp
    • Cites i dites
    • Ramadà arreu del món
    • Activitats
    • Idees de decoració
    • Ramadà a Egipte
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres
MENÚ

Tot i que la tradició és trencar el dejuni després de la posta de sol amb els dàtils i l’aigua o la beguda d’albercoc, seguida d’una sopa com la llentia i una amanida com el fattoush, l’àpat pot ser un bon plat. A continuació es detallen receptes per fer els vostres plats de ramadà més deliciosos, però sense ser massa bonics. Fins i tot aquests plats, incloses les postres, encaixen bé amb l’estat d’ànim d’Eid-Day. Compartiu les vostres receptes especials del Ramadà amb la vostra família.



Receptes per al Ramadà

Peix Kabab

Peix Kabab Ingredients:
Peix (1 kg),
2 llimones sense pell i desossades,
Fulles de coriandre (12 tasses),
4 xilis verds ben picats,
1 culleradeta de comí (ben picat), 1 culleradeta de pebre negre blanc (torrat i mòlt),
1 culleradeta de xili vermell acabat de moldre
Ous (2),
Trepitjat. Engrunes de pa
Vinagre (1 cullerada)
Sal
Oli per fregir.

Preparació:
1. Esbandiu els trossos de peix amb all i sal. A continuació, poseu els trossos de peix en una cassola cremant a foc lent i escampeu-los vinagre. Traieu la humitat completament i mantingueu-la en un lloc fresc i allunyat del cassó calent.
2. Barregeu bé després d'afegir totes les espècies, inclosos els xilis verds frescos i el coriandre.
3. Separeu la barreja en trossos iguals (aproximadament el 1820).
4. Feu formes rodones planes de 1/2 polzada de gruix.
3. Introduïu primer els cabdells de peix a l’ou i després a la molla de pa.
4. Fregiu-lo en oli calent. Escorreu-la amb paper de cuina.
5. Serviu-los immediatament.

Ves a dalt


Daal Mash

Daal Mash Ingredients
1 tassa de Mash daal.
1 ceba petita.
2-3 xilis vermells rodons.
Afegiu sal segons el gust o afegiu 1 culleradeta de sal.
Xile vermell mòlt 1 culleradeta.
2-3 xilis verds per guarnir.
All (1 culleradeta).
Gingebre (1 culleradeta).
mitja tassa d'oli de cuina.

Preparació
Fregiu les cebes fins que es daurin, afegiu 1 tassa d’aigua i coeu-les a foc mig. Tritureu les cebes mentre remeneu.
Seguiu remenant-ho mentre afegiu all i gingebre i ara toca afegir tots els ingredients secs.
Afegiu el daal i remeneu bé, continueu remenant la barreja fins que observeu que l'oli està separat del daal.
Afegir una tassa d’aigua, bullir l’aigua i reduir-la a foc baix i cobrir el cassó amb una tapa.
Coem uns 10-15 minuts.
Quan hàgiu acabat, embelleu l'article amb xilis verds.

Ves a dalt


Tastira (pebrots fregits i ous de Tunísia)

Tastira
Racions: 4

Ingredients:
4 grans d'all tallats a daus,
1 cullerada de llavors de comí
Sal segons el gust
Oli d’oliva (aproximadament 3 cullerades)
2/3 tassa de pebrots de Xile tous i trossejats,
1 1/2 tassa de pebrots verds sembrats i trossejats,
Tomàquets sembrats i picats (2 tasses),
4 ous
Pebre negre mòlt

Preparatius:
Tritureu els alls, les llavors de comí i el retall de sal en un morter i tritureu-los al bol. Escalfeu 1 cullerada d'oli d'oliva a foc mig, presa en una paella. Incorporeu-lo correctament als pebrots de Xile Escalfeu-lo i remeneu-ho durant 5 minuts fins que els pebrots estiguin estovats. Traieu la barreja de la paella i reserveu-la. Afegiu una cullerada addicional d’oli a la paella i escalfeu els pebrots i els tomàquets durant 5 minuts més fins que els pebrots siguin flexibles i els tomàquets comencin a trencar-se. Afegiu la barreja de tomàquet-pebrot als pebrots picants. Incorporeu-lo adequadament al puré d’all i les llavors de comí. Col·loqueu les verdures en plats o en un plat de servir.

Escalfeu la resta de l'oli a la paella. Fregiu els ous fins que les clares estiguin quallades i els rovells tinguin la consistència desitjada, d’uns 2 a 3 minuts per als rovells secs, de 4 a 5 minuts per als rovells completament tallats. Poseu els ous fregits sobre el cupatge de verdures i tasteu-lo amb sal i pebre.

Ves a dalt



per què hi ha Nadal al juliol?

Dukkah d’ametlla

Dukkah d’ametlla
Racions: 24
Ingredients:
Llavors de coriandre aproximadament 1/4 de tassa
Llavors de sèsam (1/4 tassa)
1 cullerada de grans de pebre negre
Llavors de fonoll-1 culleradeta
1/2 tassa d’ametlles torrades en sec
Comí mòlt-2 cullerades
1 culleradeta de farigola fresca
Sal marina o sal kosher-2 culleradetes
Pa de pita o un pa cruixent i cruixent
Oli d’oliva

Preparació:
Escalfeu una paella pesada a foc lent o mitjà. Remeneu-lo sovint, torreu les llavors de coriandre, sèsam, grans de pebre i llavors de fonoll fins que quedi una mica marró i aromàtic, uns 5 minuts. Abans de passar-lo al robot de cuina, guardeu-lo en un lloc fresc. Poseu-hi ametlles, comí, farigola i sal. Tritureu fins que quedi esmicolat però no deixeu que la barreja es converteixi en pasta. Serviu Dukkah en un bol o plat i guardeu un bol o plat d’oli d’oliva i pa. Primer submergiu el pa amb oli d’oliva i després a Dukkah d’Ametlla. Serviu com a aperitiu i berenar saludable.

Ves a dalt

poema per al dia de Sant Valentí per al xicot

Xeret d'ametlles

Xeret d'ametlles
Racions: 4

Ingredients:
Llet-2 tasses
Crema pesada- 2 cullerades soperes
Ametlles triturades-1 tassa
Sucre de pastissers: 1/2 tassa
Aigua de roses- 2 cullerades

Preparació:
Barregeu la llet, la nata, les ametlles mòltes, el sucre de les pastisseries i l'aigua de roses en un processador d'aliments i barregeu-les durant aproximadament 1 minut fins que quedi ben homogènia i homogènia. Serviu-lo sobre gel.

Ves a dalt


Amanida de verdures Bulgur (Kisir)

Amanida de verdures Bulgur
Racions: 6

Ingredients
Bulgur fi- 1 tassa
Aigua bullint- 1 tassa
Oli d’oliva- 2 cullerades soperes
Ben picada- 1 ceba
2 tomàquets grans ben picats
1 cogombre a daus,
2 pebrots verds ben picats,
1 pebrot vermell ben picat,
7 cebes verdes ben picades,
Julivert fresc triturat - 1/2 tassa
Fulles de menta fresca picada - 1/2 tassa
Flocs de pebrot vermell - 1 culleradeta,
Oli d’oliva: aproximadament 2 cullerades
Suc de llimona fresca (1)
Melassa de magrana- 2 cullerades soperes

Preparació:
Guardeu el bulgur en un bol i remeneu-lo a l’aigua bullent. Tapeu el bol amb una tapa i deixeu-lo reposar durant 20 minuts. Mentrestant, escalfeu 2 cullerades d’oli d’oliva a foc mig en una paella. Remeneu-ho amb la ceba picada coeu-la durant 5 minuts i remeneu-la fins que la ceba estigui tova i quedi lúcida. Esgotar el bulgur i posar-lo al bol. Afegiu-hi la ceba cuita, els tomàquets picats, el cogombre, els pebrots verds i vermells, les cebes verdes, la menta, els flocs de pebrot vermell i el julivert. Espurneu 2 cullerades d’oli d’oliva, el suc de llimona i la melassa de magrana. Barregeu-lo suaument fins que l’amanida quedi ben combinada. Conserveu-lo a la nevera fins que se serveixi.

Ves a dalt




Kebab Massalam

Kebab Massalam
Racions: 5
Ingredients
Xai mòlt-1 lliura,
All picat - 2 grans,
Pebres tailandesos ben picats, 2
Ceba picada- 1,
Llavors de coriandre triturades - 2 cullerades,
Iogurt normal - 2 cullerades,
Cúrcuma mòlta- 1/2 culleradeta
Suc de llimona- 1 cullerada
Sal
Broquetes de bambú de 6 polzades xopades amb aigua durant 20 minuts - 5,
2 pebrots vermells (sembrats i tallats a trossos de 2 polzades).

Preparació:
Col·loqueu el bastidor del forn a uns 6 centímetres de la font de calor i preescalfeu la graella del forn. Unteu lleugerament una paella a la planxa. Combineu el xai, l'all, els pebrots, la ceba, el coriandre, el iogurt, la cúrcuma, el suc de llimona i la sal amb les mans fins que quedin molt ben barrejats. Feu rodar la barreja en 15 mandonguilles. Separeu trossos de pebrot vermell i enfileu tres mandonguilles a cada broqueta. Col·loqueu-los a la paella.

Bullir 5 minuts abans de donar la volta als pinxos. Prolongueu l’ebullició durant aproximadament 5 minuts fins que ja no quedi rosat al centre.

Ves a dalt


Hummus de Scratch

Hummus de Scratch
Racions: 8
Ingredients:
Fesols de garbanzo secs (3/4 tassa),
Soja seca (1/4 tassa),
1 fulla de llorer,
1 ceba (quarta),
Caldo de verdures (1 tassa),
Aigua (3 tasses),
All triturat (2 grans),
1 llimona fresca,
Salsa de soja (2 cullerades),
Pebre negre,
Tahini (1/4 tassa),
Julivert fresc picat (1/4 tassa).

Preparació:
Renteu bé els garbanzos i la soja. Poseu garbanzos i soja en una olla a pressió juntament amb el llorer i la ceba. Afegiu brou de verdures i aigua suficient per cobrir les mongetes 1 polzada (consulteu les instruccions del fabricant la quantitat mínima necessària de líquid).

Tapar el cassó amb la tapa i elevar la pressió. A continuació, reduïu el foc al nivell inferior i cuineu-ho durant 1 hora, mantenint una pressió elevada. Deixeu que la pressió baixi de forma natural.

Escorreu les mongetes però reserveu el líquid. Poseu les mongetes en un robot de cuina. Barregeu els alls, el suc de llimona, la salsa de soja, el pebre negre i el tahini i processeu la barreja fins que quedi suau. També podeu incloure part del líquid de cocció per obtenir una consistència més fina segons les vostres necessitats. Barregeu-lo amb el julivert després de treure la combinació en un bol.

Ves a dalt


Baba Ghanoush

Baba Ghanoush
Servei: 12

Ingredients:
1 albergínia,
Suc de llimona- 1/4 tassa,
Tahini: 1/4 de tassa,
Llavors de sèsam - 2 cullerades,
All picat - 2 grans,
Sal i pebre
Oli d’oliva- 1 1/2 cullerada de sopa

Preparació:
Unteu lleugerament una plata de forn després de preescalfar el forn a 200 graus C (400 graus F).

Poseu l’albergínia al full bullent i feu servir una forquilla per fer forats a la pell. Escalfeu-lo entre 30 i 40 minuts, fins que quedi suau.

Col·loqueu-lo en un bol gran d’aigua freda després de treure’l del forn. Escorreu-lo i desemboliqueu la pell.

Poseu l'albergínia, el suc de llimona, el tahini, les llavors de sèsam i l'all en una batedora elèctrica i puré.

Afegiu sal i pebre segons el gust.

Torneu a col·locar la barreja d’albergínies en un bol i barregeu-hi l’oli d’oliva lentament. Mantingueu la barreja a la nevera durant 3 hores abans de servir-la.

Ves a dalt


Samosas de vedella

Samosas de vedella
Servei: 18

Ingredients
2 patates grans pelades,
1 tassa de pèsols congelats descongelats,
Oli vegetal - 2 cullerades,
Llavors de comí-1/2 culleradeta,
1 fulla de llorer trepitjada,
2 cebes grosses picades fines,
1 lliura de vedella mòlta
4 grans d'all triturats,
1 cullerada d'arrel de gingebre fresca triturada,
Pebre negre mòlt- 1/2 culleradeta,
Sal- 1 1/2 culleradetes,
1 culleradeta de comí mòlt,
Coriandre mòlt - 1 culleradeta,
Cúrcuma mòlta 1 culleradeta,
Xile en pols-1 culleradeta,
Canyella mòlta - 1/2 culleradeta,
Cardamom mòlt- 1/2 culleradeta,
Coriandre fresc picat - 2 cullerades,
Pebrots de xile verds picats finament - 2 cullerades,
1 litre d'oli per fregir,
1 paquet de pasta fil·lo (1 paquet = 16 unces).

Preparació:
Bullir aigua lleugerament salada en un cassó. Remeneu l’aigua amb patates i pèsols. Coeu-ho durant uns 15 minuts fins que les patates estiguin prou tendres però fermes. Escorreu la barreja, tritureu-la i reserveu-la.

Feu servir una cassola per escalfar l'oli a una temperatura mitjana a alta. Cuini a foc lent les llavors de comí i el llorer fins que es enrosseixin. Barregeu les cebes i la carn mòlta amb la preparació.

Coeu-ho aproximadament durant 5 minuts fins que la vedella estigui uniformement rossa i les cebes siguin flexibles i barregeu-les amb all, arrel de gingebre fresca.

Moleu la barreja amb pebre negre, sal, comí, coriandre, cúrcuma, xili en pols, canyella i cardamom.

Muntar el puré de mescla de patata.

Traieu la barreja del foc i guardeu-la a la nevera durant 1 hora.

Agafeu oli en una cassola gran i escalfeu-lo a temperatura elevada.

Barregeu el coriandre i els pebrots de xile verds a la barreja de patata i vedella.

Poseu aproximadament 1 cullerada de la barreja a cada full de fil·lo.

Doblegueu els fulls en triangles, prement les vores dels triangles junt amb els dits humits.

Fregiu-la aproximadament durant 3 minuts fins que estigui rossa. Escórrer sobre paper absorbent i servir l'article.

Ves a dalt


Harira

Harira
Racions: 6

Ingredients
Carn de xai a daus: 1 lliura,
Cúrcuma mòlta-1 culleradeta,
Pebre negre mòlt-1 1/2 culleradetes,
Canella mòlta-1 culleradeta,
Gingebre mòlt-1/4 culleradeta,
Pebre de caiena mòlt - 1/4 de culleradeta,
Margarina-2 cullerades,
Api picat-3/4 tassa,
1 ceba ben picada, picada
1 ceba vermella picada,
1/2 tassa de coriandre fresc picat,
1 llauna de tomàquet a daus (1 llauna = 29 unces),
Aigua (7 tasses),
Llenties verdes (3/4 tassa),
1 llauna de garbanzo escorreguda (1 llauna = 15 unces),
Pasta de fideus-4 unces,
2 ous batuts,
Suc de llimona (1 Llimona).

Preparació:
Escalfeu la barreja del xai, la cúrcuma, el pebre negre, la canyella, el gingebre, la caiena, la mantega, l’api, la ceba i el coriandre en una cassola gran a baixa temperatura i bateu-la amb freqüència durant 5 minuts. Aboqueu els tomàquets a la combinació i deixeu-ho coure a foc lent durant 15 minuts. Aboqueu el suc de tomàquet, 7 tasses d’aigua i les llenties a la cassola. Escalfeu la barreja a la temperatura d’ebullició i reduïu el foc a foc lent. Deixeu coure a foc lent i mantingueu-la tapada durant 2 hores.

Escalfeu la barreja a temperatura elevada durant 10 minuts abans de servir-la i col·loqueu els cigrons i els fideus a la sopa. Coeu la barreja durant 10 minuts més. Remeneu-ho amb llimona i ous. Torneu-ho a coure durant 1 minut.

Ves a dalt

dóna’m un poema més d’oportunitat
Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents

Estudi al Regne Unit

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



© TheHolidaySpot.com INICI | poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès