Principal Altres Receptes de xocolata de Sant Valentí

Receptes de xocolata de Sant Valentí


  • Valentines Day Chocolate Recipes

MENÚ ↓Això és el que a la majoria de nosaltres ens agradaria descriure els nostres hàbits de xocolata, 'indefensament enamorats dels bombons'. a més, els científics i els metges han proclamat àmpliament la xocolata com l’aliment que augmenta el sentiment d’amor en alliberar els productes químics necessaris. També t’ajuda a viure més temps. Hmmm! Això ens permet reflexionar. Us presentem receptes de xocolata seleccionades i la majoria són fàcils de preparar. Molt feliç de cuinar (o de cacao), i no oblideu referir-los als vostres amics
Consell: deseu aquesta pàgina (aneu al fitxer situat a la part superior esquerra d’aquesta pàgina i deseu-la com a) per a un ús futur. PASTÍ DE XOCOLATA A LA VOLTA

Ingredients:
2 T. mantega
1/2 c. sucre morè, envasat
1 llauna (1 lliura) de meitats d'albercoc, escorregudes
De 8 a 10 cireres de marasquin, a la meitat
1/3 c. mantega
3/4 c. sucre granulat
1/4 c. El cacau de Hershey
Raig de canyella
2 ous
1-3 / 4 c. farina de pastís tamisada
1 culleradeta. bicarbonat de sodi
3/4 c. llet
1/2 culleradeta vainilla

Preparació:

Foneu 2 cullerades de mantega en una paella pesada o una paella quadrada de 9 polzades.

Afegir el sucre morè i, a continuació, disposar les meitats d’albercoc per tot el fons de la paella sobre el sucre morè, col·locant-ne les meitats de cirera.

Reservar mentre es prepara el pastís. Per al pastís: poseu nata la 1/3 tassa de mantega, el sucre granulat, el cacau i la canyella afegiu-hi ous, batuts molt poc i batreu la barreja amb força.

A continuació, afegiu-hi la farina i el bicarbonat de sodi, tamisats junts, alternativament amb la llet. Afegir la vainilla i abocar la massa a la paella sobre la fruita. Enforneu-ho amb un 350 ~. Forn de 35 a 40 minuts.

Resulteu immediatament. Serviu-ho calent.

després del dia de peluix, quin dia arriba

COOKIES DE XOCOLATA FUDGY WUDGY

Ingredients:
12 oz. xips de xocolata semidolces (2 c.)
2 T. mantega
3/4 c. farina
2 ts. extracte de vainilla
1 (14 oz) pot endolcir la llet condensada
2 c. pecanes picades

Preparació:

1. Preescalfeu el forn a 350 ~. En un bol de vidre de 2 litres, coure la xocolata amb mantega al forn de microones durant 1 o 2 minuts o fins que es fongui i estigui suau quan estigui remenat. Barregeu la farina fins que quedi ben homogènia. Afegir la vainilla i la llet condensada ensucrada i barrejar bé. Incorporeu les pacanes.
2. Deixeu caure la massa per cullerades de 2 polzades de diferència sobre 2 fulls de galetes greixats i folrats de paper d'alumini. Coure al forn de 9 a 10 minuts (les galetes quedaran apagades per sobre i suaus). Deixeu refredar les galetes a les planxes de forn. Traieu-lo amb cura del paper d'alumini. Fa 45 galetes.
Feu clic aquí per obtenir més receptes de galetes.


MOUSSE DE XOCOLATA BLANCA AMB COULIS DE FRASSA VERMELLA

Ingredients:
Per a la salsa de gerds:
Dos 10 oz. paquet gerds congelats en almívar
Suc de 1/2 llimona
1/4 c. sucre
2 T. maizena
1/2 c. aigua freda
1 T. Grand Marnier o un altre licor (opcional)

Per a la mousse:
1 culleradeta. gelatina sense sabor
1/4 c. aigua
1/4 c. llet
5 oz. xocolata blanca (com Tobler, Lindt o Bakers), trencada
1-1 / 2 c. crema de batre pesada.

Preparació:

Per a la salsa de gerds, combina les baies sense escórrer i el suc de llimona en un puré de processador o batedora. Colar, premsant amb la part posterior de la cullera. Afegiu-hi bé el sucre, la maizena, l’aigua i el licor. Col·loqueu en una cassola a foc mitjà fins que bulli, remenant amb freqüència. Reduïu el foc i continueu remenant 1 minut. Retireu-ho del foc i deixeu-lo refredar fins que estigui llest per al seu ús.

Per a la mousse, en un got mesurador de vidre, escampeu gelatina sobre aigua freda i deixeu que la mescla estovi durant 1 o 2 minuts. Cuini a força (100% de potència) entre 20 i 40 segons i deixi reposar durant 2 minuts o fins que els grànuls es dissolguin completament. (Alternativament, poseu la tassa en un bol amb aigua calenta i remeneu fins que es dissolgui completament).
En una cassola petita, porteu la llet al punt de cocció a foc lent. Retireu-ho del foc i afegiu-hi xocolata blanca. Remeneu de tant en tant fins que la xocolata es fongui i la barreja estigui suau. Barregeu la gelatina amb la barreja de xocolata i refrigereu-la fins que quedi una mica espessa, però no gelificada, uns 10 minuts. Muntar la nata fins que els cims siguin rígids i mantinguin la seva forma. Doblegueu la barreja de xocolata blanca a la nata muntada, començant per salsa de gerds, alterneu capes de mousse amb salsa de gerds en quatre gots de parfait. Refrigeri una o dues hores. Per servir, guarniu-los amb baies senceres parcialment congelades o frescos si hi ha. Fa 4 racions.


Pastís Icebox de caramel amb xocolata

Ingredients:
Mida de la porció: 14
9 unces de galetes d’hòstia de xocolata: unes 44
galetes
2 tasses de crema pesada
2 cullerades de sucre en pols
1 culleradeta d’extracte de vainilla
2 budín instantani de vainilla
2 tasses meitat i meitat
4 barres de cafè picades - aproximadament
1-1 / 4 tasses
Sucre en pols (opt)
Caramels de cor de xocolata (opt)
Flors comestibles (opt)

Preparació:

No es necessita cocció ... només cal muntar-los amb amor.
Embotits de budí de vainilla i barres de toffee triturades entre una escorça de galetes de xocolata i sofregiu-ho tot amb glacejat de crema. Cupido extra: cors de xocolata.
Folreu una paella de pa de 9x5 'amb paper de plàstic per volar els costats i els extrems de 2'. Utilitzeu 20 galetes per alinear la part inferior i els costats de la paella, solapant-vos lleugerament, deixeu de banda les galetes restants. En un bol de mida mitjana amb batedora elèctrica a gran velocitat, batre 1 tassa de nata, 1 cullerada de sucre de pastisseria i 1/2 culleradeta de vainilla fins que es deixin de banda els pics rígids. En un bol gran amb la batedora a velocitat mitjana, batre la barreja de budins i la meitat i meitat fins que quedi homogènia. Feu servir una espàtula de goma, doblegueu-la suaument però a fons amb nata muntada i barres de toffee picades. Repartiu un terç de la barreja de pudding sobre les galetes a la part inferior de la capa de pa 8 de les galetes reservades a la part superior. Repetiu les capes dues vegades, fent servir la meitat de la barreja de pudding restant per a cadascuna i acabant amb les vuit galetes finals a la part superior. Tapeu la paella amb paper plàstic a la nevera almenys 4 hores o tota la nit fins que estigui fixada. En el moment de servir, traieu i rebutgeu la làmina superior de l’embolcall de plàstic. Col·loqueu el plat de servei, cap per avall, sobre la paella per invertir la paella sobre el plat. Traieu la paella del pastís, traieu-la i rebutgeu la pell de plàstic restant. En un bol de mida mitjana amb la batedora a gran velocitat, batre 1 tassa de crema restant, 1 cullerada de sucre de pastisseria i 1/2 culleradeta de vainilla fins que quedi rígida amb espàtula, gireu-la decorativament sobre el pastís. Si ho desitgeu, decoreu-los amb cors de xocolata i flors comestibles, ruixeu-les lleugerament amb sucre de pastissers addicionals.


any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Sant Valentí a casa
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès