Principal Altres Arròs i pans per a Durga Puja

Arròs i pans per a Durga Puja


  • Rice Breads Durga Puja

TheHolidaysSpot Feu clic aquí per desitjar als vostres amics Feliç Durga Puja Presentar
  • Inici
  • Durga Puja Home
  • Sobre
    • Història de Durga Puja
    • Durga Aarti
    • 108 Noms de Devi Durga
    • Celebració de Durga Puja
    • Cinc dies de Durga Puja
    • Mahisashur Mardini
    • Mahalaya
  • Especial
    • Imatges per WhatsApp i Facebook
    • Àlbum Durga Puja
    • Horaris de Durgapuja
    • 70 raons per allotjar-se a Calcuta, a l'Índia
    • Última moda de Durga Puja
    • Rutes Pandal a Kolkata
    • Activitats de trencaclosques de Durga Puja
    • Concurs bengalí
  • Cullera
    • Cançons de Durga Puja
    • Idees d’artesania
    • Històries
    • Receptes ~ a la manera de puja
    • Cal visitar les articulacions alimentàries a Calcuta.
    • Screensavers
  • Salutacions
    • Durga Puja desitjos i pressupostos
    • SMS per a Durga Puja
    • Targetes de felicitació
    • Desitjos especials animats
    • Fons de pantalla de Saradiya
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres
Aquesta pàgina proporciona les opcions del plat principal per a la vostra festa de Durga puja. Trieu entre versions d’arròs en xinès o bengalí. Com es diu, el menjar xinès és menjar bengalí inventat accidentalment a la Xina. Diverteix-te. Ànims!

Arròs fregit de pollastre | Pollastre Biryani | Arròs Pilau bengalí | Pa de coco

ARRICES FREGIT DE POLLASTRE

arròs fregit de pollastre

Ingredients:
Rice (Chamanmani): 200g
pastanaga, mongetes, cordó de ceba: 100 g (picades fines)
Salsa de soja (núm. 1): 1/2 culleradeta
Salsa de soja (núm. C): 1/4 de culleradeta
sal: 1 culleradeta
pols de prova: 1/2 culleradeta
pebre negre: 1/4 de culleradeta
ou: 1
pollastre: 100gr
Oli: 30gr

Preparació:
Bullir l'arròs i escórrer tota l'aigua. Fregiu el pollastre en oli preescalfat. Escalfeu l'oli en una paella de fons profund. Aboqueu-hi totes les verdures menys les cordes de ceba. Remeneu-ho durant un minut més o menys. Afegiu-hi pollastre, arròs, sal, pols de prova i pebre negre. Seguiu remenant. Barregeu-hi salsa de soja. Remeneu-ho durant 5-6 minuts a foc moderat. Escampeu-hi les cordes de ceba. Remeneu-ho un parell de minuts més i serviu-lo en un arròs.


POLLLA BIRYANI

biriyani de pollastre

Ingredients:
Arròs (Basmati): 200 g
Pollastre: 2 peces (grans)
Ceba: 1 (picada ben fina)
Targeta (caseta): 2 cullerades
Fulles de llorer (Tezpatta), cardamom verd, clau, canyella: 10 gr (total picat)
Pebre negre: pols
Aigua de roses: 4-5 gotes
Oli: 3-6 cullerades
Sal: 1/2 cullerada

Preparació:
Remullar l’arròs amb aigua aproximadament mitja hora abans de coure-ho. Renteu bé el pollastre. Escalfeu l'oli en una paella. Afegiu el garam masala (la combinació de 10 g) i la ceba fins que la barreja es torni marró. Agafeu una paella amb fons pesat. aboqueu-hi els pics de carn i mató. Escalfeu-lo suaument. Afegiu la barreja cuita. Afegiu les fulles de llorer i la sal a la combinació. Remeneu-ho bé durant uns minuts. Aboqueu-hi l'arròs i continueu remenant fins que estigui parcialment cuit. Assegureu-vos que la barreja picant i l’arròs es barregin bé i que no quedi cap peça. Ara cobriu la cassola amb un tros de tela net i gireu el foc a moderat. Deixeu-ho coure bé. Escampeu l'aigua de roses, les cebes cremades i la menta ratllada (fulles de pudina) sobre tota la cosa. Serviu-la calenta.


ARRICES BENGALI PILAU

arròs bengalí pilau

Ingredients:
Sultanes: 3 cullerades
Arròs (Basmati): 2 tasses
Cacauets sencers (sense preparar): 25
Indian Bayleafs: 4-5
Gingebre: 1 + 1/2 polzada de longitud
Llavors senceres de Cardomon: 20
Pals de canyella: 6 petits
Sucre: 1 cullerada - al gust
Sal: 1 + 1/2 culleradeta - al gust
Tumèric: 1/2 culleradeta
Mantega (danès): 1/4 lb +

Preparació:
Prepareu els cacauets sencers remullant-los en aigua calenta durant 1/2 hora i després traient-los les pells. Les llavors de cardamom i els pals de canyella es poden utilitzar sencers en aquesta recepta, però si podeu arruïnar-los amb un morter i una mà, obtindreu encara més sabor. Peleu el gingebre i talleu-lo en tires petites. Renteu-lo dos cops. en aigua freda.

Cuinar
Afegiu molta aigua a l’arròs com a mínim el doble de la profunditat de l’arròs en una cassola gran. Poseu-lo a coure a foc mig i afegiu-hi una mica de Tumeric a l’aigua. Al cap d’uns 20 minuts, la part exterior dels grans d’arròs hauria de ser tova, però el nucli intern encara dur quan els grans hagin arribat a aquesta fase, traieu la paella de l’estufa i escorrem l’aigua amb un colador. Foneu la mantega en un altre cassó. Afegir els cacauets i escalfar fins que es tornin una mica rossos. A continuació, afegiu les sultanes i escalfeu-les fins que inflarin (aproximadament 1 minut) i, a continuació, el llorer. A continuació, s'afegeix el gingebre i es fregeix fins que es dauri seguit de la canyella i el cardamom triturats o sencers. Fregiu la barreja junt mentre es barreja durant 1 minut aproximadament. Traieu la cassola del foc i afegiu-hi ara l’arròs. Poseu una tapa al cassó i sacsegeu la paella amb un moviment circular de llançament per barrejar-ho tot, ja que podeu remenar-ho senzillament i suaument amb una cullera de fusta. Per últim, afegiu sal i sucre al gust i barregeu el plat amb més llançament. Ara teniu un deliciós arròs Pilau a punt per servir.


PA DE COCO

pa de coco

Ingredients:
Coco dessecat: 2 cullerades
Farina normal: 3 cullerades
Pebre de caiena: un pessic
Sucre: 1/4 culleradeta
Ghee: 60gr.

Preparació:
Combineu coco, farina, caiena i sucre. Afegiu prou aigua freda per barrejar a una massa suau. Esteneu-los en petits pastissos plans. Fregiu-ne uns quants a la vegada al ghee desfet fins que estigui cuit i que estigui ben clar, escorreu-lo

Superior

Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents

Estudi al Regne Unit

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



Busqueu alguna cosa? Cerca a Google:

  • INICI
  • Enllaça amb nosaltres
  • Envieu els vostres comentaris
Exempció de responsabilitat: algunes de les imatges bàsiques van ser aportades pels usuaris d’aquest lloc i
TheHolidaySpot no els reclama propietat.

Articles D'Interès