Principal Altres Plats dolços de Sant Valentí

Plats dolços de Sant Valentí


  • Valentines Day Sweet Dishes

MENÚ ↓ Recepta de pastissos romàntics

Ingredients:

1) Mantega o margarina: 1/2 tassa.
2) Ous: 2, grans.
3) Pols de coure - 5 culleradetes.
4) Llet - 2/3 tassa.
5) Extracte d'ametlla - 1/2 culleradeta.
6) Sucre - 2/3 tassa.
7) Farina per a tots els usos: 1 1/2 tassa.
8) Germen de blat torrat - 1/2 tassa.
9) vainilla - 1 culleradeta.
10) Escorça ratllada / mitja llimona.
11) Fruita seca picada: 2 tasses.
12) Farina - 2 cullerades, per dragar la fruita.
13) Sucre glasat: una mica, per espolvorear per sobre per decorar-lo.

També es necessita: Dos bols mescladors.



Instruccions:

1) Augmenteu la temperatura del forn a 350 graus F.
2) Aboqueu mantega en un bol. Afegiu-hi sucre i combineu-ho bé fins que la barreja quedi esponjosa.
3) Afegiu-hi ous i bateu-los, un per un, fins que quedi ben barrejat.
4) Aboqueu la farina, la pols de coure i el germen de blat a l’altre bol i barregeu-ho bé.
5) Aboqueu vainilla, extracte d’ametlla i pell de llimona a la llet i combineu-les.
6) Afegiu ingredients secs a la barreja de nata alternant amb la llet fins que es combini. Afegiu-hi fruits secs aromatitzats.
7) Mantegueu i enfarineu una paella de tub de 2 quarts. Col·loqueu-hi i poseu-hi massa.
8) Coure la massa durant aproximadament una hora o fins que un escuradents inserit al centre del pastís surti net.
9) Deixeu que el pastís es refredi durant 10 minuts. Passeu el pastís a una reixeta i deixeu-lo refredar.




Pastís de formatge Decadència de xocolata

Ingredients:

1) Xocolata semidolça - 8 oz.
2) Formatge crema - 1 lliura.
3) Sucre: 3/4 tassa.
4) Ous: 4.
5) Extracte de vainilla - 1 culleradeta.
6) Crema agra - 1 1/2 tassa.

Per a la cobertura de nata batuda:
1) Crema pesada - 1/2 tassa.
2) Sucre - 1 cullerada.
3) Crema agra - 1/4 tassa.
4) Kahlua - 1 cda.
5) Rínxols de xocolata (per guarnir).

També es necessita:
Una batedora, una paella amb forma de moll, un bol petit i una cullera.

Instruccions:

1) Augmenteu la temperatura del forn a 300 graus F.
2) Col·loqueu la xocolata a la part superior de la caldera i foneu-la sobre aigua calenta. Doneu-li una mica de temps perquè es refredi.
3) Barregeu el formatge crema i el sucre en una batedora.
4) Afegir els ous i la vainilla. Continueu barrejant fins que quedi suau.
5) Afegiu-hi xocolata i crema de llet. Es barreja bé.
6) Aboqueu la barreja en una paella amb forma de molla de 9 polzades untada i enfarinada i enforneu-la durant aproximadament mitja hora o fins que la vora exterior estigui fixada i el centre interior sigui suau i brillant.
7) Apagueu el forn. Deixeu la porta una mica oberta i deixeu refredar el pastís al forn durant aproximadament una hora.
8) Passar a una nevera i refredar-se.
9) Traieu 3-5 minuts abans de ser necessari. Traieu els costats de la paella abans de servir-los.

Per a la cobertura de nata batuda:
1) Aboqueu la nata en un bol petit i batreu la nata fins que vegeu pics ferms.
2) Aboqueu-hi sucre, crema de llet i liqueu. Batega.
3) Tireu la barreja de nata muntada amb una cullera i aboqueu-la sobre el pastís.
4) Escampeu rínxols de xocolata a la part superior del pastís per guarnir-los. Refredar fins que serveixi.

any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions

  • Inici
  • Sant Valentí a casa
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Articles D'Interès