Principal Altres Falques de verdures rostides

Falques de verdures rostides


  • Roast Vegetable Wedges

Mostra el menúEl Nadal és el moment de la diversió i la broma. Aquest Nadal saludeu el vostre convidat amb aquesta deliciosa recepta d’entrades. Estem segurs que els encanten les receptes des del cor del seu cor

Falques de verdures rostides

Ingredients:



com va començar el Nadal al juliol

1) Oli d’oliva: una mica menys de 3 tasses (175 ml).
2) Romaní fresc - 3 branquetes.
3) Dents d'all sencers: 4-5, sense pelar.
4) Remolatxa crua: 450 g.
5) Patates d'or del Yukon: 450 g (1 lliura).
6) Xirivia - 450 g (1 lliura).
7) Pastanagues: 450 g.
8) Api - 450 g (1 lliura).
9) Ganivet de cuina.
10) Dues grans paelles per rostir.

Instruccions:

1) Preescalfeu el forn a 425 graus Fahrenheit (220 graus centígrads).

2) Abocar l'oli en una paella i escalfar. Tireu-hi les branques de romaní i els alls sense pelar.

3) Traieu la paella del forn tan bon punt l’oli sigui calent. Mantingueu-lo de banda per deixar infusionar els sabors.

4) Traieu les pells de totes les verdures. Talleu-los a rodanxes fines per tal que siguin més fàcils de cuinar.

5) Distribuïu les verdures tallades a daus en una sola capa a les dues cassoles grans.

6) Aboqueu l'oli infusionat sobre les rodanxes de verdures. Gireu les rodanxes una i altra vegada per cobrir-les bé amb l’oli.

7) Col·loqueu les paelles al forn per escalfar les verdures durant una hora. Gireu les verdures amb oli de tant en tant per assegurar-vos que estiguin ben cuites.

8) Quan les rodanxes estiguin tendres, traslladeu-les a un bol gran. Salpebreu-ho i serviu-lo calent amb una gran varietat de salts.

imatges especials del dia de Sant Valentí descàrrega gratuïta
  • Torna a Receptes principals



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès