Principal Altres Recepta d’esmorzars de Sant Valentí

Recepta d’esmorzars de Sant Valentí


  • Valentines Day Breakfast Recipes

MENÚ ↓


Torrades, barrejades amb canyella

Afegiu aquest toc especial a les torrades de pa mundanes que feu cada dia. Segur que portaràs a la teva família per una sorpresa especial.

Ingredients per a 1 pa torrat, ajustar-los per múltiples:

* 2 llesques de pa que trieu
* 2 culleradetes de mantega o margarina
* 2 cullerades de sucre, o al gust
* 1 culleradeta de canyella a terra (utilitzeu-ne de fresca)

Preparació:
1. Torreu el pa amb la duresa que desitgeu.
2. Esteneu mantega o margarina per un costat de cada llesca.
3. Barregeu bé la canyella i el sucre i, a continuació, escampeu-los pels costats mantegats. També els podeu escampar per separat.
Feu-ne tantes com vulgueu!




Cor d'ou en pa torrat



  • Utilitzeu una plantilla de cor o utilitzeu un ganivet afilat per retallar un pa en forma de cor de la llesca de pa. Emmagatzemeu els cors.

  • Torreu el pa i fregiu-lo lleugerament sobre la mantega fosa.

  • Prepareu una massa d’ou com per a la preparació de truites. Poseu l'ou en forma de cor després d'haver posat una mica de mantega. Fregiu-los correctament i el vostre brindis especial està preparat.

  • Prepareu una mica més de massa, amb trossets de ceba i pebre vermell. Submergiu les formes del cor retallades en ou i fregiu-les amb oli, fins que quedin rosses.

  • Serviu-ho amb salses i fulles de coriandre acabades de tallar.

  • Teniu dos plats abundants a punt!

Creps de civada

Els panellets sempre són una delícia especial! Utilitzeu els vostres tocs personals per afegir fulles de coriandre, fruits secs, guarniments, etc.

Ingredients:

* 2 ous
* 2 cullerades. oli vegetal
* 1 tassa de farina per a tots els usos, o 1/2 tassa per a tots els usos i 1/2 tassa de blat integral
* 1 tassa de civada laminada
* 1 1/2 culleradeta. pols de coure
* 1/2 culleradeta. sal
* 3/4 ​​tassa de suc de taronja (preferiblement fresc)
* 1/2 tassa de fruita seca o fruita seca picada (opcional)
* 2 cullerades. mantega

Preparació:
1. Barregeu bé els ous amb l’oli. També podeu afegir 4 cullerades de llet.

2. Combineu els ingredients secs en un bol separat.

3. Barregeu el contingut de dos bols junts i afegiu-hi prou suc de taronja per crear una massa espessa. Afegiu fruits secs picats o fruita seca, com ara albercocs, si es vol, i segons el gust.

4. Escalfeu la mantega en una paella gran.
Aboqueu la massa a la paella per quarts de tasses a la vegada i, a continuació, cuineu fins que estigui acabada, girant una vegada. Repetiu el procés fins que s’acabi la massa i haureu de poder fer uns 9 panellets.
Feu que els membres de la vostra família, inclosos els més joves, facin les agitacions perquè també puguin participar. Com més agitacions millor, així que no hi ha tensió.


Dibuixos de Sant Valentí

Cobertures dolces per adornar els vostres aliments al forn amb tocs d’amor.

Ingredients:

* Confitura ràpida de maduixa
* 1 16 oz. paquet maduixes congelades (sense edulcorar)
* 1 3 oz. paquet gelatina de maduixa
* MANTEGA DE FRUITA
* Mantega, estovada
* Hores
* Formatge crema (aromatitzat)
* 1 4 oz. paquet crema de formatge
* 1 cullerada. iogurt (opcional)
* Maduixes o gerds

Preparació:
1. MARMELADA RÀPIDA DE MADUIXA: poseu les maduixes congelades sense sucre en un bol de vidre. Feu microones a temperatura mitjana fins que les baies siguin calentes i suaus (uns 12 minuts). Incorporeu un paquet de 3 unces de gelatina de maduixa.

2. MANTEGA DE FRUITA: Barregeu 2 parts de mantega estovada i 1 part de melmelada de maduixa, gerds o albercoc.

3. FORMATGE DE CREMA AROMAT: Allisar 4 unces de crema de formatge amb una cullera de fusta. (Afegiu una cullerada de iogurt per obtenir una consistència més cremosa.) Incorporeu-hi unes maduixes o gerds frescos o descongelats.




Plat per esmorzar del dia de Sant Valentí

Ingredients:

Esmorzar, formatge / ous

Emplenament:
1 1/2 c Bolets ben picats
1/4 c de ceba verda a rodanxes
1 cullerada de margarina o mantega
1 cullerada de farina universal
Pebre Ds
1/4 c Llet
Barreja d'ous:
1/2 c Farina per a tots els usos
2 c Llet
2 tb de margarina o mantega
1/4 ts de sal
1/4 ts de pebre
1/8 ts nou moscada mòlta
4 ous, lleugerament batuts
1 c Formatge cheddar triturat


Preparació:

Emplenament:
Coeu els bolets i la ceba en margarina o mantega fins que estiguin tendres (uns 5 minuts). Incorporeu-hi la farina i el pebre. Incorporar la llet alhora. Coeu-ho, remenant a foc lent fins que espesseixi i reserveu-ho amb bombolles. Barreja d’ous: barregeu la farina i la llet en una cassola mitjana. Coeu i remeneu a foc mitjà fins que espesseixi. Incorporar la margarina o la mantega fins que es fongui. Incorporar sal, pebre i nou moscada. Afegiu-hi ous i remeneu-ho fins que quedi combinat. Incorporeu-hi 3/4 tassa de formatge. Aboqueu la meitat de la barreja d'ous en un plat de forn lleugerament greixat de 12x7-1 / 2x2 polzades. Col·loqueu la barreja de bolets sobre la barreja d'ous. A sobre, poseu-hi la resta de la barreja d’ous. Coure al forn de 400 graus 20 minuts o fins que un ganivet inserit a prop del centre surti net. Espolvoreu amb la resta de formatge. Deixeu reposar 5 minuts. Si es vol, decoreu-ho amb pebre vermell picat finament. Fa 6 racions


Pa torrat francès farcit de Sant Valentí

Ingredients:
Pa, francès, esmorzar
1 Pa francès de gran diàmetre
1/2 lb de salsitxa d'esmorzar
1/2 pa de cansalada
1/2 c de llet
Ous de 4 lg
1/4 c Sucre
1 ts de canyella
1 1/2 ts de vainilla
1/2 lb de pernil bullit (a rodanxes fines)
1 paquet de formatge americà

Preparació:

En una paella gran, fregiu la cansalada i la salsitxa d'esmorzar, junts però per separat, fins que estigui feta. Mentre es cou la carn, talleu el pa francès en vuit llesques d’aproximadament 1 1/2 ’a 2’ de gruix i, a continuació, talleu cada llesca 3/4 del camí. Barregeu la llet, els ous, la canyella i el sucre de vainilla en una massa en un bol profund reservat. Agafeu la cansalada, la salsitxa i el pernil i dividiu-los en vuit parts iguals. Immergiu cada tros de pa a la massa i submergiu-lo de manera que els dos costats i les vores estiguin recoberts. Obriu cada tros i poseu-hi una porció de carn, cansalada i pernil juntament amb una llesca de formatge i torneu a tancar el pa. Fregiu les rodanxes de pa farcides de pa farcit en una paella lleugerament oliada fins que es daurin per fora i el formatge es fongui per dins. Serviu dues rodanxes en un plat amb les vostres guarnicions i condiments preferits. (per exemple, patates fregides, xarop d’auró, sucre de pastisseria, etc.)


Muffins de nabius de Sant Valentí

Ingredients:
Pa, fruites, esmorzar
1/2 c de mantega
1 c Sucre
2 ous
2 c Farina
2 ts Pols de coure
1/2 ts de sal
2 c nabius
1/2 c de llet
1 ts de vainilla
Sucre, per cobrir

Preparació:

Crema de mantega i sucre. Afegiu ous d’un en un. Barregeu fins que quedi barrejat. Tamiseu junts la farina, la pols de coure i la sal que afegiu a la barreja de mantega, alternant amb la llet i la vainilla. Remeneu 1/2 tassa de nabius i remeneu-los a la massa. Afegiu les restes de baies senceres (recobrir els nabius amb una mica de farina evitarà que s’enfonsin al fons del bol). Unteu les llaunes de magdalenes amb massa alta i espolseu-les amb sucre. Coure a 375 graus F. durant 25 a 30 minuts. Fa 12 magdalenes.




Cassola d'esmorzar

Ingredients:
Esmorzar, cassoles, vedella, ous
6 ous grans
2 c Llet
1 ts de sal
1 ts de mostassa seca
2 llesques de pa blanc, a daus
1 lliura de salsitxa daurada
1 c de formatge Cheddar suau o picat, triturat

Preparació:

* Utilitzeu formatge triturat picat, afilat o suau. Batre els ous, afegir llet, sal i mostassa, barrejant bé. Unteu el fons del plat de forn de 9 x 13. Col·loqueu per capes, primer els daus de pa, després la salsitxa i després el formatge, aboqueu la barreja d’ous per sobre. Refrigeri durant la nit. Coure a 350 graus F. durant 45 minuts. Deixeu reposar uns 5 minuts abans de tallar. Nota: per a 8 persones utilitzeu 3 rodanxes de pa i 8 ous.


Neules belgues amb salsa de cireres

Ingredients:
Esmorzar, creps / neules

Salsa de cireres:
1/4 c Sucre
2 ts de maizena
1/8 ts de canyella
1/2 c Suc de taronja
2 c Cireres dolces, desossades i reduïdes a la meitat
1 ts de pell de taronja ratllada
Nata batuda endolcida

Neules:
2 c Farina
2 cullerades de sucre
1 1/2 ts Pols de coure
1/2 ts de sal
2 c Llet
1/2 c Mantega fosa / margarina
4 Ou separat

Preparació:

Per a la salsa de cireres: barregeu sucre, maicena i canyella afegiu suc de taronja, cireres i pell de taronja. Feu-ho bullir a foc mig alt fins que espesseixi. Serviu salsa picant de cireres damunt de neules amb crema batuda endolcida. Per a neules: combineu farina, sucre, pols de coure i sal. Combineu la llet, la mantega fosa i els rovells d’ou. Afegiu als ingredients secs remeneu només per humitejar. Dobleu les clares d’ou batudes rígidament. Es cou al forn de neules segons les indicacions del fabricant. CONSELL: Les neules belgues es poden preparar per davant i congelar-les en bosses de plàstic resistents al congelador o en paper d'alumini. Torra les neules congelades al forn de torradora o coure-les a 325 graus durant 12-15 minuts.




Exempció de responsabilitat: La majoria d’aquestes receptes van ser enviades per usuaris i internautes a TheHolidaySpot i no en reclamem cap propietat ni responsabilitat. Si creieu que teniu algun problema amb això, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem el necessari.

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Sant Valentí a casa
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès