Principal Altres Recepta de postres de Sant Valentí

Recepta de postres de Sant Valentí


  • Valentines Day Dessert Recipes

MENÚ ↓


Amor pels bombons


Ingredients:
* 400 ml de nata doble
* 0,5 culleradetes de pols de bitxo
* 0,5 culleradetes de canyella mòlta
* 1 ratlladura de taronja ratllada
* 400 g de xocolata negra, 70% de sòlids de cacau trossejats a trossos petits
* 100 ml de cava o vi escumós


Preparació:

1. Col·loqueu la nata, el bitxo, la canyella i la ratlladura de taronja en una cassola i porteu-ho a ebullició, remenant sovint. Trieu la cassola que contingui còmodament tots els ingredients i amb dissipador de calor o base de fons gruixut.

2. Batre bé afegint la xocolata negra fins que quedi suau i brillant. Afegiu-hi també el xampany i barregeu-ho bé.

3. Aboqueu-ho en un bol de servir decoratiu i col·loqueu-lo sobre un plat gran o una safata rodona. Si teniu contenidors en forma de cor, utilitzeu-los també.

4. Decora segons el contingut del teu cor abans de servir. Per exemple, podeu enfilar una selecció de brownies (tallats a daus de 2 cm), maduixes, malvaviscos, mini-magdalenes i un assortiment de fruites de colors (kiwis, pinya o papaia) a broquetes o barres de còctel. Col·loqueu aquestes broquetes de fruites al voltant de l’olla de fondue; per obtenir una floració addicional, espolseu-les amb pètals de rosa per decorar-les. Sigues creatiu i dóna els teus propis tocs personals.




Musse de rica xocolata



Ingredients:
* 140 g de sucre vainilla
* 3 ous sencers, separats, més 3 rovells d’ou addicionals
* 1 cullerada de cacau en pols
* 200 ml de nata doble
* 85 g de mantega sense sal, tallada a daus
* 225 g de xocolata negra trencada a trossos
* 1 cullerada d’armagnac

Per decorar:
* 125 ml de nata doble, lleugerament batuda
* 50 g de xocolata negra, ratllada

Preparació:

1. Poseu 55 g de sucre, els 6 rovells d’ou, el cacau en pols i la nata en un bol i col·loqueu el bol sobre un cassó amb aigua a foc lent.

2. Batre la barreja contínuament fins que espesseixi prou per cobrir la part posterior d’una cullera de fusta.

3. Traieu-ho del foc i afegiu-hi la mantega i els trossos de xocolata, una mica a la vegada, batent fins que es fonguin i s’incorporin completament.

4. Incorporeu l’armagnac.

5. Batre les clares a punt d’escuma. Afegiu el sucre restant una mica a la vegada i continueu batent fins que la mescla quedi espessa i brillant i sigui semblant a una merenga.

6. Plegar la merenga lleugerament però bé a la barreja de xocolata.

7. Col·loqueu la barreja en un bol gran per servir o gots individuals i poseu-la a la nevera fins que quedi.

8. Decoreu-ho amb un remolí de nata muntada i una mica de xocolata ratllada.


Pastís de Pan Fudge

Ingredients:
* 1½ tasses de sucre
* ½ tassa de cacau
* 1½ culleradetes de bicarbonat de sodi
* 2 tasses de farina
* ¾ culleradeta de sal
* 1½ culleradetes de vainilla
* ¾ tassa d’oli vegetal
* 1½ tasses d'aigua
* 1½ culleradetes de vinagre

Preparació:

1. Preescalfeu el forn a 350 graus.
2. En una paella sense greixar de 9 x 13, sí sense greixar, tamiseu tots els ingredients secs.
3. Afegiu els líquids i remeneu-ho fins que quedi homogeni.
4. Coure al forn durant 25 minuts.
5. Gelat amb el vostre glacejat preferit, el pastís és extremadament humit, de manera que cal tenir cura de no esquinçar la part superior del pastís.

himne nacional de la india en anglès

Crema de pastís de xocolata


Ingredients:
* ¾ tassa de sucre
* 1 (12 unces) hòsties de xocolata
* ½ tassa de llet
* 1 culleradeta de gelatina sense sabor
* 2 cullerades de sucre
* 1 tassa de crema de llet
* 4 clares d'ou grans
* 8 unces de xocolata amb llet, picada finament
* 7 cullerades de mantega sense sal, fosa
* 1 culleradeta d'extracte de vainilla
Preparació:

  1. Col·loqueu les neules de xocolata al bol d’un robot de cuina i polseu-les fins que quedin ben triturades.
  2. Traslladeu-ho a un bol.
  3. Afegir la mantega fosa i remenar fins que quedi ben combinada.
  4. Premeu cap a la meitat inferior i inferior dels costats d'una paella amb forma de moll de 8 '.
  5. Tapeu la cassola amb paper plàstic i poseu-la a la nevera durant 30 minuts.
  6. Aboqueu la llet en un bol petit.
  7. Escampeu la gelatina sobre la llet i deixeu-la estovar durant 5 minuts.
  8. Col·loqueu la nata i 2 cullerades de sucre en una cassola petita i porteu-ho a ebullició, remenant per dissoldre el sucre.
  9. Afegiu la barreja de gelatina, remeneu-ho per combinar-ho.
  10. Retirar del foc.
  11. Afegir la xocolata i la vainilla, tapar i deixar reposar durant 3 minuts.
  12. Remeneu-ho fins que quedi ben combinat.
  13. Passeu la barreja per un colador fi a l’escorça de galetes preparada.
  14. Torneu a posar l’escorça plena a la nevera durant 6 hores o durant la nit.
  15. Col·loqueu les clares i la ¾ tassa de sucre restant al bol resistent al calor d’una batedora elèctrica i col·loqueu-les sobre una paella amb aigua a foc lent.
  16. Remeneu-ho constantment fins que les clares d’ou siguin calentes al tacte i el sucre estigui completament dissolt, aproximadament tres minuts.
  17. Col·loqueu el bol a la batedora i utilitzeu l'accessori de la batedora per batre les clares a mitjanes fins que es formin pics tous, uns 3 minuts.
  18. Augmenteu la velocitat al màxim i bateu fins que sigui rígid i brillant, però no sec, aproximadament 1 minut i mig.
  19. Traieu el pastís de la nevera.
  20. Amb una espàtula de goma, deixeu caure la merenga per sobre, aixecant-la per crear cims alts.
  21. Utilitzeu un bufador de cuina per daurar la part superior dels cims de la merenga o col·locar-la sota un pollastre, observant amb compte que es daurarà ràpidament.
  22. Refredar el pastís a la nevera i servir fred.
  23. Aquest pastís es conservarà a la nevera durant 2 dies.

Galetes de trufa de xocolata
Una galeta de xocolata molt fosca i rica per al veritable chocoholic. Aquesta recepta utilitza relativament poca farina, donant lloc a galetes denses i semblants a fudge. Aquestes galetes es conserven bé al congelador (però és possible que tingueu dificultats a l’espera que es descongelin abans de menjar-les).

Ingredients:
* 2 cullerades de cacau en pols sense sucre
* 1 tassa de xips de xocolata semidulces
* 6 cullerades de mantega
* 1½ culleradetes d'extracte de vainilla
* 3 ous
* 1 tassa de sucre blanc
* ¼ culleradeta de pols de coure
* ¼ culleradeta de sal
* 4 (1 unça) quadrats de xocolata sense sucre, trossejats
* 1 tassa de xips de xocolata semidulces
* ½ tassa de farina universal



  1. Al microones o en un bol metàl·lic sobre una paella d’aigua a foc lent, fon la xocolata sense sucre, 1 tassa de xips de xocolata i la mantega remenant de tant en tant fins que quedi homogènia. Retirar del foc i reservar per refredar. En un bol gran, batre els ous i el sucre fins que quedin espessos i pàl·lids, aproximadament 2 minuts. Incorporeu la barreja de vainilla i la xocolata fins que quedi ben barrejada. Combineu la farina, el cacau, la pols de coure i la sal, incorporeu-los a la barreja de xocolata. Incorporeu-hi la resta de tasses de xocolata. Tapeu la massa i refredeu-la almenys durant una hora o durant la nit.

  2. Preescalfeu el forn a 175 graus C (350 graus F). Enrotlleu la massa refrigerada en boles d'1 polzada. Col·loqueu-los sobre fulls de galetes sense greixar perquè quedin 2 polzades de distància.

  3. Enfornem de 9 a 11 minuts al forn preescalfat. Deixeu refredar les galetes al forn durant 5 minuts abans de treure-les a una reixeta per refredar-les completament.

Budí de Pecan

Ingredients:
Postres, baixos en greixos
1 cullerada de mantega o margarina
1 clara d'ou gran batuda
1/3 c Xarop de blat de moro fosc
1/4 ts de vainilla
2 tb de farina sense blanquejar
1/8 ts de pols de coure
1/4 c de pecanes picades
1 x sucre en pols


Preparació: En una tassa de 15 unces de flam de microones, la mantega o la margarina, al descobert, amb una potència del 100% durant 30 a 40 segons o fins que es fongui. Gireu la mantega a la tassa de flam, recobrint els laterals i el fons. Aboqueu l'excés de mantega de la tassa de flam a l'ou batut. Incorporeu el xarop de blat de moro fosc i la vainilla. Remeneu la farina i la pols de coure. Incorporeu la barreja de farina a la barreja d’ous. Incorporeu-hi suaument els pecans picats. Aboqueu la barreja de pacanes a la tassa de flam amb mantega de 15 unces. Microones, al descobert, amb una potència del 50% durant 3 a 4 minuts o fins que la barreja de pacanes estigui acabada de girar, girant la tassa de flam mig torn cada minut. Tamiseu una mica de sucre en pols al damunt. Serviu-ho calent amb crema lleugera, si es desitja.


Pastissos de merengue amb maduixes

Ingredients:
Postres, baixos en greixos
1 c Sucre
1/2 ts Pols de coure
1/8 ts de sal
3 clares d'ou
1 ts de vainilla
1 ts de vinagre
1 ts d’aigua
1 de maduixes fresques a rodanxes

Preparació:

Tamiseu el sucre amb la pols de coure i sal. Combineu les clares, la vainilla, el vinagre i l’aigua. Afegiu la barreja de sucre, 1/2 culleradeta a la vegada, a les clares, alternant amb unes gotes de líquid, batent constantment. Quan estigui tot combinat, continueu batent diversos minuts. Col·loqueu cullerades grans sobre el paper de forn i doneu forma a tasses poc profundes. Coure al forn a 225 graus F. durant 45 minuts a 1 hora. Traieu els merengues del full ràpidament i refredeu-los a la reixa. Ompliu amb les maduixes.


Postres ràpids de panses per Sant Valentí

Ingredients:
Postres, baixos en greixos
1 c de sucre blanc
1 c de farina
2 ts de bicarbonat de sodi
1 pn de sal
1 c panses
1/2 c de llet

Preparació:

Combineu el sucre, la farina, el bicarbonat de sodi i la sal. Barregeu bé incorporeu-hi les panses i la llet. Poseu-ho en una paella untada de 8'x11 'i coureu-ho a 350 graus durant 30-35 minuts.




Petons de Sant Valentí amb mantega de cacauet

Ingredients:
Postres
1/2 c de mantega de cacauet cremosa
1/4 c de mantega o margarina
1 c de sucre moreno clar, envasat
2 d'ous
1 ts de vainilla
2/3 c de farina per a tots els usos sense tamisar
1 c de cacauets salats picats
16 petons de xocolata, sense embolicar

Preparació:

Cremeu la mantega de cacauet, la mantega i el sucre morè al bol de la batedora fins que quedi esponjós. Afegir els ous i batre bé la vainilla. Incorporeu-hi la farina, incorporeu-hi 3/4 tassa de cacauets picats. Esteneu-ho uniformement en una paella quadrada greixada de 9x9x2 polzades. Espolvoreu amb la resta de cacauets. Coure-ho a 350 F. durant 25 o 30 minuts o fins que estigui lleugerament daurat. Traieu del forn immediatament premeu petons de xocolata a la part superior deixant espai per tallar les barres en quadrats. Refredar completament retirar de la paella.


Amanida de Sant Valentí Red Hot

Ingredients:
Postres, baixos en greixos
6 oz de cirera gelatina (2 paquets)
4 oz de caramel Red Hots
3 c Aigua bullint
Pinya de 20 oz, triturada, sense escórrer
2 c Salsa de poma

Preparació:

Dissoleu les gelatines i la canyella vermelles en aigua bullent reservades i deixeu-les refredar fins a temperatura ambient Quan la gelatina es refredi, afegiu-hi pinya i salsa de pomes. Aboqueu-lo en un motlle de 8 tasses amb oli. Refredeu-vos abans de servir.

Llista de dies del 7 de febrer al 21 de febrer

Exempció de responsabilitat: La majoria d’aquestes receptes van ser enviades per usuaris i internautes a TheHolidaySpot i no en reclamem cap propietat ni responsabilitat. Si creieu que teniu algun problema amb això, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem el necessari.

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Sant Valentí a casa
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès