Principal Altres Gall dindi rostit

Gall dindi rostit


  • Roast Turkey

Mostra el menúJa sigui per Nadal o Acció de Gràcies, un gall dindi rostit sempre és un plat fantàstic per sopar. Obteniu informació pas a pas sobre com tenir un gall d’indi rostit a la perfecció.

Gall dindi rostit

Ingredients:



Per al farciment:
1) Mantega - 1/2 pal (2 oz / 50 g).
2) Ceba - 1, picada ben fina.
3) Carn de llonganissa de porc: 275 g (10 oz).
4) Castanyes en conserva: 7 oz. (200 g), escorreguts i trossejats.
5) Nabius - 1/2 tassa (3 oz / 75 g), secs.
6) Figues seques - 75 g (3 oz), a punt per menjar.
7) Pa ratllat blanc: 3/4 tassa (2 1/4 oz./60 g), fresc.
8) Farigola i branquetes addicionals: 2 cullerades. Picades.

Per al gall dindi:
1) Turquia: 4,5 kg (10 lliures), preparada per al forn.
2) Mantega: 1/2 pal (2 oz / 50 g).
3) Ceba - 1, en quarts.
4) Llimona - 1, en quarts.
5) Fulles de llorer - 2.
6) Figues seques (per servir).

També es necessita:
Una paella, un bol petit, un cordill, un plat resistent al forn, una broqueta petita, una torradora gran i un paper d'alumini gruixut.



Instruccions:
1) Abans de començar els preparatius, assegureu-vos que el gall d’indi estigui totalment descongelat i que no quedi cap cristall de gel a la cavitat corporal.

2) Ara al farcit. Deixeu caure la mantega en una paella i foneu-la a temperatura mitjana.

3) Afegir la ceba i coure lentament durant 10 minuts o fins que estigui tendra.

4) Deixeu coure la ceba mentre trenqueu la salsitxa amb una forquilla. Combineu la carn amb castanyes, nabius, figues, pa ratllat i farigola.

5) Esbandiu el gall dindi per dins i per fora. Traieu totes les traces d’aigua amb tovalloles de paper.

6) Augmenteu la temperatura del forn a 375 graus Fahrenheit (190 graus centígrads / marca de gas 5).

7) Empenyeu la mà amb cura sota la pell que cobreix el pit. Unteu la carn amb mantega.

8) Col·loqueu la ceba, la llimona i les fulles de llorer a la cavitat del cos. Feu servir les cordes per lligar les cames.

9) Introduïu el farcit a l'extrem del coll sense omplir-lo massa, en cas contrari la pell es dividirà. Introduïu la solapa de la pell sota l’ocell i manteniu-la al lloc amb un petit pinxo.

10) Formeu la resta del farcit en petites formes de bola.

11) Col·loqueu-les en una sola capa per coure-les al forn. Tapar i mantenir al costat.

12) Salpebreu el gall dindi i poseu-lo en una gran paella per rostir que contingui una tassa d'aigua (225 ml). Tapeu-ho bé amb el paper d'alumini gruixut.

13) Rostiu el gall dindi durant 2 hores i mitja sota cobert. A continuació, traieu el paper d'alumini. Aboqueu-hi un grapat de branques de farigola fresca i rostiu-les durant 45 minuts més. Mentrestant, poseu el plat de farciment de boletes al forn a sota del gall dindi.

14) Proveu quant s’ha cuinat l’ocell perforant la part més gruixuda de la cuixa amb un petit pinxo. Si els sucs queden clars, s’ha preparat. Si els sucs es posen de color rosa, torneu al forn durant 15-20 minuts més i comproveu el seu estat.

15) Canvieu el gall dindi a un plat de talla. Tapar amb paper d'alumini i deixar reposar en un lloc càlid durant 30 minuts. Deixeu que els sucs tornin a fluir cap al gall d’indi, fent-lo més tou i, per tant, més fàcil de tallar.

16) Serviu el gall dindi amb el farcit, les figues seques, la salsa i un assortiment de verdures que escolliu.

  • Torna a Receptes principals

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès