Principal Altres Pollastre amb crosta picant

Pollastre amb crosta picant


  • Tangy Crusted Chicken

Mostra el menúUn sopar o festa de Nadal no es completa fins que no té receptes de pollastre. El pollastre, sent carn magra, pot ser consumit per gairebé tothom. Ara posa una mica de gir al pollastre amb aquesta recepta i fes-ho amb el plat principal.

Pollastre amb crosta picant

Ingredients:
1) Suc de taronja: 4 cullerades.
2) Melmelada de taronja: 4 cullerades.
3) Mostassa de Dijon - 6 culleradetes.
4) Pits de pollastre: 4 petites peces sense pell, desossades (aproximadament 1,25 kg / 1 1/4 lliures), tallades a la meitat i picades a 1/4 'de gruix.



com es diu Bon Nadal a Xile

Per a la salsa:
1) Pa blanc amb textura ferma: 2 rodanxes de textura ferma (2 oz.56 g).
2) Ametlles - 1 tassa, sense blanquejar (5 1/2 oz./150 g).
3) Fulles de julivert empaquetades: 1/4 tassa (1/3 oz./11 g).
4) Oli d’oliva: 4 cullerades.

També es necessita:
Un plat de cocció de vidre / ceràmica poc profund, un processador d’aliments, un bol petit, un plat / full de paper encerat poc profund, un plat o una safata de forn i una paella antiadherent gran.

Instruccions:
1) Afegiu 2 cullerades. de suc de taronja, 2 cullerades. de melmelada i 4 culleradetes. de mostassa en un plat de cocció de vidre / ceràmica poc profund.

2) Col·loqueu el pollastre a la barreja de taronja. Capa bé. Deixeu-lo reposar mentre fixeu la vostra atenció en el revestiment.

3) Afegiu el pa, les ametlles i el julivert al processador d’aliments i processeu fins aconseguir una consistència fina de la molla.

4) Canvieu el contingut a un plat superficial / full de paper encerat. Traieu el pollastre de la barreja de taronja i submergiu-lo en la barreja d’ametlla-molla per arrebossar bé.

5) Transferiu els pits de pollastre a una safata o safata de forn prou gran com per mantenir-los en una sola capa. Calfred, descobert, durant almenys una hora o com a màxim 8 hores.

6) Remeneu el suc de taronja restant, la melmelada i la mostassa junts en un bol petit.

7) Aboqueu 2 cullerades. d'oli a la paella i escalfar a temperatura mitjana.

8) Afegiu dos pits de pollastre a la paella i coeu els dos costats de cadascun durant uns 2 minuts o fins que estiguin cuits i rossos.

9) Repetiu el procés amb la resta de pits de pollastre i oli.

10) Tallar a rodanxes cadascun dels pits de pollastre. Serviu-ho calent.



  • Torna a Receptes principals

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Casa de Nadal
  • Any nou
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès