Principal Altres Receptes d'aperitius de Sant Valentí

Receptes d'aperitius de Sant Valentí


  • Valentines Day Appetizer Recipes

MENÚ ↓

Gorres de bolets farcides de cloïsses (dia de Sant Valentí)

Ingredients:
Aperitius
1/2 c de mantega
Bolets de 2 lliures, de 1-1 / 2 'a 2' de diàmetre
1 c Cloïsses picades, amb líquid
1 all d'all picat
1/2 c de pa ratllat sec
1/3 c de julivert picat
3/4 ts de sal
1/4 ts de pebre negre mòlt
Suc de llimona

Preparació: Desfeu la mantega a la cassola. Traieu i talleu les tiges de bolets a daus. Introduïu les tapes de bolets a la mantega i col·loqueu-les, arrodonides cap avall, sobre una reixeta sobre un full de galetes. Escórrer les cloïsses i reservar el líquid. En mantega fosa, salteu les tiges de bolets i l'all. Afegiu el líquid de la cloïssa i deixeu-ho coure a foc lent fins que les tiges dels bolets estiguin tendres. Traieu-ho del foc i incorporeu-hi la molla de pa, el julivert, la sal i el pebre. Col·loqueu la barreja en tapes de bolets. Feu-los coure a uns 6 'del foc durant uns 8 minuts, fins que els bolets estiguin tendres i les tapes quedin lleugerament daurades. Escampeu-hi unes gotes de suc de llimona i serviu-les calentes.



quin dia de la setmana de Sant Valentí és avui



Bacon i ostres fumades

Ingredients:
Aperitius, mariscs
2 cn Ostres fumades
1/4 c Oli vegetal lleuger
Tires de cansalada de 1/2 lb
40 escuradents rodons de fusta
3 cullerades d’all picat

Preparació: Talleu les tires de cansalada a terços. Emboliqueu una rodanxa de cansalada al voltant de cada ostra i col·loqueu-hi un escuradents per mantenir-la al seu lloc. En una paella mitjana, escalfeu l'oli i afegiu-hi l'all. Coeu les ostres embolicades amb oli fins que la cansalada estigui cruixent. Traieu-les de la paella i escorreu-les sobre un paper absorbent per escórrer-les.


Aperitius de formatge blau i nous

Ingredients:
Aperitius, Formatge
1 c Nogueres
1 c Formatge blau esmicolat
1 ou batut amb 1 cullerada d'aigua

Preparació: Simplement trossegeu 1 tassa de nous (depenent de la mida del brie que hàgiu de cobrir) i incorporeu-hi 1 tassa de formatge blau esmicolat. Premeu sobre la part superior del brie i emboliqueu amb cura una làmina de massa de pasta de full descongelada (estireu-la a la mida necessària). Utilitzeu els dits mullats amb aigua freda per segellar la part inferior de la pastisseria. Talleu l'excés per fer retalls i adheriu-vos a la part superior del brie amb una mica d'aigua freda. Raspallar amb la barreja d'ous. Es cou al forn sobre un full de galetes cobert amb pergamí al forn a 375 graus durant uns 20 minuts fins que estigui daurat. (El pergamí facilita la transferència de brie al plat de servir). Deixeu reposar Baked Brie durant 20-30 minuts. abans de tallar perquè es refermi una mica


Ales de búfala amb salsa de formatge blau

Ingredients:
Pollastre, Aperitius
6 cullerades de mantega o margarina
1/4 c Salsa de pebrot picant
Oli vegetal per fregir
18 ales de pollastre, separades, puntes rebutjades

Preparació:
Salsa de formatge blau: 1/4 lliures de formatge blau, Roquefort o Gorgonzola
1/2 c de maionesa
1/2 c Crema agra
1 cullerada de suc de llimona
1 cullerada de vinagre de vi
Salsa de pebrot picant al gust

Preparació:

Foneu la mantega en una cassola petita. Afegiu-hi salsa calenta i traieu-la del foc. En una paella gran o una fregidora de greix intens, escalfeu 1 'd'oli a 375. Fregiu les ales per lots sense que s'apliquin fins que estiguin rossos, 12 minuts i mig. Escórrer sobre paper absorbent.
Raspallar les ales amb mantega picant. Serviu-ho calent amb salsa de formatge blau.

Per a la salsa de formatge blau:
En un bol petit, tritureu el formatge blau, deixant uns petits grumolls. Batre la maionesa fins que quedi homogènia. Afegiu-hi la crema de llet, el suc de llimona, el vinagre de vi i la salsa de pebre picant, fins que quedi ben homogènia.
Tapar i refrigerar fins que estigui a punt de servir




Petons de cor de caviar

Ingredients:
Aperitius, mariscs
1 sm Cogombre, fregat i retallat
1/3 c Crema agra
1 ts Herba seca d'anet
Pebre negre acabat de moldre al gust
1 pot de caviar de salmó vermell
Branques fresques d'anet
8 llesques fines de pa integral
Mantega o margarina
Talleu el cogombre a rodanxes de 1/4 de polzada.

Preparació:

En un bol petit, combineu la crema agra, l'anet sec i el pebre. Col·loqueu una culleradeta de la barreja de crema agra a cada rodanxa de cogombre. Decoreu-los amb 1/2 culleradeta de caviar i una branca d’anet.
Tallar llesques de pa amb un tallador de galetes en forma de cor. Torrades i mantega. Col·loqueu les rodanxes de cogombre al centre del plat de servei i envolteu-les amb cors torrats.


Aperitius Cheddar i Bròquil per Sant Valentí

Ingredients:
Formatges, Aperitius
10 oz de bròquil picat congelat *
8 oz de blat de moro sencer escorregut
1/4 c Ceba picada
1/2 c Nogueres picades grosserament
1/2 c de llet
1/4 c Mantega fosa
2 ous
1/2 c Bisquick
1/4 ts de sal d’all
1 c de formatge cheddar triturat

Preparació:

* Descongelat i drenat. Escalfeu el forn a 375. Unteu una paella de 9x9x2 '.
Barregeu bròquil, blat de moro, ceba i nous. Col·loqueu a la paella. Batre la llet, la mantega, els ous, el bisquick i la sal d'all fins que quedi suau, 15 segons. a la batedora a l’alt, aturant la batedora amb freqüència per raspar els costats si cal, o bé 1 minut. amb mesclador elèctric a l’alt. Aboqueu-ho uniformement a la paella. Coure fins que el ganivet inserit al centre surti net, 23-25 ​​minuts. espolvoreu amb formatge. Coure al forn fins que el formatge es fongui, 2-3 minuts més. refredar 30 minuts. Tallat en triangles o quadrats. Fa 30 aperitius.

quin dia avui a la setmana de Sant Valentí



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Sant Valentí a casa
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès