Principal Altres Sopes suntuoses

Sopes suntuoses


  • Sumptuous Soups

Mostra el menúConfigura l’ambient festiu per al Nadal amb aquesta recepta d’entrades de Nadal especialment preparada. Serviu-lo calent per al sopar i les festes de Nadal.

Sopes suntuoses

Ingredients:



1) Gambes grans crues sense cap - 400 g (1 lliura).
2) Vi blanc sec: 4 cullerades.
3) Llimona - 1, tallada en 4 rodanxes.
4) Grans de pebre negre: 4, lleugerament triturats.
5) Julivert fresc - 2 branquetes, amb tiges magullades.
6) 1 bulb de fonoll.
7) Suc de llimona fresca - 1 culleradeta.
8) Mantega - 1 culleradeta.
9) Oli de gira-sol - 1 cda.
10) Escalot - 1, picat.
11) Pa ratllat fi i blanc: 1/3 tassa (35 g).
12) Pebre vermell - Un pessic.
13) Pebre vermell - 1, sembrat i tallat a daus fins.
14) Fulles de fonoll ben picades / Fonoll d’herbes.
15) Aigua freda.
16) Un ganivet petit.
17) Una cullera ranurada.

Instruccions:

1) Traieu la closca de la gamba

2) Mantingueu les gambes a un costat i poseu les closques en un cassó gran.

3) Afegiu 5 tasses d’aigua freda, vi blanc, rodanxes de llimona, grans de pebre i julivert en l’ordre respectiu. Enceneu la temperatura i porteu a ebullició el contingut del cassó.

4) Baixeu el foc i deixeu-ho coure a foc lent durant 20 minuts. Elimineu les impureses que us puguin adonar.

5) Traieu la vena dorsal de cada gambeta amb un ganivet petit i esmolat.

6) Refrigereu les gambes sota tapa fins que sigui necessari.

7) Deixeu refredar una mica el brou. A continuació, traieu les rodanxes de llimona i llenceu-les.

8) Folreu un colador amb una gasa i col·loqueu-lo sobre un bol gran.

9) Col·loqueu el brou en un robot de cuina i processeu fins que les closques estiguin triturades finament. Coleu-ho a través del coll, eliminant el residu de les closques.

10) Piqueu finament el fonoll. Aboqueu 2 / 3a tassa de fonoll tallat finament en un bol de mida mitjana. Afegiu-hi el suc de llimona. Remeneu bé els ingredients del bol.

11) Tapeu-lo amb paper plàstic i reserveu-lo.

12) Aboqueu oli al cassó rentat i fondreu-hi la mantega a foc mig.

13) Afegiu l’embut picat i l’escalunya. Salteu els ingredients del cassó, remenant una i altra vegada, durant 5-8 minuts (o fins que les verdures es tornin toves, tot i que no es daurin).

14) Aboqueu-hi la molla de pa, el pebre vermell i el brou. Remeneu. Feu bullir a poc a poc.

15) Baixeu el foc de manera que la sopa cogui a foc lent. Afegiu-hi les gambes. Continueu a foc lent 2-3 minuts més.

16) Amb la cullera ranurada, traieu sis gambes per guarnir la sopa. Condimentar la sopa amb sal i pebre. Continueu a foc lent uns 15 minuts més.

17) Processar la sopa al robot de cuina fins que es converteixi en un puré suau. Torneu a abocar el puré a la cassola. Afegiu-hi la resta del fonoll ben picat i el pebrot vermell. Torneu a escalfar la sopa fins que estigui ben calenta.

18) Serviu la sopa amb les fulles de fonoll trossejades i les gambes reservades.

  • Torna a Receptes principals



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès