Principal Altres Recepta de caramels de Sant Valentí

Recepta de caramels de Sant Valentí


  • Valentines Day Candy Recipes

MENÚ ↓


Caramels sense coure

Ingredients:
Galetes, caramels, sense coure
2 c Sucre
1 pal oleo
1/2 c Mantega de cacauet
3 c Civada ràpida
1/3 c Cacau
1/2 c de llet
1 ts de vainilla

Preparació:

Poseu mantega, sucre, llet i cacau a la paella. Bullir 1 o 2 minuts. Afegiu mantega de cacauet, civada i vainilla. Deixeu caure sobre paper de cera fresc.




Pecans de canyella

Ingredients:
Caramels baixos en greixos
1 c Sucre
1/2 c d’aigua
3 ts de canyella
1 ds de sal
3 1/2 c de pecanes

Preparació:

Combineu sucre i aigua. Cuineu-lo fins a un escenari de pilota suau. Afegiu-hi canyella i sal i barregeu-ho bé. Afegiu les pacanes. Remeneu-ho fins que s’endureixi. Aboqueu-ho i deixeu-lo refredar.

quan serà acció de gràcies el 22 de novembre

Coconut Bon Bons

Ingredients:
Caramels, Xocolata
15 oz de llet condensada endolcida
1/2 c de mantega o margarina
2 c Sucre de pastissers
12 oz de coco, ratllat sec
24 oz de xocolata semidolça
4 tb Escurçament

Preparació:

Barregeu llet condensada, mantega, sucre i coco. Tapar amb paper de cera i refredar-se durant 24 hores. Foneu la xocolata amb l’escurçament. Enrotllar la barreja de coco en boletes i, amb una forquilla, submergir-les en la xocolata. Deixeu caure sobre paper de cera perquè es refredi i s’assequi.


Tòfones de xocolata blanca i cafè

Ingredients:
Caramels
3/4 c Nata per muntar
1 cullerada de cafè instantani o cafè en pols
14 oz de xocolata blanca, ben picada
2 cullerades de Kahlua
Xocolata submergida:
1 lliura de xocolata blanca, picada molt fina
2 ts Oli vegetal
3 cullerades de cafè en gra de cafè cobert de xocolata, molt finament picat



Per fer les tòfones:
En una cassola mitjana, poseu a bullir la nata i el cafè expresso en pols. Aboqueu sobre la xocolata i bateu-ho fins que es fongui completament. Batre al Kahlua. Refrigereu-ho fins que estigui completament fred i ferm.

Amb una culleradeta, poseu trossos de xocolata sobre un paper de forn folrat amb paper d'alumini. Refrigereu-lo fins que quedi ferm en boletes i torneu a refrigerar durant uns 30 minuts.

Per preparar la xocolata submergida:
A la part superior d’una caldera doble sobre aigua calenta, poseu la xocolata i l’oli. remeneu-ho fins que gairebé es fongui. Traieu del foc la part superior de la caldera i remeneu fins que la xocolata s’hagi desfet completament. Continueu remenant fins que la xocolata s’hagi refredat i arribi a una temperatura de 90 graus.

Prepareu 2 planxes de forn folrant-les amb paper d’alumini.

Immergiu cada centre de dolços a la xocolata desfeta, sacseu-ne l'excés i col·loqueu-los a la safata del forn.

Quan hàgiu submergit una fila de caramels, cobreu-los amb una mica del gra de cafè cobert de xocolata.

Abans de cada immersió, remeneu la xocolata amb força amb els dits.

Si els centres es tornen massa tous, refredeu-vos durant uns 30 minuts.

Deixeu que els caramels es posin durant unes 2 hores abans de guardar-los a la nevera.

Si els centres comencen a travessar els fons dels bombons, com sol passar amb les mescles suaus, submergeix-los de nou en xocolata desfeta i refredada.




Bastons de xocolata

Ingredients:

Caramels, Xocolata
2 quadrats de xocolata amarga
1/2 c de mantega
1 c Sucre
2 ous
1/4 ts de sal
1/2 ts de vainilla
1/2 c de farina
1/2 c Pecanes o nous picades.

Preparació:

Foneu la xocolata amb mantega i afegiu-hi una tassa de sucre. Remeneu-ho bé. Incorporar els ous, primer els rovells i després les clares batudes amb la 1/4 culleradeta de sal. Afegiu-hi vainilla, mitja tassa de farina i incorporeu-hi els fruits secs. Coure al forn a 350 graus durant 20 a 30 minuts, o fins que estigui acabat. Tallar-los en pals rectangulars prims.

feliç dia de la rosa desitjos de nuvi
any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Sant Valentí a casa
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Benvingut al concurs Hot Dog!
Benvingut al concurs Hot Dog!
Participa al Quiz on Hotdog i posa a prova els teus coneixements.
Holi Craft Idees
Holi Craft Idees
Seguiu les instruccions i feu aquests articles artesans sorprenents per fer d’aquest festival de Holi un esdeveniment molt especial.
Cites patriòtiques el dia de la independència de l'Índia
Cites patriòtiques el dia de la independència de l'Índia
Pressupostos feliços del Dia de la Independència 2020: esbrineu les millors cites, desitjos i refranys del Dia de la Independència amb imatges. Podeu compartir aquestes felicitacions i desitjos del Dia de la Independència 2020 amb tothom. Les millors imatges de descàrrega gratuïta de les bones imatges del Dia de la Independència i dites i refranys del Dia de la Independència de l’Índia.
Santa Carta 7 per Nadal
Santa Carta 7 per Nadal
El Nadal ja és aquí. Llegiu la carta número 7 escrita per Pare Noel. Personalitzeu-lo i envieu-lo ara.
Aneu Festa or Eid Festa
Aneu Festa or Eid Festa
El final del Ramadà està marcat per la gran celebració de l’Eid, o id ul fitr, també conegut com l’identificador de la felicitat. Es fan sacrificis i se segueix la diversió i la festa. Els musulmans de tot el món celebren la identitat a l'uníson. Obteniu informació sobre els detalls de les celebracions d’AID a TheHolidaySpot
LA HISTORYRIA DE NINGÚ
LA HISTORYRIA DE NINGÚ
Llegiu aquest conte nadalenc sobre un home que vivia en un lloc ocupat, que va treballar molt dur per viure i que no tenia cap esperança de ser ric mai. I llegiu per saber què va passar després.
Bolets salvatges de vedella i receptes de vi negre per a Rosh Hashanah
Bolets salvatges de vedella i receptes de vi negre per a Rosh Hashanah
L’últim recurs per fer receptes a Rosh Hashanah.