Principal Altres Receptes vegetarianes per a Durga Puja

Receptes vegetarianes per a Durga Puja


  • Vegetarian Recipes Durga Puja

TheHolidaysSpot Feu clic aquí per desitjar als vostres amics Feliç Durga Puja Presentar
  • Inici
  • Durga Puja Home
  • Sobre
    • Història de Durga Puja
    • Durga Aarti
    • 108 Noms de Devi Durga
    • Celebració de Durga Puja
    • Cinc dies de Durga Puja
    • Mahisashur Mardini
    • Mahalaya
  • Especial
    • Imatges per WhatsApp i Facebook
    • Àlbum Durga Puja
    • Horaris de Durgapuja
    • 70 raons per allotjar-se a Calcuta, a l'Índia
    • Última moda de Durga Puja
    • Rutes Pandal a Calcuta
    • Activitats de trencaclosques de Durga Puja
    • Concurs bengalí
  • Cullera
    • Cançons de Durga Puja
    • Idees d’artesania
    • Històries
    • Receptes ~ a la manera de puja
    • Cal visitar les articulacions alimentàries a Calcuta.
    • Screensavers
  • Salutacions
    • Durga Puja desitjos i pressupostos
    • SMS per a Durga Puja
    • Targetes de felicitació
    • Desitjos especials animats
    • Fons de pantalla de Saradiya
  • Poseu-vos en contacte amb nosaltres
Les receptes vegetarianes són força habituals a Bengala i fins i tot els no vegetarians també les prenen com a plats secundaris. Esbossem les receptes d’algunes de les receptes vegetarianes més populars de Bengala, que podeu cuinar a Durga Puja.

Til diye beguni | Chorchori de Kawrola | Sobji diye bhaja mooger dal | Costella de Koraiishutir | Bhaapaa doi | Kheer kwamola | Curry de verdures mixtes | Coliflor picant | Dhokar Dalna | Narikeler Mocha | Dal panchratan | Kheere ki Raita | PHULKOPIR VADA | Luchi

Til diye beguni (brinjal amb sèsam)

til die beguni

Una preparació de menjar bengalí fàcil a mig dia que podeu prendre amb arròs. Les rodanxes llargues de brioix, arrebossades i cruixents fregides, són una addició preferida a l’àpat. També poden preparar un berenar individual per gaudir amb te i muri (arròs inflat).

Temps de preparació - 10 minuts
Hora de cuinar - De 2 a 3 minuts

Ingredients:
· Besan (farina de gram) - ½ tassa
· Til (sèsam) - 2 cullerades
· Pols de fred vermell - Un pessic
· Brinjals: 100 g (2-3), llargs i prims, tallats a rodanxes fines deixant la tija unida
· Oli per fregir
· Sal al gust

Preparació:
1) Barregeu besan (amb aigua) per crear una massa de consistència de recobriment de bunyols. Afegiu una mica de sal al gust.

2) Immergiu brinjals a la massa per arrebossar. Escampeu-les amb llavors. Afegiu un rajolí de pols de color vermell fred a cada costat.

3) Fregiu-los amb oli ben calent fins que quedi cruixent sobre la tovallola de cuina. Serviu-ho alhora amb arròs i dal.

Rendiment- Fa 4 racions
(Cada ració: aproximadament 112 calories, 2,8 g de proteïna, 8 g de carbohidrats, 7 g de greixos totals (0,5 g de greixos saturats) 2,1 g de fibra, 0 colesterol, 7,1 mg de sodi)

Superior


Chorchori de Korola (karela i patates)

korola chochori

Un chorchori és un plat de verdures sofregit, tot i que algunes receptes també inclouen probabilitats i finalitats de peix. Aquesta recepta és senzilla amb karela (carbassa amarga) per fer el primer plat d’un dinar diari.

Preparació: 5 minuts de cocció: 20 minuts.

Ingredients:
· Patates: 2-3 daus petits a daus petits amb la pell deixada.
· Karelas: 4-5 petites tendres, trossejades
· Sal i haldi (cúrcuma) al gust
· Oli - 2 cdas.


Preparació:
1. Fregueu la karela amb sal i haldi. Deixeu de banda.

2. Escalfeu oli i sofregiu les patates a foc mitjà. Afegiu karelas quan les patates comencin a daurar-se, en uns 4-5 minuts. Continueu sofregint fins que les kareles comencin a perdre el seu color brillant, uns 5-7 minuts.

3. Afegir un ruixat d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure 7 minuts més, remenant de tant en tant perquè no s’enganxin a la paella, fins que les patates estiguin tendres.

4. Serviu amb arròs bullit senzill com a primer plat.

CADA SERVEI -
Fa: 4 racions (aproximadament 58,5 calories, 0,8 g de proteïna, 8 g de carbohidrats, 2,25 g de greix total (2,25 g de greixos saturats) 1,25 g de fibra, un colesterol, 3 mg de sodi).

Cotitzacions del dia de la promesa feliç per als amics

Superior


Sobji Diye Bhaja Muger Dal (moong dal amb verdures)

sobji diye bhaja muger dal

Es tracta d’una recepta polivalent que es pot adaptar per utilitzar productes de temporada.

Preparació: 15 minuts
Cuinar: 35-40 minuts

Ingredients:
· Ghee o oli - 2 cullerades.
· Pebres vermells: 2-3 secs, trencats.
· Jeera (llavors de comí) - l culleradeta.
· Laung (clau) - 2 o 3
Elaichi (cardamoms) - 4
· Tejpatta (fulles de llorer) - 2
· Dalchini (canyella): pal de 2 polzades
· Gingebre - 2 cintes triturades.
· Verdures barrejades (mongetes, coliflor, brinjal, etc.) - 200gm,
· Moong dal- 150 gm, picat aproximadament, lleugerament torrat - no es renti! (Idealment hauríeu d'haver rentat i assecat el dal prèviament)
· Haldi (cúrcuma) - ½ culleradeta.
· Sal al gust
· Tomàquets- 2 grans picats.

Preparació:
1. Escalfeu el ghee. Afegiu-hi espècies senceres. Un cop comencin a guisar, abaixeu el foc i afegiu-hi gingebre. Incorporar les verdures. Barregeu bé amb una cullera de fusta fins que quedin lleugerament recoberts d’oli. Però vigileu que no perdin color.

2. Afegiu dal (pols dividit) aboqueu-hi prou aigua per cobrir, juntament amb una mica de sal i cúrcuma. Bullir fins que es faci una cocció a foc lent durant 20 minuts.

3. Afegir els tomàquets. Coeu-ho durant uns 5-10 minuts fins que el dal estigui tendre (els grans han de romandre separats). Això dependrà de la combinació exacta de verdures utilitzades i de l'acidesa dels tomàquets). Comproveu el color i traieu-lo del foc.

4. Serviu-ho calent amb arròs bullit senzill de verdures de fulla fregida (shaak) i una selecció de verdures fregides com patates, brinjal (començat-bhaja), etc.

NOTA: Normalment, almenys 2-3 verdures fregides (en delicioses o només fregades amb sal i haldi) o vades, fan la seva aparició amb dal. Aquests poden incloure coco a daus, patates i carabasses a rodanxes, floretes de coliflor, petites parwal senceres, petites bodis (boles) fetes de pasta arrebossada i boles de massa fregides (bada) fetes de cabdells de peix o verdures picades o llavors de rosella.

CONSELL: Quan tingueu ganes de menjar alguna cosa lleuger, serveix aquest dal amb una mica d’arròs, una sola bhaja (alevins) o fins i tot només una mica de papada escalivada, a més d’un chutney agredolç: tomàquets cuits lents temperats amb panforó (la barreja bengalí de cinc espècies que inclou methi, rai o radhuni, kalonji, saunf i jeera).

CADA SERVEI: - Fa 4 racions. (Aproximadament 182,75 calories, proteïnes de 8,8 g, carbohidrats de 21,3 g, greixos totals de 7,6 g (saturats de 0,6 g) fibra de 3,7 g, 0 colesterol, 40 mg de sodi).

Superior


Costella de Koraishutir (costella de verdures)

costella de coreaishutier

La costella bengalí varia de la croqueta anglo-continental només per ser esfèrica en lloc de cilíndrica.

Preparació: Cuinar 30 minuts: 5-10 minuts.

Ingredients:
· Pèsols verds - 250 gm congelats, bullits i triturats fins a obtenir una pasta.
· Saunf- 2 cintes lleugerament triturades en un morter i una mà.
· Sal al gust
· Patates farinoses: 8 (uns 750 gm), bullides, pelades i triturades.
· Pols de jeera (comí) torrat de 2-3 cps
· Ous- 2, batuts lleugerament
· Arrowroot o farina de blat de moro- una cullerada
· Pa ratllat- 12 tasses, torrades.
· Oli- 2 cullerades soperes.


Preparació:
1. Torreu lleugerament el saunf. Posar-hi puré de pèsols i salar motlle per fer un farcit.

2. Divideix el puré de patata en unes 8 porcions iguals. Doneu forma a tasses, afegiu-hi una cullerada de farciment i tanqueu les “costelles” aplanades per fer unes empanades arrodonides (però no tan planes com un tikki; cadascuna no pot fer més de 212 polzades de diàmetre).

3. Amb ous barregeu arrel. Enrotlleu les costelles a la barreja i després en trossos i salteu-les suaument fins que quedin daurades per les dues cares, aproximadament uns 2-3 minuts cadascuna. Escórrer sobre paper de cuina.

4. Serviu calent amb kaasoondi (versió bengalí de pasta de mostassa aromatitzada amb mango cru).

CADA SERVEI: - Fa 4 racions (aproximadament 324 calories, 11,2 g de proteïna, 47,8 g de carbohidrats, 9 g de greixos totals (3 g de greixos saturats), 7,7 g de fibra, 9 mg de colesterol, 210 mg de sodi.)

Superior


Bhapa Doi

bhapa doi

Es tracta d’un postre modelat de iogurt dolç cuit al vapor amb una consistència semblant al pudding. Una recepta deliciosa i excel·lent per a cases urbanes.

Preparació: 5 minuts
Enfornar: 20-30 minuts (depèn de la mida del contenidor).

Ingredients:
· Iogurt: 500 g, llis, espès (no ha de ser àcid: proveu Nestle Dahi).
· Llet condensada: 1 llauna.
· Anacards torrats- ¼ tassa.
· Fruits secs o papam aam- ¼.
· Iogurt: 500 g, llis, espès (no ha de ser àcid: proveu Nestle Dahi).
· Llet condensada: 1 llauna.
· Anacards torrats- ¼ tassa.
· Fruits secs o papam aam- ¼.


Preparació:
1. Preescalfeu el forn a 180 ° C (350 ° F).

2. Combineu suaument la llet condensada i el dahi. Aboqueu-lo en un got o una plata de forn de ceràmica o ramekins individuals. Col·loqueu-los en una safata més gran de vora profunda i aboqueu aigua bullent al recipient exterior per arribar a la meitat del costat dels interiors.

3. Coure al forn durant 20-30 minuts o fins que una broqueta surti neta.

4. Escampeu uns fruits secs i fruites per sobre. Deixeu-lo refredar una estona. Servir,

NOTA : Tradicionalment, es cou lentament al vapor en un recipient tancat. Això és el que vam fer quan ho intentàvem. No obstant això, un forn donarà resultats més ràpids i un to de toffee més profund.

CADA SERVEI: - Fa: 8 racions generoses. (Aproximadament 345 calories, proteïna 1l.6gm, 0 carbohidrats, 14.5gm greixos totals (4.1gm saturats), fibra O.7gm, 12.5mg colesterol, 100.5mg sodi).

Superior

imatges del feliç dia de l’amistat amb cometes

Kheer komola (cítrics kheer)

kheer komola

Les postres perfectes després d’un àpat picant, aquesta delícia és un matrimoni de taronges i llet dolça i espessa (el que és rabri al nord de l’Índia i el pudding és al Regne Unit, el kheer és a Bengala! Però el rabri de Bengala és un budín totalment més complex!).

Preparació: 10 minuts de cocció: 40 minuts.

Ingredients:
· Llet- 1 litre.
· Sucre - 3 cullerades.
· Llavors d'Elaichi (cardamom) - ½ cullerada, lleugerament triturades, preferiblement de grans elaichi foscos.
· Santra dolça o kinoo (cítrics amb pell de joies): 3 en nombre (aproximadament 750 g), segments pelats i una mica de la pell externa retinguda.


Preparació:
1. Poseu a bullir la llet i el sucre. Remeneu-ho durant uns 8 minuts, fins que es dissolgui el sucre. Reduïu el foc, poseu-hi l'elaichi i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 12 a 15 minuts, sense deixar de remenar perquè quedi suau, fins que la llet es redueixi a un terç del seu volum original. Incorporeu els segments de santra o kinoo. Cuini a foc lent i remou, durant 5 minuts més, o fins que es redueixi a la meitat del seu volum original.

2. Per refredar lleugerament, mantingueu-lo cap a un costat. Mentrestant, arrossegueu finament 2 cullerades de la pell exterior per guarnir-les.

3. Transferiu el pudding a les tasses de postres o al bol de servir. Escampeu la pell triturada i serviu-la tèbia, amb un raig de pols de elaichi.

NOTA: Els cítrics de pell solta disponibles localment a l'Índia o diversos encreuaments d'aquests són els que es coneixen com a mandarines o mandarines a l'estranger. També sentireu que es diu clementina, que és realment una variant de mandarina. Ara també s’importen aquestes varietats i les podeu utilitzar quan els fruits locals no estiguin de temporada. Com a alternativa, proveu la nostra variació de mango a l’estiu.

VARIACIÓ: Aam Kheer: reduïu a la meitat la quantitat de sucre, ja que fins i tot un mango no massa dolç és més dolç que una taronja. Utilitzeu 2-3 daus de mango madur (a prop de 750 g), en lloc dels cítrics, però escollint-ne ni massa dolços ni àcids. Substituïu llauna de roses per l’elaichi, remenant-la només després de treure la llet del foc. Serviu-los refrigerats, guarnits amb perfumats pètals de rosa.

CADA SERVEI: - Fa 6 racions. (Aproximadament 247,7 calories, 9,56 g de proteïna, 42,7 g de carbohidrats, 4,9 g de greix total (3,12 g de greixos saturats), 4,5 g de fibra, 20 mg de colesterol, lO2.Smg de sodi).

Superior


Curry de verdures mixtes

barrejar curru de verdures

Ingredients:
200g de pastanagues, tallades a 2 cm de longitud
200 g de mongetes, tallades a 3 cm de longitud
100 g de pèsols, sense closca
200 g de carbassa, tallada a daus de 2 cm
1 cullerada de pèsols dividits
1 tassa (250 ml) de iogurt normal
1/4 de tassa (60 ml) d'aigua
3 cullerades de coco dessecat
3 xilis verds, trossejats i retirats de llavors
2 culleradetes de llavors de comí
30 g de ghee
8 fulles de curri

Preparació:
Coeu les pastanagues, les mongetes, els pèsols i la carbassa per separat en aigua bullent fins que estiguin tendres, escorreu-les. Col·loqueu els pèsols dividits en una paella i remeneu-ho a foc lent 5 minuts. Poseu els pèsols dividits en un bol, tapeu-los amb aigua i sorreu 1 hora. Escórrer i aixafar fins obtenir una pasta dhal. Combineu les verdures i el dhal en una cassola amb iogurt, aigua, coco, comí chillis. Coeu-ho a foc lent, sense que bulli durant 10 minuts. Foneu el ghee en una paella i salteu les fulles de curri fins que estiguin lleugerament daurades i col·loqueu sobre el curri vegetal per servir. Ingredients: 2 cullerades d'oli 1 ceba gran, tallada a rodanxes d'anís 3 estrelles 1 culleradeta de pebre acabat de moldre 1/2 culleradeta de cúrcuma mòlta 500 g de coliflor, trencada en floretes 1/4 tassa (60 ml) d'aigua 1 cullerada de suc de llimona fresc Preparació: Escalfar oli en una cassola , afegiu ceba i anís estrellat, salteu fins que la ceba estigui tendra. Afegiu pebre, cúrcuma, coliflor, aigua i suc de llimona. Tapem i portem a ebullició. Reduïu el foc al mínim, deixeu-ho coure a foc lent durant 5 minuts o fins que la coliflor estigui tendra.

avui quin dia a la setmana de Sant Valentí

Superior


COLIFLOR PICANT

coliflor picant

Ingredients:
2 cullerades d'oli
1 ceba gran, tallada a rodanxes
3 anís estrellat
1 culleradeta de pebre acabat de moldre
1/2 culleradeta de cúrcuma mòlta
500 g de coliflor, trencada en floretes
1/4 de tassa (60 ml) d'aigua
1 cullerada de suc de llimona fresca

Preparació:
Escalfeu oli en una cassola, afegiu ceba i anís estrellat, salteu fins que la ceba estigui tendra i afegiu pebre, cúrcuma, coliflor, aigua i suc de llimona. Tapem i portem a ebullició. Reduïu el foc al mínim, deixeu-ho coure a foc lent durant 5 minuts o fins que la coliflor estigui tendra.

Superior


DHOKAR DALNA

dhokar dalna

Ingredients:
Chana Dal: 200 gr
Ceba: 1 gran
Pols de bitxo: 1/2 cullerada
Sal: 1/2 cullerada
Oli: 2 tasses
Ceba: 2 pastes petites
Cúrcuma 1 cullerada
Xile (pasta verda): 1/4 de culleradeta
Sucre: 1/2 cullerada
Tomàquet: 2 picats
Ghee: 1 cullerada
Garam masala (la barreja de cardamom - negre i verd, clau i canyella): 1 cullerada

Preparació:
Remull el dal amb aigua durant la nit. Tamisar l'aigua. Tritureu dal fins que quedi una pasta fina, preferiblement en un mixie. Afegiu les espècies i la pasta freda amb el dal. Escalfeu l'oli en una paella de fons profund. Afegiu la pasta dal i sofregiu-la. Aboqueu la barreja sobre un plat untat amb oli o ghee. Planxa la superfície de manera uniforme. Deixeu-lo refredar. Talleu el pastís en forma de diamant. Escalfeu l'oli en una paella amb fons profund i fregiu bé els diamants. Allibereu-los de l'excés d'oli. Afegiu la pasta d’espècies que inclouen gingebre, ceba, cúrcuma i bitxo. Afegiu sal, sucre i tomàquet. Remeneu bé tota la barreja. Afegiu-hi una mica d’aigua perquè quedi un curri espès. Afegiu-hi diamants fregits i deixeu-los coure uns minuts. Escampeu gotes de ghee i enganxeu garam masala per sobre. Serviu-ho calent.

Superior


NARIKEL MOCHA

narikel mocha

Ingredients:
Bud de plàtan: 1 (flors de gust dolç madures i que contenen)
llet de coco: 1 tassa
oli: 1/2 tassa
Llavors de rosella: 1/2 culleradeta a terra i enganxada
comí en pols: 1-1 / 2 culleradeta
sal: al gust
pebrot verd: 4
ceba: 1 tassa (picada)
Fora de Panch: 1 culleradeta
llavors de coriandre: 1 culleradeta a terra i enganxada
fulla de llorer: 1
cúrcuma: segons elecció UR

Preparació:
Allibera totes les flors del brot. Piqueu-los bé després de treure’n els pals i els pètals transparents. Bulliu-los en una paella amb cúrcuma i escorreu l'aigua. Escalfeu l'oli en una paella amb fons profund. Primer sofregiu la ceba fins que es torni marró. Deixeu de banda la ceba fregida. Aboqueu-hi pebre verd, pasta de llavors de rosella, part de llet de coco i formigueu panor. Fregiu-los secs amb totes les espècies. Afegiu-hi les flors de plàtan triades i trossejades i bullides. Remeneu-los bé. Afegiu-hi sal. Aboqueu la resta de llet de coco. Tapem la cassola. Coeu-ho a foc lent durant 10 minuts. Escampeu les cebes abans de treure-les del forn. Serviu-ho calent.

Superior


DAL PANCHRATAN

pancharatna dal

Ingredients:
1/2 tassa de dals mixtos (1 cullerada sopera cada arhar, channa, mung, sabut i musur)
Oli: 1-1 / 2 cullerades
Ceba: 1 gran picada fina
Gingebre: 1 culleradeta picada
All: 3 grans picats
Coriandre: 1/2 cullerada de pols
Cúrcuma: 1/2 cullerada de pols
Xarxa chilli paste to teste
Sal: 1 culleradeta o al gust
Sal masala una mica
Suc de llimona: 1-2 culleradetes
Coriandre fresc: 1 culleradeta ben picada
Preparació:
Trieu, renteu i poseu en remull els dals junts en 4 tasses d’aigua. el millor seria deixar-los en remull durant aproximadament una hora. Si els mullés durant la nit també estaria perfectament bé. Escalfeu l'oli en una paella. Tan bon punt l’oli s’escalfi, deixeu caure la ceba. Fregir marró daurat. Afegiu els altres sis ingredients. Remenar i sofregir durant 1 minut. Traieu els dals de l’aigua on s’han mullat amb una cullera gran o amb la mà. Deixeu-los caure a la cuina Fregiu fins que els dals comencin a enganxar-se al fons. Afegiu-hi l’aigua en què s’han mullat els dals. tanqueu la cuina i deixeu-la arribar a la màxima pressió. Tan bon punt xiuli, apagueu el foc i mantingueu-ho al foc durant 14 minuts. Deixeu que la pressió es redueixi sola. Obriu la cuina i comproveu que els dals estiguin tendres i que el conjunt quedi ben barrejat. Remeneu-ho junt i bulliu l'excés de líquid. Just abans de servir, incorporeu el garam masala, el suc de llima i el coriandre fresc.

feliç any nou 2018 imatges desitjos

Superior


KHEERE KA RAITA

vegades ka raita

Ingredients:
Mató: 2 tasses
Cogombre: 1 petit
Comí: 1/2 culleradeta de pols
Saleu una mica de
Xile vermell: al gust

Preparació:
Bateu lleugerament la quallada. Tracteu el cogombre. Talleu un petit tap de l'extrem de vapor Feu uns quants talls amb un ganivet a les vores tallades. Fregueu-los junts. Sortirà una substància blanca i espumosa. Feu-ho durant uns 2 minuts i, a continuació, talleu-ne una mica el cogombre. Peleu-lo i ratlleu-lo. Poseu-lo al colador i escampeu-hi una mica de sal. Deixeu-ho escórrer. Podeu posar un plat a sota perquè el taulell no s’emboliqui. Deixeu-ho així durant mitja hora. el cogombre extruirà aigua. Agafeu-lo a la mà, traieu l’aigua i deixeu caure el cogombre a la quallada batuda. Afegiu la resta d’ingredients i degusteu per veure si cal afegir-ne alguna cosa més. Refredar bé abans de servir.

Superior


PHULKOPIR VADA

fhulkopir vada

Ingredients:
Coliflor - 1.
Besen - 1cup.
Oli-1 culleradeta.
Aigua.
Posto (llavors de rosella) - 1/2 culleradeta.
Xili en pols-1/2 culleradeta.
Sal al gust.
Oli per fregir.
Bicarbonat de sodi (opcional): una mica de pell.

Preparació:
1. Talleu la coliflor a trossos de mida mitjana. Bulliu-les perquè quedin toves a l'exterior, però quedin dures a l'interior.

2. Aboqueu besan en un bol gran i afegiu-hi 1 culleradeta d’oli. Barrejar bé.

3. Afegiu aigua i feu la massa amb una consistència relativament espessa.

4. Afegiu-hi bé el posto, el xili en pols i la sal i batreu.

5. Immergiu els trossos de coliflor a la massa i fregiu-los.

Superior


LUCHI / PURI

luchi / puri

Ingredients:
Farina de blat - 500 gms
Oli refinat o Ghee - 2 cullerades de taula
Sal segons el gust
Aigua tèbia per pastar la farina
Oli per fregir

Preparació:
a. Pastar 500 g de farina, 2 cullerades d’oli i sal segons el gust amb aigua tèbia.
b. Feu masses petites.
c. Aplaneu-les en forma circular rodona.
d. Fregiu-los un per un. Serviu-ho calent amb l’altre guarnició.

Superior

Sant Valentí Les zones ergonòmiques per besar la teva parella Cites any nou xinès Sant Valentí Esdeveniments de vacances calents

Estudi al Regne Unit

poema de Sant Valentí per a esposa del marit
any nou xinès
dia de Sant Valentí
Cotitzacions d’amor i cura amb imatges per Whatsapp, Facebook i Pinterest
Definició de cites
Problemes de relació i solucions



Busqueu alguna cosa? Cerca a Google:

  • INICI
  • Enllaça amb nosaltres
  • Envieu els vostres comentaris
Exempció de responsabilitat: algunes de les imatges bàsiques van ser aportades pels usuaris d’aquest lloc i
TheHolidaySpot no els reclama propietat.

Articles D'Interès