Principal Altres Bolets salvatges de vedella i receptes de vi negre per a Rosh Hashanah

Bolets salvatges de vedella i receptes de vi negre per a Rosh Hashanah


  • Veal Wild Mushrooms

TheHolidaysSpot Presentar
  • Inici
  • Rosh Home
  • Sobre Rosh Hashanah
    • Les Festes
    • Costums i tradicions
    • Història
    • El secret del bufat de Shofar
    • Alts dies sants
    • Oració
    • Creació de l’univers i la pregària
    • Repentiment, Preyer, Caritat
    • Què és el quart pecat
    • Importància d’Ellul
    • Shofar Blast
    • Temps de canvi
  • Especial Rosh Hashanah
    • Fons de pantalla
    • Targetes de felicitació
    • Activitats de trencaclosques
    • Imatges a color
    • Idees d’artesania
    • Jocs online
    • Regals personalitzats
    • Poemes
    • Amagar buscar
    • Cançons
  • General
    • Guia per a les festes altes jueves
    • Hebreus
    • Història
    • Selichot preparant-se per les vacances
    • Horari
    • Noves opcions, nova esperança
    • Shofar
    • Per què Any Nou
    • Drogues
    • Yom Kippur
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Bolets salvatges de vedella i vi negre

Ingredients:
4½ lliures d'espatlla de vedella desossada o rodona, tallada a trossos d'1 1/2 polzada
1 culleradeta de sal
½ culleradeta de pebre negre acabat de moldre
3 cullerades més 2 cullerades d’oli d’oliva o vegetal
2 cebes grogues grosses, ben picades
3 cullerades de midó de patata
4 tasses de brou de pollastre
1½ tassa de vi negre, Cabernet Sauvignon o Zinfandel
¾ lliures de pastanagues
2 cullerades de farigola fresca ben picada
2 cullerades de romaní fresc picat finament
1½ lliures de bolets domèstics o salvatges, rentats, assecats i tallats a rodanxes de 1/4 de polzada
Decorar: 2 culleradetes de julivert arrissat picat finament



per què es diu Nadal al juliol?

bolets de vedella i vi negre

Preparació:
1. Escalfeu el forn a 350 ° F.
2. Tireu la vedella amb la sal i el pebre. Escalfeu 3 cullerades d'oli en una cassola resistent al forn. Salteu la vedella per tots els costats a foc mig-alt fins que estigui rossa. (No massifiqueu la paella o la vedella no es daurà.) Amb una cullera ranurada, traieu la vedella a un plat i reserveu-la.
3. Afegiu a la paella la resta d’oli i salteu les cebes a foc mitjà durant 3 minuts. Afegiu els alls i deixeu-los coure 1 minut més. Remeneu-ho amb una cullera de fusta, afegiu-hi el midó de patata i continueu-ho couent 30 segons.
4. Incorporeu el brou de pollastre, el vi, les pastanagues, la farigola i el romaní a la barreja de ceba. Cuini a foc lent la salsa durant 1 minut. Torneu la vedella a la cassola, remeneu-la bé. Fer coure la vedella, tapada, al forn durant 1 mitja hora, fins que la carn estigui ben tendra quan es travessa amb una forquilla.
5. Mentre la vedella es cou, escalfeu l'oli restant en una paella mitjana. Salteu els bolets durant 3 minuts i reserveu-los.
6. Quan la vedella estigui feta, traieu-la del forn, afegiu-hi els bolets i corregiu el condiment, amb sal i pebre. Passeu la vedella a un plat de servir i guarniu la part superior amb el julivert picat. Dóna 12 racions.

quantes vegades ha estat acció de gràcies el 24 de novembre
Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents

Estudi al Regne Unit



any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



Busqueu alguna cosa? Cerca a Google:

  • INICI
  • Tornar a casa Rosh Hashanah
  • Festivitats jueves
  • Enllaça amb nosaltres
  • Comentaris

Articles D'Interès